Badkamer schoonmaken? Deze truc is zo fijn!



Een echte schoonmaak vrouw was ik ooit, maar nu met kinderen heb ik die vrouw in mij heel snel losgelaten. Niet omdat ik een hekel heb aan schoonmaken of had, maar omdat ik er gewoon geen tijd voor kon vinden. Was het een smoes? Misschien! De badkamer is hier altijd een dingetje geweest. Juist omdat de badkamer vrij groot is kijk er altijd zo tegenop om deze te poetsen. Ik doe het vaak even met de Franse slag weet je wel. Hurry hurry quick kwek! Maaaaaar nu ik weer mijn oude vertrouwde trucje heb geprobeerd op de tegels in de badkamer kan ik er weer tegenaan. En dat is ook exact de reden dat ik deze ultra tip met je ga delen. Sharing is caring en het scheelt een hoop poets werk.

Laten we vooral even beginnen bij het begin, zorg dat je je badkamer bijhoudt betreft het schoonmaken. Als je Kim heet dan voel je je nu vast aangesproken. Grapje! Als je het bijhoudt hoef je niet eens in de zoveel tijd een dag uit je week te trekken om vervolgens de gehele dag in je badkamer met een zweetbandje op je hoofd te ploeteren. Scheelt een berg en kost een..... beetje energie maar!

Men neme:
- Een fles puur bleek.
- Water
- Een plantenspuit of een lege flacon bijvoorbeeld van Glasex
- Handschoenen

Trek je handschoenen aan en vul de spuit tot de helft met lauw warm water. Vul de rest aan met de pure bleek.

Spuit je badkamer in of de plekken waar er hardnekkig vuil is blijven plakken.

Laat 3 uurtjes intrekken. Spoel de ingespoten plekken goed af met warm water.

LET OP! Test eerst een klein stukje in de badkamer. Niet alle tegels kunnen het chloor aan. En zorg ervoor dat je dit doet met een doek voor je mond. Geloof me, die geur vreet in en aan je lijf.

Ik gebruikte dit vroeger altijd, maar eerlijk... ik was hem kwijt! En nu ik de truc weer herontdekt heb ben ik het gelukkigste mens op aarde HA!

Er verschijnt binnenkort een schoonmaak routine van een echte moeke! Zorg dus dat je nog een keer terug komt.