Doorgaan naar hoofdcontent

Max & More make-up // Review


Ergens heel heel heel lang geleden schreef ik een blogje over de Max & More poeder voor op je bakkes. Dit is tot de dag van vandaag nog steeds 1 van de beste bekeken artikelen hier op de blog. Ook kreeg ik regelmatig de vraag of ik wist wanneer de poeder weer in het assortiment kwam. Dat wisselde nogal want: De ene keer was de poeder in grote mate verkrijgbaar. Meestal was dit dan ook het moment dat ik er een stuk of 8 meenam zodat ik lange tijd vooruit kon en ik dus niet meer mis zou grijpen. En toe kwam daar het moment dat de poedertjes niet meer in de schappen te vinden waren. Het duurde en duurde.... tot het grote moment waar iedereen op heeft gewacht! De Max  & More make-up  ligt nu vast in de schappen bij onze geliefde Action! En dat is exact de reden dat ik je vandaag mijn eigen snoepwinkeltje laat zien.Nog ff een klein stukje trip down memory lane hoor! 

Al sinds het prille begin ben ik een Max & More lover! De nagellak deed mij denken aan een destijds rete populair cosmeticamerk. EN deze budget variant deed daar niet voor onder. Iedereen raakte langzaam in de ban van deze make-up goodies die je kon vinden bij Action. Oh en dan hadden we ook nog de budget oogpotloodjes. Ik was opslag verliefd! En er was zelfs dupe te vinden van een mega populaire blush. Het schap was een tijd lang beperkt, maar dat was natuurlijk niet voor niks eh?! Nope! De make-up afdeling is helemaal vernieuwd en ik ben wederom verliefd geworden op de producten die ik mocht proberen.Foundation, Mascara, (gel)nagellak, Oogpotloden, highlighters, Concealer, Wenkies-gel, Wenkies potloden, Oogschaduw palettes, Gel Liner, Contourstick, Blush en jongens ga zo maar door! Het is een ware walhalla. Alsof je niet al genoeg redenen had om een bezoekje te brengen aan Action, ga je na je bezoekjes nog dubbelerdandubbel bepakt en bezakt de winkel uit.

Op bovenstaande foto wat ik mocht gaan testen. ZO VEEL!!! Ik ben alleen ergens in het proces het concealer palette vergeten. Hoe dan? Anyhoe, er vallen genoeg snoepjes te laten zien, dus vooruit met de geit!

Max & More Gel NagellakOm maar meteen met de deur in huis te vallen, of beter.. met de prijs ha. Namelijk: € 1,19 JA zo spotje goedkoop! Voor een gel nagellak.  En als je mij langer volgt  dan weetje ook dat ik een sucker ben voor leuke en originele namen voor make-up of in dit geval nagellak. De namen van Links naars recht: 409 Work it, 404 Alt control, 401 Cherish. Alt control, ik bedoel come on dit is toch geweldig leuk bedacht? Ik hoop dat Max & More in hun planning hebben liggen om deze lijn uit te breiden want ik ben fan. De lak blijft bijzonder lang zitten. Zo ongeveer 6 dagen met 2 laagjes. Met 1 laagje kan het ook prima, maar dan is de geniet-tijd ietsje minder. EN het leukste is dat alle 3 de lakjes direct dekken na 1 laag. Dat is in mijn carrière  nog niet vaak voorgekomen. En voor de prijs.. pff daar hoef je de kleurtjes zeker niet voor te laten staan!

Voordat de nagellak maffia mijn nagels eraf trekt: Ik weet dat er bepaalde handelingen nodig zijn voor het goed aanbrengen van gel nagellak. Dus wil je de nagellak nog langer op zijn plek laten zitten dan kan ik je alleen maar aansporen om te koekeloeren bij een Action in de buurt, om te kijken of er nog een gellamp te scoren is! 


409 Work it


401 Cherish

404 Alt Control


Max & More Lipstick 


De lipstick collectie is zo intens uitgebreid, niet te doen! Er zit voor iedereen wel een sprekend kleurtje bij. Je hebt de matte variant en de longlasting variant. 3 keer raden welke welke is hieronder op de foto?
 Inderdaad is ligt 1 matte lipstick te shine'en! De Indigo Plum (319). Klinkt als een bekende naam. Althans het plum gedeelte dan. Weetje welke ik bedoel? En de kleur is als je het mij vraagt ook erg in de buurt van die plum. Een kleine dupe dus! Mijn fav uit dit rijtje. Ik heb trouwens de matte en de longlasting swatches door elkaar staan. Ik wou groepjes maken van kleuren die bij elkaar zouden matchen in de foto. Oh en de swatches moesten noodgedwongen met links jongens. Dat was een vrij heftige uitdaging moet ik eerlijk toegeven. Maar wellicht zie je dat ook aan mijn "swatches". Mijn andere arm is niet swatch vriendelijk, want: Tattoo!Van boven naar beneden: Sweet Punch 320 (long lasting), Fairy Violet 337 (long lasting), Indigo Plum 319 (matt), Hot Kiss 322 (long lasting).

Van links naar rechts: Toasted Taupe 318 (Matt), Truffle 339 (long lasting), Desert Kiss 303 ( Matt), Scarlett Red 317 (matt). 

Van links naar recht: Crème Brulee 321 (long lasting), Naked Nude 301 (matt), Rodeo Rose 338 (long lasting), Rusty Rose 302 (matt) 


Wat mij meteen opviel aan de lipsticks was de aangename geur! Ik ruik in de verte een soort vanille. Ee romig geurtje. Zo romig als ze ruiken, zo romig zijn ze ook op je lippen. Laf it! De matte variant verdwijnt niet in de lijntjes van je lippen. Wat ik persoonlijk een groot pluspunt vind. De matte lipsticks blijven aanzienlijk minder lang zitten dan de long lasting, maar vandaar de naam ook eh 😂 Het is niet zo dat de matte kleur meteen weer wegvaagt na een hapje brood of een slokje thee/koffie. Gewoon over de gehele dag een beetje bijkleuren wanneer gewenst.

De longlasting is exact hetzelfde als de matte variant, maar deze blijven inderdaad erg goed zitten. Ik moet goed boenen wil ik de kleur van mijn lippen krijgen. EN dat heb ik ook nog niet vaak meegemaakt! En de kleuren, tsja daar kunnen we kort over zijn toch? Het laatste groepje heb ik gekeken naar ietwat nude kleuren. Dat is best goed gelukt toch? En dit zijn dan ook meteen mijn favs ♥ Heerlijke kleurtjes, subtiel en met een mooi finish. Matt of glans. De romigheid, daar ben ik vooral van onder de indruk hoor! 

Oh en de prijs van deze droppies? € 0,95 voor 2 stuks! Ja serieus waar! 


Max & More oogschaduw


Oogschaduw, eentje in de categorie haat en liefde verhouding. De ene keer is het perfect en de andere keer begin ik 10 keer opnieuw. De reden dat ik het vaak bij een beetje laat zitten. Terwijl het zo mooi kan zijn. Wellicht ben ik voor oogschaduw niet in de wieg gelegd ha. Maar goed, deze geweldige quattro's van Max & More. 2 verschillende. Of eigenlijk 8 verschillende kleurtjes. 4 x 4 in 1 palette! Op deze manier kun je een mooie smokey eye maken. En als je onderstaand pigment ziet wil je meteen beginnen met die smookie eis! ♥


Met flits voor het vangen van de shimmerZonder flits 
Het is waardeloos om dit met je linkerhand te doen terwijl je rechts ben ha! Maar dat mag de pret absoluut niet drukken,want wat heeft dit tweetal mij doen verbazen als het gaat om de pigmentatie. Zeker met flits is het goed te zien. De witte kleur kun je ook gebruiken als vette highlighter. Zo mooi!


Zonder flits


Met flits
Dit pallet met deze prachtige herfst-achtige kleuren deelde ik al eerder op mijn Instagram. Hoe mooi zijn deze kleuren bij elkaar? Echt een perfect viertalletje voor de herfst. En wederom mankeert er niets aan de pigmentatie! 1 veegje, bij beide palette'tjes! Een regelrechte afknapper zou het zijn als oogschaduw korrelig is. Maar daar heeft deze nul komma nul last van! Je kunt de oogschaduw ook proberen nat aan te brengen voor een heftige smokey eye!

Het 4 kleuren palette is te koop voor € 0.99. I kid u not!!!!


Max & More Blush Powder Satin Ik was altijd een groot fan van de blushes van Max & More. Die leuke dupes enzo. Ok daar hebben we het al over gehad. Sinds mijn bevallinglongembolie heb ik niet meer de kleur op mijn gezicht die ik altijd had. Het is nu witter dan witter dan wit. En dan is blush best een raar iets om terug te vinden op je gezicht kan ik je vertellen.  Deze blushes doen het net ff anders!
De blush is verkrijgbaar in de kleuren: 110 Pink Sand en 114 Rose Plum

Iets meer aangebracht, maar ik ben fan. Rose Plum zie je boven en Pink Sand onder. Welke vindt jij mooier? Ik heb de Pink Sand al vaker gedragen. De plum is iets te wild voor mijn bleke bekkie, maar voor een avondje uit is hij geweldig! EN ze brengen beide heel fijn aan!

Te koop voor € 0.95! Het moet niet gekker worden hoor!Max & More Compact Powder MattToen ik voorbij zag komen dat Action weer de poedertjes in haar assortiment zou zetten kon ik wel janken van geluk! Ik had mijn geliefde poedertje zo gemist. Echt enorm! Zou deze hetzelfde zijn? De verpakking vind ik in ieder geval een dikke duim omhoog waard. Sowieso de verpakkingen van de compleet vernieuwde collectie is er flink op vooruit gegaan!

De poeders heb je in 2 kleuren. Namelijk: 152 Desert Beige en 156 Soft CashewEn de structuur is echte liefde!! Het voelt zeker niet aan als een poeder. Ik moet eerst nog even met mijn bakkes in de zon gaan zitten voordat ik een full face gezicht kan laten zien hoor! Daarom vertelde ik net het stukje over mijn bleke gezicht. Niet te doen hoor! Ik heb het voor de foto wat dikker op mijn arm aangebracht zodat je  het wel goed kunt zien. Wat mij betreft zijn de poeders er gigantisch op vooruit gegaan ♥ En die prijs weer he..... namelijk € 0.95. Dit is trouwens ook een perfect poedertje om mee af te poederen na het aanbrengen van je foundation. Het is namelijk een matte variant! 


Max & More Highlight Stick 
€ 0.99 voor een highlighter. Yassss please! I go nuts voor een goeie highlighter. Eerder gebruikte ik altijd een oogschaduw met flinke shimmers als highlighter. Maar dit is toch veel fijner aanbrengen? Met een stick breng je het veel gerichter aan maar let wel op: Goed uitblenden voor je uitgelachen gaat worden met een streep op je bakkes!


Met flits
Jongens! Kijk die mooie glow. Hier krijg ik het nou warm van! Ik heb ze wat dikker aangebracht zodat je de kleuren goed zou kunnen zien op de foto. Maar de kleuren komen heel anders over. In het echie zijn ze namelijk nog mooier! Voor die 99 cent wil je ze allemaal toch? Er zijn 3 verschillende kleuren. Namelijk: Hot Sand 133, Rose Glow 139 en Gold Flash 130. Hot Sand is mijn ultra favo op het moment! 

Max & More Chubby Lip Balm
Last but zeker not least..... de Chubby Lip Balms! Goeiedag zeg I ♥ them. Voor de ultieme ervaring ren je nu naar Action en haalt het schap met de lip balms leeg. De balms zitten per 2 verpakt. Alle kleuren kun je mixen en matchen voor nog meer kleur liefde op de lippies. Dit is mijn eigen persoonlijke ervaring trouwens ;) 
Van links naar rechts: 342 Chanterella, 340 Wild Raspberry, 347 Paris Love, 345 Tango Mango, 341 Tiger Lily, 346 Voluptuous. 


Met flits
Wat een heerlijke kleurtjes he? Mijn favo? Moeilijk.... maar als ik zou moeten kiezen ga ik voor Chanterella ♥ Ze zijn ongelooflijk zacht en romig met aanbrengen. EN zijn subtiel. Het is eigenlijk een potlood voor je lippen dus een vergelijking met lipsticks is hierbij niet aan de orde. Je moet wat vaker bij kleuren, maar dat is geen punt! Ook weer voor een heerlijk prijsje van € 1.44. Jup voor 2 lip balms. Kun je niet vies voor lopen toch?

De collectie is inmiddels alweer uitgebreid dus een sprintje naar Action inplannen?! Wanneer je niet te veel geld wil uitgeven aan dure merken is Max & More een geweldig alternatief. Ik ben ongelooflijk nieuwsgierig naar de mascara's. Leuke schoencadeautjes ook!

Volg je mij nog niet op Instagram? Snel doen! Ik ga je zo nu en dan een leuke look laten zien gemaakt met de Max & More producten. Wil je niet missen hoor!

Heb jij de vernieuwde make-up van Max & More al geprobeerd? Zo ja, heb je favo? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.