Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Advent boeken kalender // Bobbi viert kerstDaar issie hoor, Bobbi! Die mocht ab-so-luut niet ontbreken in de boeken stapel. De meisjes zijn allebei super fans van Bobbi. We kunnen dan ook geen Kruidvat voorbij lopen, want dan is het mama wel die even naar binnen wil wippen om te kijken of ze nieuwe Bobbi boekjes hebben. We hebben ze dan ook in alle soorten en maten en er zijn er al een aantal helemaal stuk gekeken. Kun je nagaan wat een die hard fans! Ons Bobbi avontuur begon toen de meisjes een Bobbi boekje kregen van hun overgroot opa. Hierin stonden 3 verschillende Bobbi verhalen. Inmiddels is dit boekje zo enorm toegetakeld dat we hem niet meer aan durven te raken. Serieus hoor, hij valt helemaal uit elkaar. We kunnen de verhaaltjes nog steeds uit ons hoofd voorlezen haha.

Papa zegt: we gaan iets leuks doen. Stap maar lekker op de slee. Ga je mee een kerstboom kopen? Ja juicht Bobbi, ik wil mee! Een vrolijk boek voor peuters. Luidt de achterkant.

Auteur: Ingeborg Bijlsma

Pagina's: 32
Verschijningsdatum: September 2018
Leeftijd: 4-6 jaar
Uitgever: Gottmer

Waar te koop: o.a Bol.com
ISBN13: 9789020684421

Bobbi viert kerst is een mooie aanvulling in de meisjes hun Bobbi boeken kast. Natuurlijk is hij wel gebonden aan de Decembermaand, maar dat mag de pret niet drukken. Vajèn is hooggevoelig en hiermee kunnen we haar perfect voorbereiden op de kerst. Hoewel ze dit boekje onder de kerstboom konden vinden, dus voor volgend jaar gaan we kijken of de meisjes hiermee in toom te houden zijn.

Zoals altijd is dit boekje wederom heerlijk geschreven in rijm. Bobbi gaat met de slee, door de sneeuw een kerstboom kopen samen met papa. Thuis helpt Bobbi met versieren en laat hij per ongeluk een kerstbal vallen. Nou ja dit is natuurlijk standaard wanneer je kids in huis hebt haha. Ook maakt Bobbi zelf kerstkaarten en dit stukje,daar waren de meisjes vooral onder de indruk van. Want ook zij hebben samen met mama kerstkaartjes gemaakt!

Wanneer je kids en jij fan zijn van de Bobbi serie, dan mag Bobbi viert kerst niet ontbreken in de verzameling.


Update: Inmiddels zitten we alweer in Februari, maar de meisjes lopen nog steeds met Bobbi viert kerst onder hun arm haha!