Doorgaan naar hoofdcontent

Een cadeautje bij je valentijnskaart // WINValentijnsdag, je houdt ervan of je haat het. Er is geen middenweg. Ik laf it! Ik ga heus le boyfriend geen duurste van de duurste boormachine geven, een 60.000 inch televisie met een boogje erin, of nieuwste iPhone 40X, niet omdat hij het niet waard is, maar omdat ik de voorkeur geef aan iets liefs, iets persoonlijks. En persoonlijker dan een een echte kaart kan het niet. Maar nog leuker is het om degene die je lief hebt een persoonlijk kaartje te sturen + een lekkere verrassing.
Voor deze lekkere verrassing is Kaartje2go je beste vriendin. Naast de enorm leuke valentijnskaarten hebben zij vorig jaar een leuk assortiment aan cadeautjes opgebouwd. Tijd om je daar meer over te vertellen.


Tony's

Je mag mij wakker maken voor chocolade. Choco taart, choco ijs, repen chocolade, alles! Dus lieve valentijn, als je dit leest: Ik lust wel zo een overheerlijke Tony's reep. Het liefst alle drie de smaakjes, melk, karamel zeezout en puur. De laatste omdat puur mijn über gezonde eetpatroon nog even recht te trekken. Nee, als het gaat om chocolade ben ik niet te houden. Kaartje2go snapt al die verlangens en daarom kun je bij je valentijnskaart uit bovenstaande drie Tony's repen kiezen. Voor welke ga jij?


Nuts About You HartjesbonbonsMet sommige dingen in het leven weetje dat ze op je lijf geschreven zijn. Zoals deze amazing Nuts About You bonbons in hartjes vorm. Als dit je nog niet achterover heeft doen vallen, dan komt dat nu als je de smaken in je opneemt. Namelijk: Precious Pistache, Wonderful Walnut, Awesome Almond, Pretty Pecan en Handsome Hazelnut.Als die tong nu nog niet uit je mond is gevallen dan ben je vast geen chocolade lover lover. Voor de niet chocolovers is er ook genoeg leuks maar daarover zo meer. Nog even over deze bonbons, deze zijn namelijk in 2018 als beste getest door Vara Kassa. Ik heb ze nog nooit gehad, dus lieve valentijn... ook voor deze heerlijke chocolade in hartjes vorm hou ik mezelf graag aanbevolen als proefpersoon.

De Euforij chocolade

Als je dat denkt dat we de chocolade nu hebben gehad..... think again! Alsof bovenstaande nog niet lekker genoeg is, heeft Kaartje2go ook nog de keuzemogelijkheid om uit 2 Euforij repen te kiezen. De melk en de puur variant. Ik had er nog nooit van gehoord, maar na een beetje speurwerk schijnt dit dus echte Zaanse chocolade te zijn. Verpakt als een pronkgevel. Veel te leuk! Chocola zoals hij vroeger smaakte + gemaakt naar traditioneel recept. Dat is puur (of melk) genieten!

Jack Daniel's lovers in tha house? Want hoe gek het ook klinkt, je kunt ook kiezen voor een reep Jack Daniel's chocolade! Damn! Maaaak me gek. Aan wie zou jij hem cadeau doen?


Fijne flesjes

Maar naast chocolade zijn er natuurlijk nog meer cadeaus waar ik je even op wil attenderen. Bijvoorbeeld Alcoholische versnaperingen. Je kunt kiezen uit:

- Merlot
- Luxe Rode Wijn
- Sauvignon Blanc
- Luxe Witte Wijn

- Sprankelende Prosecco
- Syrah Rosé

- Chardonnay 

Ik zou het wel weten! Wat jij? Aan de bierliefhebbers is ook gedacht hoor. Een fijn Leffe pakketje met een echt Leffe kookboek bijvoorbeeld.

Of wat dacht je van de Nationale Dinerbon? Mannen, als je daar niet het hart van een vrouw steelt. Of vrouwen naar de mannen of mannen naar de mannen, vrouwen naar de vrouwen. Maakt het uit. Ik denk dat ik mijn wederhelft hier gek mee zou maken. Je kunt kiezen uit een bon van €15, €25 of € 50.


Lots of Love
Ik hou van lieve kleine cadeautjes via de post. En ondanks dat ik een wijntje heus wel eens boven een fijn kopje thee kies, blijft thee mijn grote liefde. For evah! Ik vind dit dan ook 1 van de leukste en liefste cadeautjes om je valentijntje te verrassen. Jaaaa love it! Dit thee merk kende ik nog niet. Hartverwarmende kruidenthee ♥ Je kunt kiezen uit verschillende pakketjes bij je valentijnskaart. Zo heb je onder andere 2 zakjes Lots of Love kruidenthee met lavendel en rozenbloemblad. Love it hoor jongens. En een pakketje met 10 zakjes.

Je hebt nog veel meer leuke valentijn cadeautjes om uit te kiezen. Misschien gaat je voorkeur uit naar iets anders. Gewoon even rond snuffelen. Genoeg leuks!

Valentijn is natuurlijk niet alleen voor geliefdes, maar ook voor vriendinnen, ouders, zusjes, broertjes, kids, opa, oma en ga zo maar door. Even een lief gebaar doet wonderen. Ik stuur dit jaar ook naar mijn drie meiden een lief kaartje met iets te snoepen. Ik weet namelijk van mijn eigen jeugd dat mijn moeder ook altijd een kaartje aan ons gaf met een kleinigheidje. Zie je, het zijn de mooie herinneringen die je in je hart bewaard. Ik moet zeggen dat ik het de afgelopen jaren zo verslonst heb met het sturen van een lief kaartje. Het zo een kleine moeite.

Heb je de valentijnskaarten al gezien bij Kaartje2go? Ik heb 3 dezelfde uitgezocht voor de meisjes met een lieve persoonlijke tekst. Welke van de drie hieronder denk je dat ik uiteindelijk heb uitgekozen? Je hebt ook allerlei kaartjes waarbij je zelf een foto kunt toevoegen, ook erg leuk. Misschien leuk voor je eigen mama, met wat mooi foto's van je kroost? Of je allerbeste vriendin met wat leuke foto's van jullie. Maar natuurlijk mag je eigen geliefde ook niet ontbreken. Daar heb je vast ook genoeg kiekjes van! Tenminste, als je geen Kim heet haha.

Mijn persoonlijke favorieten zijn toch wel de simpelere kaartjes met een klein lief tekstje. Zoals 'Ik vind je lief', 'Together is my favorite place to be' of 'Ik lief jou'. Hou er zooooooo van! Maar wat zet je dan op het kaartje? Ik help je een klein stukje op weg.

- Ik lief jou tot aan de maan en weer terug

- Ik wil nog heel veel "weetje nog" met jou


- Ik ben hoteldebotel stapeltjes gek op jou


- Jij bent leuk, mag ik je houden? 


- Maak van mijn hart jouw huis. Samen is dan altijd thuis


- Lief me tot het einde toe, lief me tot ik oud en moe, lief me dan lief ik jou


- Ai lof joeHier kun je vast wel even mee vooruit dacht ik. Zelf ben ik gek op dit soort korte zinnetjes met een grote betekenis. Kaartje2go geeft zelf ook de nodige inspiratie voor een leuke tekst.

WIN WIN WIN WIN 

EN nu het moment supreme... ik mag namelijk iets onwijs liefs en leuks weggeven aan 3 van jullie. Ja echt, drie winnaars! Drie leuke mensen die ik blij maken met een valentijnskaart + Tony's reep! U SAY WHUT NOW!

♥ Ga naar mijn Instagram volg mij en Kaartje2go.

♥ Zoek de foto hierboven in mijn feed en geef deze een hartje.

♥ Reageer onder de foto wie jij een Tony's Chocolonely met een valentijnskaartje gunt en waarom.

That's it! Je mag iedereen taggen, broer, zus, oom, tante, oma, opa geliefde, bff, alles! Ik ben onwijs benieuwd naar jullie inzendingen ♥

Met de winnaars zal persoonlijk contact gelegd worden.

Tjuuuus ♥
Kim en een beetje van Kaartje2go

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.