Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

4 x toffe Winterjassen trends voor 2019Hoewel we er nu nog helemaal niet over na willen denken, tenminste... met de tropische temperaturen van plus minus 40 graden verlang ik best even naar een paar vlokjes ijskoude sneeuw hoor. Tsja het is ook nooit goed he?! Daar we zijn lekker Hollands voor. Maar inderdaad die winterjassen. Nog even en de najaarscollectie ligt in de winkels en dan wil je er als de kippen bij zijn om de juiste jas te scoren. Zullen we samen kijken naar mijn favoriete trends van het najaar?

Ik heb een haat liefde verhouding met jassen. Ik koop een jas, draag hem een paar keer en dan ben ik er weer klaar mee. Zonde eigenlijk. Daarom verkocht ik vorig jaar een aantal winterjassen die ik al tijden niet had gedragen en die hier en daar ietsje te klein waren. Het meest duurzame is natuurlijk een goeie jas kopen waarmee je winters vooruit kan! Maar dat is weer een heel ander verhaal.

De catwalk shows zijn inmiddels alweer voorbij. Ik heb niks gevolgd, daar ben ik super eerlijk in. Dat was vroeger wel anders. Nu weet ik soms niet eens meer mijn eigen kledingkast te vinden ha! De  hard knock life of a womom! Er zijn wat favorietjes blijven hangen die ik met liefde toevoeg aan mijn herfst/winter garderobe dit jaar.

Ben je klaar voor de Winterjassen 2019/2020 trends?

#1 Puffer 

Met stip op nummer 1, voor mij! Hoewel de puffer jas nu al erg populair is blijft dit voorlopig ook nog wel het geval. Zo zien we niet alleen de korte gewatteerde versie, maar ook de lange puffers mogen niet ontbreken in het straatbeeld. EN ik ben fan! De korte versie is voor mijn figuur niet weggelegd, maar de lange versie daarin tegen die zou ik met liefde, veel liefde zelfs dragen deze winter. Zeg nou zelf, plaatje of niet? Wil je het helemaal goed aanpakken dit najaar? Ga dan voor een mega kleur palet. Hoe meer kleur hoe beter. Zo kunnen we op de catwalk kiekjes terug zien dat de puffer jas niet uit 1 kleur hoeft te bestaan.
Om je dan meteen nog een trend tip mee te geven: Jassen en riemen zijn een top combinatie deze herfst/winter en deze trend zetten we in 2020 nog even voort! Je hebt vast nog wel een te kekke riem in je kast liggen en anders een rondje thrift shoppen!#2 How long can you go
Nog een favoriet is de jas die bijna tot je enkels komt of in sommige gevallen echt tot je enkels. Ik hou ervan! Je hond uitlaten vroeg in de ochtend? Wikkel jezelf helemaal in die lange jas. EN deze jas leent zich perfect voor laagjes kleding. Dubbele yes! Ook de ideale jas voor het tussen weer wat wij in Nederland zo goed kennen. Te warm voor een jas, te koud zonder jas. Draag bijvoorbeeld je favo jurkje onder de lange jas.

#3 De Cape
Oooo ik kan hier zo blij van worden. De cape trend! Alsof we ons wanen in onze eigen Game of Thrones wereld. Waar het vroeger begon met jassen, wordt nu massaal in dit tijdperk geïntroduceerd. Ik vind het helemaal leuk. En bovendien is een cape ook erg warm.
Miu Miu blaast mij omver met deze look ♥ Doe mij deze cape maar en de trui met leger print. Meteen nog een trend alert, de leger print! Terug van weggeweest. Ik had vroeger een leger broek, met van die ellende lange slierten. Misschien kun je ze nog herinneren? Ik heb een jasje met leger print in mijn kast hangen van 2 jaar geleden. Wie wat bewaard......


#4 Jasjes geruitDe ruit is op dit moment niet uit de fashion scene te denken. Dit blijft voorlopig nog wel even zo. Vorig jaar deden we een stapje in de goeie richting vanaf de catwalk en dit jaar gooit de mode wereld er nog even een schepje bovenop. Naast de geruite jassen, het liefst zo lang mogelijk en stiekem een beetje oversized, mag je ook gewoon gespot worden met een geruite blazer, hoedje, tas en vergeet niet die geruite broek. MET flared pijpjes!

Welke van deze vier verschijnt dit najaar ook in jou kledingkast?