Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Knutselen met de herfstHerfst en knutselen is een match made in heaven. Wanneer je kids hebt is dit -voor mij persoonlijk- het leukste seizoen. Er valt voor de kids zo ontzettend veel leuks te ontdekken buiten. Eikels, dennenappels, blaadjes en noem de hele reutemeteut maar op. En het allerleukste is natuurlijk voor de kleintjes om al dit moois mee te nemen naar huis. Kanonnen, daar zijn we blij mee! In plaats van dat de verzameling aan herfst frummetltjes linea recta de prullenbak in gaat, kun je er ook iets moois van knutselen samen met je mini.

Zoekend naar leuke knutsel items buiten in de herfstbladeren, er is op dit moment niets wat de kids blijer kan maken. Ja ok eten. En na al het gevonden moois knutselen onder het genot van een über grote mok vette chocolademelk met natuurlijk een shitload aan slagroom en spekkies! Zelfs deze mutti heeft meteen zin om aan de knutsel te gaan, al is het alleen maar voor die grote beker choco. Of slagroom bedoel ik.

Check onderstaande TE gekke ideeën! Mocht je er eentje uitpikken en uitvoeren, laat je het dan weten? #vindikleuk Ik ben benieuwd naar jullie creaties!


Bron onbekend


Bron
Bron

Dit dennenappels kunstwerkje vergt wat instructies. Klik op "bron" onder de foto en je vindt direct de complete how to. 

Bron 
Bron onbekend
Bron

Bron


Bron