Doorgaan naar hoofdcontent

Onze favoriete baby producten van Kruidvat


Soms kun je behoorlijk verdwalen in de wereld van alle baby spullen. Zeker wanneer je een mom (of daddy) to be bent, kan het erg lastig zijn om te bepalen welke producten je moet aanschaffen. Je hebt van te voren geen hoe je kindje ergens op zal gaan reageren. Ik ga je hiermee een klein stukje op weg helpen door mijn favoriete baby producten met je te delen. 
Toen ik voor de eerste keer moeder werd wou ik per se alles van HET merk. Snap je? Ik wou het niet doen met huismerk. Ja hoe verwend klinkt dat dan? Niet te doen. Maar ik gok dat iedere nieuwbakken mama to be dit wel heeft. Toch? ;) Dit allemaal is iets meer dan 3 jaar geleden. Cliché als wat, maar die tijd vliegt toch zomaar aan. Alsof het niks is. Met mijn eerste zwangerschap had ik dus voornamelijk dé merk producten. Hier ben ik dan ook razendsnel vanaf gestapt toen le bebe eenmaal was geboren. Want het huismerk was nog fijner dan wat ik eerder dacht. Bij de andere 2 dames heb ik het dus gedaan met het huismerk en eerlijk.... I LAF IT! Nog steeds! Eigenlijk ben ik er dol op.

Om te beginnen potjes voeding, want iedereen is wel eens een beetje erg lui. Ik maak vaak eten zelf voor the Rubster, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik noooooooit een maaltijdpotje geef. De afgelopen weken is het vooral gemak. En gemak is mijn middle name. Ik ga namelijk niet zo lekker op 2 uurtjes slaap per nacht. Wij zijn gek, of nou wij... ik bedoel natuurlijk onze kleine beeb Ruby, van de maaltijdpotjes van het Kruidvat. Nu ze 6 maanden is mag ze ook een stuk meer.

Bijvoorbeeld de Vegetarische Broccolischotel, helemaal Biologisch! GEK is Ruby erop! Ik moet normaal best wel wat trucjes uit de kast toveren om haar haar mond open te laten doen. Bijvoorbeeld met bloemkool en Mais. Hoewel het erg lekker is naar mijn mening gaat zij veel lekkerder op deze potjes. Fluitje van een cent! En als het voor haar goedgekeurd dan is dat natuurlijk voor deze mutti hetzelfde geval!

De Kruidvat Biologische Maaltijdpotjes bestaan uit zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. EN nog belangrijker - Zonder toevoeging van zout, conserveermiddelen, kunstmatige kleurstoffen of aroma's. YAY! Er zijn verschillende smaakjes en natuurlijk ook fruithapjes. Lekker als toetje straks met de kerstdagen! Ruby haar hapje voor de kerst? Check even mijn Instagram! Wellicht kun je het al raden?! 


Kruidvat Biologische Maaltijdpotjes vanaf € 1, 49

Verzorging

De verzorgingsproducten vind ik 1 van de belangrijkste dingen in de beeb zijn bestaan! Juist door het tere huidje van je kleintje is het zo ontzettend van belang om dit zorgvuldig uit te zoeken. Zo gebruikte ik voor baby Vajèn allerlei verschillende producten zonder er überhaupt naar te kijken. Ik kocht het figuurlijk gezien, met mijn ogen dicht. Dat is nu anders. Ik kijk of de producten parfum bevatten, alcohol enzovoort en natuurlijk de hoeveelheid hiervan. Daarom zijn wij erg grote fans van de producten van Kruidvat huismerk. Jij na het lezen van dit blogje waarschijnlijk ook ;) 
Luiers

Luiers van Kruidvat, wie kent ze niet! Op het moment zijn deze luiers een holy grail in huis. Zie je de verschillende banen in luier op de foto's hierboven? Dit is iets nieuws bij de luiers van Kruidvat. Het was in het begin even schrikken en vooral erg wennen met 3 vol geplaste banen, maar het is helemaal oke zo. De meiden blijven zelfs in de nachten droog. Thank gawt! En eigenlijk gaan ze beter dan ooit op de luiers.

Daarnaast hebben de luiers zoveel voordelen. Ik heb eerlijke gezegd nog geen nadeel kunnen vinden. Ja wacht, misschien moeten ze vaker in de aanbieding zijn ;) Maar kwa prijs en kwaliteit zit het meer dan goed met deze luiers. Wij hebben ze ook gebruikt voor Ruby toen ze nog een paar maatjes kleiner had. Erg fijn! EN wist je dat de luiers van Kruidvat ontzettend veel rek hebben? Zo gebruikten wij voor Vajèn eerder altijd een maat 6 luier. Ongeacht het merk. Maar tegenwoordig doet ze het ook met maatje 5 of zelf maatje 4 van Kruidvat. Kun je nagaan! 


Ik zou ze bijna vergeten, maar ook luierzakjes zijn hier een MUSTHAVE of een MUSTNEED! Al die strontmachines hier, daar is mijn prullenbak niet tegen bestand. En om nou iedere keer naar buiten te rennen om de luier in een container te gooien.... dan kan ik net zo goed buiten blijven staan ;) Ook altijd een fijn kraamcadeau voor bijvoorbeeld in de kraammand. Een shitload aan luierzakjes! Echt hoor. Geef je zwangere bff maar een doos of 10 van die zakjes.  Waterdoekjes
En dan mijn favoriet der favorietjes. De Kruidvat Waterdoekjes! Ik heb nog niet zo lang geleden kennis gemaakt met deze doekjes en holy moly wat zijn ze fijn. Eerder gebruikte ik van een ander merk de waterdoekjes. Ik wist namelijk niet dat Kruidvat deze doekjes ook verkocht. Dat is toch kei fijn? 

Wij zijn van die mensen die geen washandje pakken na het eten om de toet van onze kiddies schoon te poetsen. Nope, daar gebruiken we ook babydoekjes voor. En daarom vind ik het ontzettend belangrijk dat hun huidje niets te voortduren krijgt met een lading alcohol en parfum in bepaalde doekjes. En wat dacht je van rode billen in combinatie met babydoekjes met veel alcohol of parfum? Precies, dat hoef ik je niet uit te leggen! Wij gebruiken deze waterdoekjes in combinatie met normale babydoekjes. We gebruiken voor zowel het gezichtje als de bibs. Want: 0% Alcohol en parfum. Dikke vette YAY! En de normale doekjes zijn bijna altijd in de aanbieding!  


 Kruidvat water doekjes 62 stuks € 1,99

Verzorgingsproducten Met 3 kids heb je behoorlijk veel verzorgingsproducten. Iedereen heeft zijn eigen spulletjes en soms een beetje delen. Lucky ass Ruby heeft eigenlijk een handje producten die ze nooit hoeft te delen. Bijvoorbeeld het rustgevend badje. Man man man wat ruikt dit lekker. Eigenlijk moet je dit zelf ervaren ha. Dit rustgevend badje is mild voor de oogjes en bevat geen kleurstoffen. Ik vind hem erg prettig en na een badder sessie ben ik degene die a la minute in slaap zou willen vallen haha. Ruby gaat er goed op. Lavendel is een soort wondermiddel denk ik. Niet alleen voor baby's trouwens. Raad is wat ik vanavond ga doen? Een rustgevend voetenbadje voor mijn kriebelbenen ha!

Dan hebben we nog de verzorgende crème welke hydraterend en verzachtend werkt. Even een lekker momentje voor ons samen ♥ Ook deze bevat geen parfum Yassss en geen kleurstoffen. Ik kan dan ook de geur niet echt een naam geven.

Last but zeker niet least - De huidolie! Ook dit is vaak even een momentje voor Ruby en mama. Of Ruby en haar zussen. Even heerlijk tuttenbellen met de olie. Want hij is ook te gebruiken als massageolie. Zoek het maar eens op hoe je thuis je baby kunt masseren. Ruby is altijd helemaal in haar nopjes nadat ze van top tot teen is ingesmeerd. Wellicht wil papa, mama nog eens een fijne massage geven?! EN wederom geen kleurstoffen.


En zeg eens eerlijk, zijn de verpakkingen niet gewoon erg leuk voor in je babykamer? 

Alle besproken producten zijn te koop bij Kruidvat. Mocht je vragen hebben? Stel ze gerust! 


Welke product gebruik jij zelf ook/ of wil je gaan gebruiken? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.