Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Advent boeken kalender // Sep is Jarig

Neeeeeee we zijn er nog lange niet. Ook niet bijna. De boeken stapel lijkt niet kleiner te worden. Er valt dus nog genoeg te lezen de aankomende "dagen". We zijn aangekomen bij Sep. Sep is een nieuwe serie van op dit moment 2 boekjes. De meisjes hebben ze allebei maar vandaag is het de beurt aan Sep is jarig.

Verhalen op rijm, ik hou ervan. En ik niet alleen, ook de meisjes zijn er gek op.

Sep wordt 's morgens al vroeg wakker met een lach op zijn gezicht. Hij roept vrolijk: 'ik ben jarig! Kom eruit. Het is al licht' Luidt de achterkant. 


Auteur: Ingeborg Bijlsma
Pagina's: 96
Verschijningsdatum: November 2018
Leeftijd: 1-3 jaar
Uitgever: Kluitman

Waar te koop: o.a Bol.com
ISBN13: 9789020676617

De avonturen van Sep zijn herkenbaar voor peuters en kleuters. Vajèn begint nu langzaamaan verjaardagen te snappen. En daar gaat Sep ons nog beter bij helpen, zonder twijfel!

De illustraties zijn GE-WEL-DIG! Er valt super veel te zien. Na een stukje lezen bekijken we eerst de pagina vol leven. Vooral de pagina met de verjaardagstaart doet het hier erg goed. Je leest over een koekje en een beker limonade en ja hoor, deze kun je ook echt terug vinden op de pagina. Dat is toch leuk!


De manier van schrijven van Ingeborg vind ik eveneens geweldig! Vajèn kan dit volmondig beamen trouwens haha. En Esra? Die roept niets anders meer dan Sep Sep Sep.
Het verhaal begint dat Sep in zijn bed ligt te woelen. Hij wil slapen maar dat lukt niet. Dit is natuurlijk voor een kind een ontzettend herkenbare situatie. Spanning alom! Ik ben er heilig van overtuigd dat dit boekje meehelpt om de spanning iets te verminderen. We wil see, Vajèn mag bijna 4 kaarsjes uitblazen. 

Wij hebben naast Bobbi een nieuwe serie boekjes waarvan er nog meer gemaakt mogen worden van ons ♥