Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Advent boeken kalender // Van 1 tot 10Boekjes waarin de dames zelf iets kunnen doen zijn vooral erg favoriet. Stil zitten is dan ook erg moeilijk he! Het zij zelf de verhaaltjes verzinnen of in dit geval tellen. Ik vind de interactie die je hebt met de kids en dit soort boekjes zo ontzettend leuk! En eerlijk is eerlijk, zo houdt Esra het ook wat langer vol haha. Vandaag is het de beurt aan Van 1 tot 10 van Mies van Hout.Tel je mee van 1 tot 10
het konijn heeft 2 oren. En hoeveel tanden heeft de krokodil?
Luidt de achterkant.

Auteur
: Mies van Hout

Pagina's: 20
Verschijningsdatum: Oktober 2018
Leeftijd: 1-3 jaar
Uitgever: Gottmer

Waar te koop: o.a Bol.com
ISBN13: 9789025770112

Vajèn kon al vrij snel van 1 tot 10 tellen. Wanneer ze er zin in had doet ze dit op "
commando" en anders krijg je een boze blik en een paar stampende voeten op de grond. Snap je? Maar zo krijgen we het tellen nog beter onder de knie. Vajèn vindt het namelijk nog een beetje moeilijk om te tellen en tegelijkertijd mee te wijzen. EN dit boekje helpt haar hier zo enorm mee.

De combinatie van tellen en dieren is voor kids natuurlijk de bom. En waar deze mama erg bij mee is? Het is een karton boekje. Duurzaam dus!! Op elke bladzijde staat een dier afgebeeld in de mooiste kleuren en in een geweldige illustratie. Daarnaast in grote letters het lichaamsdeel met daarboven een getal. Bijvoorbeeld: 1 buik en daarbij staat een grote beer afgebeeld. 5 vingers met een aap, 7 strepen met een kleurrijke vis enzovoort.

Het is een fijn opvallend karton boekje waar voornamelijk de 10 snorharen favoriet zijn om te tellen. Zelfs Esra begint nu met tellen. Positiever kan dus niet!

Erg leuk cadeau idee voor een eerste of 2e verjaardag! Vergeet deze tip niet ergens op te schrijven.