Doorgaan naar hoofdcontent

Advent boeken kalender // Bobbi viert kerstDaar issie hoor, Bobbi! Die mocht ab-so-luut niet ontbreken in de boeken stapel. De meisjes zijn allebei super fans van Bobbi. We kunnen dan ook geen Kruidvat voorbij lopen, want dan is het mama wel die even naar binnen wil wippen om te kijken of ze nieuwe Bobbi boekjes hebben. We hebben ze dan ook in alle soorten en maten en er zijn er al een aantal helemaal stuk gekeken. Kun je nagaan wat een die hard fans! Ons Bobbi avontuur begon toen de meisjes een Bobbi boekje kregen van hun overgroot opa. Hierin stonden 3 verschillende Bobbi verhalen. Inmiddels is dit boekje zo enorm toegetakeld dat we hem niet meer aan durven te raken. Serieus hoor, hij valt helemaal uit elkaar. We kunnen de verhaaltjes nog steeds uit ons hoofd voorlezen haha.

Papa zegt: we gaan iets leuks doen. Stap maar lekker op de slee. Ga je mee een kerstboom kopen? Ja juicht Bobbi, ik wil mee! Een vrolijk boek voor peuters. Luidt de achterkant.

Auteur: Ingeborg Bijlsma

Pagina's: 32
Verschijningsdatum: September 2018
Leeftijd: 4-6 jaar
Uitgever: Gottmer

Waar te koop: o.a Bol.com
ISBN13: 9789020684421

Bobbi viert kerst is een mooie aanvulling in de meisjes hun Bobbi boeken kast. Natuurlijk is hij wel gebonden aan de Decembermaand, maar dat mag de pret niet drukken. Vajèn is hooggevoelig en hiermee kunnen we haar perfect voorbereiden op de kerst. Hoewel ze dit boekje onder de kerstboom konden vinden, dus voor volgend jaar gaan we kijken of de meisjes hiermee in toom te houden zijn.

Zoals altijd is dit boekje wederom heerlijk geschreven in rijm. Bobbi gaat met de slee, door de sneeuw een kerstboom kopen samen met papa. Thuis helpt Bobbi met versieren en laat hij per ongeluk een kerstbal vallen. Nou ja dit is natuurlijk standaard wanneer je kids in huis hebt haha. Ook maakt Bobbi zelf kerstkaarten en dit stukje,daar waren de meisjes vooral onder de indruk van. Want ook zij hebben samen met mama kerstkaartjes gemaakt!

Wanneer je kids en jij fan zijn van de Bobbi serie, dan mag Bobbi viert kerst niet ontbreken in de verzameling.


Update: Inmiddels zitten we alweer in Februari, maar de meisjes lopen nog steeds met Bobbi viert kerst onder hun arm haha! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.