Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Knutselen met de herfstHerfst en knutselen is een match made in heaven. Wanneer je kids hebt is dit -voor mij persoonlijk- het leukste seizoen. Er valt voor de kids zo ontzettend veel leuks te ontdekken buiten. Eikels, dennenappels, blaadjes en noem de hele reutemeteut maar op. En het allerleukste is natuurlijk voor de kleintjes om al dit moois mee te nemen naar huis. Kanonnen, daar zijn we blij mee! In plaats van dat de verzameling aan herfst frummetltjes linea recta de prullenbak in gaat, kun je er ook iets moois van knutselen samen met je mini.

Zoekend naar leuke knutsel items buiten in de herfstbladeren, er is op dit moment niets wat de kids blijer kan maken. Ja ok eten. En na al het gevonden moois knutselen onder het genot van een über grote mok vette chocolademelk met natuurlijk een shitload aan slagroom en spekkies! Zelfs deze mutti heeft meteen zin om aan de knutsel te gaan, al is het alleen maar voor die grote beker choco. Of slagroom bedoel ik.

Check onderstaande TE gekke ideeën! Mocht je er eentje uitpikken en uitvoeren, laat je het dan weten? #vindikleuk Ik ben benieuwd naar jullie creaties!


Bron onbekend


Bron
Bron

Dit dennenappels kunstwerkje vergt wat instructies. Klik op "bron" onder de foto en je vindt direct de complete how to. 

Bron 
Bron onbekend
Bron

Bron


Bron