Doorgaan naar hoofdcontent

Knutselen met de herfstHerfst en knutselen is een match made in heaven. Wanneer je kids hebt is dit -voor mij persoonlijk- het leukste seizoen. Er valt voor de kids zo ontzettend veel leuks te ontdekken buiten. Eikels, dennenappels, blaadjes en noem de hele reutemeteut maar op. En het allerleukste is natuurlijk voor de kleintjes om al dit moois mee te nemen naar huis. Kanonnen, daar zijn we blij mee! In plaats van dat de verzameling aan herfst frummetltjes linea recta de prullenbak in gaat, kun je er ook iets moois van knutselen samen met je mini.

Zoekend naar leuke knutsel items buiten in de herfstbladeren, er is op dit moment niets wat de kids blijer kan maken. Ja ok eten. En na al het gevonden moois knutselen onder het genot van een über grote mok vette chocolademelk met natuurlijk een shitload aan slagroom en spekkies! Zelfs deze mutti heeft meteen zin om aan de knutsel te gaan, al is het alleen maar voor die grote beker choco. Of slagroom bedoel ik.

Check onderstaande TE gekke ideeën! Mocht je er eentje uitpikken en uitvoeren, laat je het dan weten? #vindikleuk Ik ben benieuwd naar jullie creaties!


Bron onbekend


Bron
Bron

Dit dennenappels kunstwerkje vergt wat instructies. Klik op "bron" onder de foto en je vindt direct de complete how to. 

Bron 
Bron onbekend
Bron

Bron


BronPopulaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.