Doorgaan naar hoofdcontent

Advent boeken kalander // Slobber wil knuffelen


Ik moest Slobber uit de handen van mijn dames trekken om er een stukje over te mogen tikken. In de hoop dat ik jullie net zo enthousiast kan maken als dat wij zijn. Slobber wil knuffelen is een favoriet hier. Slobber, een boomdraakje, wil graag knuffelen. Maar elfje Evi heeft daar helemaal geen zin in! Waarom eigenlijk niet? 

Ontdek waarom je beter niet met boomdraken kunt knuffelen. Zeker niet als ze slobber heten. Luidt de achterkant. 


Auteur: Sean Julian
Pagina's: 32
Verschijningsdatum: Mei 2018
Leeftijd: 4-6 jaar
Uitgever: De vier windstreken

Waar te koop: o.a Bol.com
ISBN13: 9789051166569

De eerste keer dat ik Slobber wil knuffelen begon te lezen, schrok ik. Een draakje wat alles doet voor een knuffel maar Evi het elfje geeft hier niet aan toe en wil Slobber niet knuffelen. Wat gek. Tot het einde van het verhaal, dan valt alles op zijn plek.
De illustraties in het boek worden afgewisseld van druk naar rustig. Dit leest erg fijn kan ik je vertellen.

Slobber begrijpt niet waarom hij gaan knuffel krijgt van Evi. Waardoor Slobber met verschillende voorwerpen bij Evi aankomt. Maar ook dit haalt haar niet over de streep om Slobber te knuffelen. Tot hij een heldendaad op zich neemt en Evi Slobber toch een knuffel geeft, maar dan..... dan pas vallen de puzzelstukjes in elkaar waarom Evi geen knuffels wil van Slobber.

Ik ga het einde natuurlijk niet verklappen, daarvoor is het meer dan de moeite waard om Slobber zelf aan te schaffen. Maar wees gewaarschuwd, voor je het weet willen je kids ook een eigen Slobber. 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.