Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Advent boeken kalender // Bobbi viert kerstDaar issie hoor, Bobbi! Die mocht ab-so-luut niet ontbreken in de boeken stapel. De meisjes zijn allebei super fans van Bobbi. We kunnen dan ook geen Kruidvat voorbij lopen, want dan is het mama wel die even naar binnen wil wippen om te kijken of ze nieuwe Bobbi boekjes hebben. We hebben ze dan ook in alle soorten en maten en er zijn er al een aantal helemaal stuk gekeken. Kun je nagaan wat een die hard fans! Ons Bobbi avontuur begon toen de meisjes een Bobbi boekje kregen van hun overgroot opa. Hierin stonden 3 verschillende Bobbi verhalen. Inmiddels is dit boekje zo enorm toegetakeld dat we hem niet meer aan durven te raken. Serieus hoor, hij valt helemaal uit elkaar. We kunnen de verhaaltjes nog steeds uit ons hoofd voorlezen haha.

Papa zegt: we gaan iets leuks doen. Stap maar lekker op de slee. Ga je mee een kerstboom kopen? Ja juicht Bobbi, ik wil mee! Een vrolijk boek voor peuters. Luidt de achterkant.

Auteur: Ingeborg Bijlsma

Pagina's: 32
Verschijningsdatum: September 2018
Leeftijd: 4-6 jaar
Uitgever: Gottmer

Waar te koop: o.a Bol.com
ISBN13: 9789020684421

Bobbi viert kerst is een mooie aanvulling in de meisjes hun Bobbi boeken kast. Natuurlijk is hij wel gebonden aan de Decembermaand, maar dat mag de pret niet drukken. Vajèn is hooggevoelig en hiermee kunnen we haar perfect voorbereiden op de kerst. Hoewel ze dit boekje onder de kerstboom konden vinden, dus voor volgend jaar gaan we kijken of de meisjes hiermee in toom te houden zijn.

Zoals altijd is dit boekje wederom heerlijk geschreven in rijm. Bobbi gaat met de slee, door de sneeuw een kerstboom kopen samen met papa. Thuis helpt Bobbi met versieren en laat hij per ongeluk een kerstbal vallen. Nou ja dit is natuurlijk standaard wanneer je kids in huis hebt haha. Ook maakt Bobbi zelf kerstkaarten en dit stukje,daar waren de meisjes vooral onder de indruk van. Want ook zij hebben samen met mama kerstkaartjes gemaakt!

Wanneer je kids en jij fan zijn van de Bobbi serie, dan mag Bobbi viert kerst niet ontbreken in de verzameling.


Update: Inmiddels zitten we alweer in Februari, maar de meisjes lopen nog steeds met Bobbi viert kerst onder hun arm haha!