Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Advent boeken kalender // Juf Roos gaat op vakantieYes weer een nieuw boek wat open is gescheurd vanaf de Advent Boeken Kalender. Deze keer was Juf Roos aan de beurt. Jep de Juf die zingt en allerlei leuke avonturen beleeft samen met Gijs. Geloof mij, dit boek wil je sowieso hebben als je kids graag naar Juf Roos en Gijs kijken/ meezingen. 

Zolang ik mij kan herinneren is Vajèn een diehard fan van Juf Roos. Vroeger keek ze voornamelijk van die klei en uitpakfilmpjes, of Daddy Finger. Ik was het helemaal zat en begon mijn zoektocht naar iets vernieuwend. Zo kwam ik uit bij het Youtube kanaal van Juf Roos. En meteen bleek dit een schot in de "Roos" te zijn. Vajèn was meteen verslaafd! Er bestaat inmiddels ook een theater voorstelling van Juf Roos. Daar willen wij ook enorm graag heen met de meisjes. Maar eerst dit onwijs leuke boek.

Juf Roos gaat op vakantie is het voorleesboek bij de Juf Roos theatervoorstelling. Voor eindeloos plezier, ook buiten het theater.

Juf Roos en Gijs willen graag op vakantie. Maar wie past er dan op het hondje dat Gijs heeft gevonden? En waar moeten Juf Roos en Gijs gaan slapen als hun tent kapot is? Van Tante Tulp mogen ze bij haar op de boerderij komen logeren. Maar als ze daar aankomen is Tante Tulp nergens te bekennen.
Luidt de achterkant.


Auteur: Frank Jan Horst
Pagina's: 64
Verschijningsdatum: Oktober 2018
Leeftijd: 2-5 jaar
Uitgever: De Fontein

Waar te koop: Boekenwereld.com / Bol.com
ISBN13: 9789026147333

Zoals ik net al zei, het is een theaterboek. De verhalen en bekende liedjes wisselen elkaar af. De liedjes kunnen papa en mama dus vanaf nu ook foutloos mee zingen! De lyrics staan in het boek. En natuurlijk vinden we hier de leuke en bekende illustraties die ook in de serie zelf te zien zijn.

Het is 1 lang verhaal, anders dan de serie. Dit vinden de meiden extra leuk want, zo duurt het verhaal natuurlijk ook veel langer. En dat betekend: Langer voorlezen. Snap je?

Ondanks dat je misschien niet naar de theater voorstelling bent geweest, is dit boek een te gekke aanvulling in de boekenkast van Juf Roos fans. Er gaat hier nauwelijks een dag voorbij waar je de meisjes niet Juf Roos hoort zingen. Je kunt dus wel stellen dat dit boek een geweldige entree heeft gemaakt!

Ja, een te gek boek waarin je ook veel interactie hebt met je mini door bijvoorbeeld de liedjes die je samen zingt. En geloof mij, uit volle borst wordt er meegezongen! www.boekenwereld.com