Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Advent boeken kalander // Slobber wil knuffelen


Ik moest Slobber uit de handen van mijn dames trekken om er een stukje over te mogen tikken. In de hoop dat ik jullie net zo enthousiast kan maken als dat wij zijn. Slobber wil knuffelen is een favoriet hier. Slobber, een boomdraakje, wil graag knuffelen. Maar elfje Evi heeft daar helemaal geen zin in! Waarom eigenlijk niet? 

Ontdek waarom je beter niet met boomdraken kunt knuffelen. Zeker niet als ze slobber heten. Luidt de achterkant. 


Auteur: Sean Julian
Pagina's: 32
Verschijningsdatum: Mei 2018
Leeftijd: 4-6 jaar
Uitgever: De vier windstreken

Waar te koop: o.a Bol.com
ISBN13: 9789051166569

De eerste keer dat ik Slobber wil knuffelen begon te lezen, schrok ik. Een draakje wat alles doet voor een knuffel maar Evi het elfje geeft hier niet aan toe en wil Slobber niet knuffelen. Wat gek. Tot het einde van het verhaal, dan valt alles op zijn plek.
De illustraties in het boek worden afgewisseld van druk naar rustig. Dit leest erg fijn kan ik je vertellen.

Slobber begrijpt niet waarom hij gaan knuffel krijgt van Evi. Waardoor Slobber met verschillende voorwerpen bij Evi aankomt. Maar ook dit haalt haar niet over de streep om Slobber te knuffelen. Tot hij een heldendaad op zich neemt en Evi Slobber toch een knuffel geeft, maar dan..... dan pas vallen de puzzelstukjes in elkaar waarom Evi geen knuffels wil van Slobber.

Ik ga het einde natuurlijk niet verklappen, daarvoor is het meer dan de moeite waard om Slobber zelf aan te schaffen. Maar wees gewaarschuwd, voor je het weet willen je kids ook een eigen Slobber.