Advent boeken kalender // Wolfje wil naar huis


Prentenboeken doen het erg goed hier. Er valt zo enorm veel zien dat dit een heerlijk momentje is tussen ons en de kids. Vandaag eentje die absoluut niet mag ontbreken in de boekenkast. Wolfje wil naar huis.

Auteur: Rachel Bright
Pagina's: 32
Verschijningsdatum: Oktober 2018
Leeftijd: 4-6 jaar
Uitgever: Gottmer

Waar te koop: o.a Bol.com
ISBN13: 9789025770068


Wolfje is nog klein, maar hij voelt zich al heel sterk en stoer. Als hij in een sneeuwstorm zijn roeder kwijtraakt, vindt hij het toch wel een beetje spannend, zo helemaal alleen in de donkere nacht. En dan is het fijn als iemand je helpt om weer thuis te komen. Luidt de achterkant.

Soms heb je met een boek direct een match made in heaven gevoel als ouders zijne. Dat heb ik dus bij Wolfje wil naar huis. Wat een prachtig mooi prentenboek is dit. Vaj√®n is er ook GEK op. Liever lees ik het niet voor wanneer ze gaat slapen want nachtmerries heeft ze vrij snel. Overdag is ook helemaal goed. En nog net een beetje Dit prentenboek is op rijm geschreven en we gaan hier erg lekker op. moet ik zeggen. Sommige zinnen gaan verder op de volgende bladzijde, zo kun je er een spannend spel van maken door de bladzijdes om te laten slaan door je kids of door bijvoorbeeld te vragen wat ze denken dat er gaat gebeuren op de volgende bladzijde. 

De illustraties zijn werkelijk prachtig en levendig. Heel veel kijkplezier gegarandeerd met dit boek. Hoe vaker je het verhaal leest hoe beter het gaat worden. 

We hebben allemaal wel eens iemand nodig en kinderen kunnen zich onwijs identificeren met wolfje. En wellicht jij en ik ook! Prachtig prentenboek die niet mag ontbreken in de boekenkast van je kids.