Doorgaan naar hoofdcontent

Het nieuwe WW - Mijn avontuurMisschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fijne is dus dat je tijdens het invullen van deze vragenlijst al deze dingetjes kunt invullen. Je hebt uiteindelijk een compleet gepersonaliseerd plan die je helpt bij het halen van je doelen.

Verschillende voedingsplannen
Je hebt met mijnWW drie verschillende voedingsplannen:

  • Groen leidt mensen naar 100+ ZeroPoints foods met het meest aanzienlijke SmartPoints budget dat gespendeerd kan worden aan lievelingseten
  • Blauw is gebaseerd op 200+ ZeroPoints voedingsproducten om de maaltijd samen te stellen met een meer gematigd SmartPoints budget. Members die nu al WW volgen, zullen dit programma herkennen als WW Freestyle®
  • Paars bestaat uit 300+ ZeroPoint foods en een bescheidener SmartPoints budgetIk werd naar aanleiding van de vragenlijst gekoppeld aan het paarse plan. En wellicht valt je meteen op dat het paarse plan 300+ Zeropoint foods heeft. Meer dan DRIEHONDERD foods waarmee je eindeloos kunt variëren. Mijn dagtotaal aan Smartpoint staat op 29 en mijn weekextra op 42. Zo krijgt ik wat meer bewegingsruimte. Het leukste aan dit nieuwe WW vind ik de manier waarop je bewust word van je levensstijl en de manier waarop.

Mijn doel was om meer gezondere keuzes te maken. Het is verleidelijk om een reep chocolade naar binnen te werken en zo nu en dan is dat ook echt wel nodig ( maandelijkse dingetje) maar je hebt voordat je begint met mijnWW geen idee wat je allemaal gewoon kunt eten. Zo vond ik bijvoorbeeld de Hazelnooit Brownie van Miljuschka in de app. Klaar in 15 minuutjes en maar 11 Smartpoints. En als ik je vertel dat je gewoon chocolade mag eten? Geloof je mij dan? ;)

Ik ben onwijs blij met de app. Oneindig veel recepten en met ingebouwde barcode scanner. Ook kun je contact maken met andere WW fanatiekelingen. Zie het als een soort Instagram maar dan van WW. je kunt elkaar motiveren door fotos te plaatsen en recepten te delen.

Geen nood als het verzinnen van recepten niet helemaal jou ding is. Inmiddels ben ik met een 6 koppig gezin ook niet altijd meer even scherp en komen we vaak terug bij de same old same old. In de webshop van WW kun je terecht voor het mega te gekke recepten boek met 365 recepten waarmee je kunt mixen en matchen. Er zijn meer dan 1 miljoen combinaties mogelijk! 1MILJOEN!

Ook kun je inde shop terecht voor heerlijke mijnWW  proof producten. Ik ben een groot fan van de schotse koekjes. Per portie verpakt. Op die manier weet je ook precies wat je binnen krijgt. Oh en de drinkbeker van WW is een echte aanrader. Deze werkt vooral erg motiverend door de tijden die op de beker staan + je kunt de beker recht houden waardoor je sneller een paar teugen water kan drinken!

WW is inmiddels goed geïntegreerd in mijn leven, soms maak ik een mis stapje en eet ik in plaats van 1  eierkoek het complete pak leeg. Maaaaaaaaar borstvoeding made me do it! Verder ben ik onwijs blij met deze kans. Ik ben namelijk meer fruit gaan eten en dat is voor mij echt een enorme mijlpaal. En het water drinken niet vergeten.

Ik kan me voorstellen dat je eerst erg skeptisch bent, idem! Maar na het proberen sluit je je aan bij deze woorden. Pinkie promise!

Kijk voor meer informatie op www.weightwatchers.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.