Doorgaan naar hoofdcontent

Advent boeken kalender // Van 1 tot 10Boekjes waarin de dames zelf iets kunnen doen zijn vooral erg favoriet. Stil zitten is dan ook erg moeilijk he! Het zij zelf de verhaaltjes verzinnen of in dit geval tellen. Ik vind de interactie die je hebt met de kids en dit soort boekjes zo ontzettend leuk! En eerlijk is eerlijk, zo houdt Esra het ook wat langer vol haha. Vandaag is het de beurt aan Van 1 tot 10 van Mies van Hout.Tel je mee van 1 tot 10
het konijn heeft 2 oren. En hoeveel tanden heeft de krokodil?
Luidt de achterkant.

Auteur
: Mies van Hout

Pagina's: 20
Verschijningsdatum: Oktober 2018
Leeftijd: 1-3 jaar
Uitgever: Gottmer

Waar te koop: o.a Bol.com
ISBN13: 9789025770112

Vajèn kon al vrij snel van 1 tot 10 tellen. Wanneer ze er zin in had doet ze dit op "
commando" en anders krijg je een boze blik en een paar stampende voeten op de grond. Snap je? Maar zo krijgen we het tellen nog beter onder de knie. Vajèn vindt het namelijk nog een beetje moeilijk om te tellen en tegelijkertijd mee te wijzen. EN dit boekje helpt haar hier zo enorm mee.

De combinatie van tellen en dieren is voor kids natuurlijk de bom. En waar deze mama erg bij mee is? Het is een karton boekje. Duurzaam dus!! Op elke bladzijde staat een dier afgebeeld in de mooiste kleuren en in een geweldige illustratie. Daarnaast in grote letters het lichaamsdeel met daarboven een getal. Bijvoorbeeld: 1 buik en daarbij staat een grote beer afgebeeld. 5 vingers met een aap, 7 strepen met een kleurrijke vis enzovoort.

Het is een fijn opvallend karton boekje waar voornamelijk de 10 snorharen favoriet zijn om te tellen. Zelfs Esra begint nu met tellen. Positiever kan dus niet!

Erg leuk cadeau idee voor een eerste of 2e verjaardag! Vergeet deze tip niet ergens op te schrijven. 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.