Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Advent boeken kalender // Wolfje wil naar huis


Prentenboeken doen het erg goed hier. Er valt zo enorm veel zien dat dit een heerlijk momentje is tussen ons en de kids. Vandaag eentje die absoluut niet mag ontbreken in de boekenkast. Wolfje wil naar huis.

Auteur: Rachel Bright
Pagina's: 32
Verschijningsdatum: Oktober 2018
Leeftijd: 4-6 jaar
Uitgever: Gottmer

Waar te koop: o.a Bol.com
ISBN13: 9789025770068


Wolfje is nog klein, maar hij voelt zich al heel sterk en stoer. Als hij in een sneeuwstorm zijn roeder kwijtraakt, vindt hij het toch wel een beetje spannend, zo helemaal alleen in de donkere nacht. En dan is het fijn als iemand je helpt om weer thuis te komen. Luidt de achterkant.

Soms heb je met een boek direct een match made in heaven gevoel als ouders zijne. Dat heb ik dus bij Wolfje wil naar huis. Wat een prachtig mooi prentenboek is dit. Vajèn is er ook GEK op. Liever lees ik het niet voor wanneer ze gaat slapen want nachtmerries heeft ze vrij snel. Overdag is ook helemaal goed. En nog net een beetje Dit prentenboek is op rijm geschreven en we gaan hier erg lekker op. moet ik zeggen. Sommige zinnen gaan verder op de volgende bladzijde, zo kun je er een spannend spel van maken door de bladzijdes om te laten slaan door je kids of door bijvoorbeeld te vragen wat ze denken dat er gaat gebeuren op de volgende bladzijde. 

De illustraties zijn werkelijk prachtig en levendig. Heel veel kijkplezier gegarandeerd met dit boek. Hoe vaker je het verhaal leest hoe beter het gaat worden. 

We hebben allemaal wel eens iemand nodig en kinderen kunnen zich onwijs identificeren met wolfje. En wellicht jij en ik ook! Prachtig prentenboek die niet mag ontbreken in de boekenkast van je kids.