Doorgaan naar hoofdcontent

Advent boeken kalender // Wolfje wil naar huis


Prentenboeken doen het erg goed hier. Er valt zo enorm veel zien dat dit een heerlijk momentje is tussen ons en de kids. Vandaag eentje die absoluut niet mag ontbreken in de boekenkast. Wolfje wil naar huis.

Auteur: Rachel Bright
Pagina's: 32
Verschijningsdatum: Oktober 2018
Leeftijd: 4-6 jaar
Uitgever: Gottmer

Waar te koop: o.a Bol.com
ISBN13: 9789025770068


Wolfje is nog klein, maar hij voelt zich al heel sterk en stoer. Als hij in een sneeuwstorm zijn roeder kwijtraakt, vindt hij het toch wel een beetje spannend, zo helemaal alleen in de donkere nacht. En dan is het fijn als iemand je helpt om weer thuis te komen. Luidt de achterkant.

Soms heb je met een boek direct een match made in heaven gevoel als ouders zijne. Dat heb ik dus bij Wolfje wil naar huis. Wat een prachtig mooi prentenboek is dit. Vaj√®n is er ook GEK op. Liever lees ik het niet voor wanneer ze gaat slapen want nachtmerries heeft ze vrij snel. Overdag is ook helemaal goed. En nog net een beetje Dit prentenboek is op rijm geschreven en we gaan hier erg lekker op. moet ik zeggen. Sommige zinnen gaan verder op de volgende bladzijde, zo kun je er een spannend spel van maken door de bladzijdes om te laten slaan door je kids of door bijvoorbeeld te vragen wat ze denken dat er gaat gebeuren op de volgende bladzijde. 

De illustraties zijn werkelijk prachtig en levendig. Heel veel kijkplezier gegarandeerd met dit boek. Hoe vaker je het verhaal leest hoe beter het gaat worden. 

We hebben allemaal wel eens iemand nodig en kinderen kunnen zich onwijs identificeren met wolfje. En wellicht jij en ik ook! Prachtig prentenboek die niet mag ontbreken in de boekenkast van je kids.

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.