Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Advent boeken kalender // Sep is Jarig

Neeeeeee we zijn er nog lange niet. Ook niet bijna. De boeken stapel lijkt niet kleiner te worden. Er valt dus nog genoeg te lezen de aankomende "dagen". We zijn aangekomen bij Sep. Sep is een nieuwe serie van op dit moment 2 boekjes. De meisjes hebben ze allebei maar vandaag is het de beurt aan Sep is jarig.

Verhalen op rijm, ik hou ervan. En ik niet alleen, ook de meisjes zijn er gek op.

Sep wordt 's morgens al vroeg wakker met een lach op zijn gezicht. Hij roept vrolijk: 'ik ben jarig! Kom eruit. Het is al licht' Luidt de achterkant. 


Auteur: Ingeborg Bijlsma
Pagina's: 96
Verschijningsdatum: November 2018
Leeftijd: 1-3 jaar
Uitgever: Kluitman

Waar te koop: o.a Bol.com
ISBN13: 9789020676617

De avonturen van Sep zijn herkenbaar voor peuters en kleuters. Vajèn begint nu langzaamaan verjaardagen te snappen. En daar gaat Sep ons nog beter bij helpen, zonder twijfel!

De illustraties zijn GE-WEL-DIG! Er valt super veel te zien. Na een stukje lezen bekijken we eerst de pagina vol leven. Vooral de pagina met de verjaardagstaart doet het hier erg goed. Je leest over een koekje en een beker limonade en ja hoor, deze kun je ook echt terug vinden op de pagina. Dat is toch leuk!


De manier van schrijven van Ingeborg vind ik eveneens geweldig! Vajèn kan dit volmondig beamen trouwens haha. En Esra? Die roept niets anders meer dan Sep Sep Sep.
Het verhaal begint dat Sep in zijn bed ligt te woelen. Hij wil slapen maar dat lukt niet. Dit is natuurlijk voor een kind een ontzettend herkenbare situatie. Spanning alom! Ik ben er heilig van overtuigd dat dit boekje meehelpt om de spanning iets te verminderen. We wil see, Vajèn mag bijna 4 kaarsjes uitblazen. 

Wij hebben naast Bobbi een nieuwe serie boekjes waarvan er nog meer gemaakt mogen worden van ons ♥