Doorgaan naar hoofdcontent

Advent boeken kalender // Juf Roos gaat op vakantieYes weer een nieuw boek wat open is gescheurd vanaf de Advent Boeken Kalender. Deze keer was Juf Roos aan de beurt. Jep de Juf die zingt en allerlei leuke avonturen beleeft samen met Gijs. Geloof mij, dit boek wil je sowieso hebben als je kids graag naar Juf Roos en Gijs kijken/ meezingen. 

Zolang ik mij kan herinneren is Vajèn een diehard fan van Juf Roos. Vroeger keek ze voornamelijk van die klei en uitpakfilmpjes, of Daddy Finger. Ik was het helemaal zat en begon mijn zoektocht naar iets vernieuwend. Zo kwam ik uit bij het Youtube kanaal van Juf Roos. En meteen bleek dit een schot in de "Roos" te zijn. Vajèn was meteen verslaafd! Er bestaat inmiddels ook een theater voorstelling van Juf Roos. Daar willen wij ook enorm graag heen met de meisjes. Maar eerst dit onwijs leuke boek.

Juf Roos gaat op vakantie is het voorleesboek bij de Juf Roos theatervoorstelling. Voor eindeloos plezier, ook buiten het theater.

Juf Roos en Gijs willen graag op vakantie. Maar wie past er dan op het hondje dat Gijs heeft gevonden? En waar moeten Juf Roos en Gijs gaan slapen als hun tent kapot is? Van Tante Tulp mogen ze bij haar op de boerderij komen logeren. Maar als ze daar aankomen is Tante Tulp nergens te bekennen.
Luidt de achterkant.


Auteur: Frank Jan Horst
Pagina's: 64
Verschijningsdatum: Oktober 2018
Leeftijd: 2-5 jaar
Uitgever: De Fontein

Waar te koop: Boekenwereld.com / Bol.com
ISBN13: 9789026147333

Zoals ik net al zei, het is een theaterboek. De verhalen en bekende liedjes wisselen elkaar af. De liedjes kunnen papa en mama dus vanaf nu ook foutloos mee zingen! De lyrics staan in het boek. En natuurlijk vinden we hier de leuke en bekende illustraties die ook in de serie zelf te zien zijn.

Het is 1 lang verhaal, anders dan de serie. Dit vinden de meiden extra leuk want, zo duurt het verhaal natuurlijk ook veel langer. En dat betekend: Langer voorlezen. Snap je?

Ondanks dat je misschien niet naar de theater voorstelling bent geweest, is dit boek een te gekke aanvulling in de boekenkast van Juf Roos fans. Er gaat hier nauwelijks een dag voorbij waar je de meisjes niet Juf Roos hoort zingen. Je kunt dus wel stellen dat dit boek een geweldige entree heeft gemaakt!

Ja, een te gek boek waarin je ook veel interactie hebt met je mini door bijvoorbeeld de liedjes die je samen zingt. En geloof mij, uit volle borst wordt er meegezongen! www.boekenwereld.com

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.