Knutselen met de herfstHerfst en knutselen is een match made in heaven. Wanneer je kids hebt is dit -voor mij persoonlijk- het leukste seizoen. Er valt voor de kids zo ontzettend veel leuks te ontdekken buiten. Eikels, dennenappels, blaadjes en noem de hele reutemeteut maar op. En het allerleukste is natuurlijk voor de kleintjes om al dit moois mee te nemen naar huis. Kanonnen, daar zijn we blij mee! In plaats van dat de verzameling aan herfst frummetltjes linea recta de prullenbak in gaat, kun je er ook iets moois van knutselen samen met je mini.

Zoekend naar leuke knutsel items buiten in de herfstbladeren, er is op dit moment niets wat de kids blijer kan maken. Ja ok eten. En na al het gevonden moois knutselen onder het genot van een über grote mok vette chocolademelk met natuurlijk een shitload aan slagroom en spekkies! Zelfs deze mutti heeft meteen zin om aan de knutsel te gaan, al is het alleen maar voor die grote beker choco. Of slagroom bedoel ik.

Check onderstaande TE gekke ideeën! Mocht je er eentje uitpikken en uitvoeren, laat je het dan weten? #vindikleuk Ik ben benieuwd naar jullie creaties!


Bron onbekend


Bron
Bron

Dit dennenappels kunstwerkje vergt wat instructies. Klik op "bron" onder de foto en je vindt direct de complete how to. 

Bron 
Bron onbekend
Bron

Bron


Bron