Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Iets nieuws voor mutti // Micmacbags portemonnee


Het allerleukste aan mijn werk zijn de leuke verrassingen die op de deurmat vallen. En zo ook een spik splinter -nieuwe portemonnee voor mij, ha voor mama! Omdat ik zelf zo enorm enthousiast ben kan ik jullie alleen maar meenemen in mijn enthousiasme toch? 


Eerlijk is eerlijk, het komt niet erg vaak voor dat ik iets nieuws voor mijzelf koop. Ok eigenlijk nooit. Dat is nou momlife. Jezelf een beetje vergeten. Dus toen ik deze Micmacbags portemonnee ontving deed ik bijna naakte dansjes in de tuin. Ja echt! In de voortuin. En toegegeven ik was stiekem wel toe aan een nieuwe vriend voor mijn pasjes, losgeld enzovoort. You came in like a wrecking ball ♥

Goed, Micmacbags wie zijn het en wat doen ze?
Het verhaal achter dit mooie merk is onwijs gaaf. Namelijk: De "founding father" [aldus het team achter Micmacbagszelf] begon zijn verhaal in India. Hij had een droom - zelfgemaakte tassenontwerpen te laten maken in India. Na lang zoeken ontdekte hij dé perfecte fabriek. Geïnspireerd door de Micmac indianen en hun leefwijze. En zo vond hij de balans tussen schoonheid en functionaliteit.

Sinds 2015 bestaat Micmacbags uit een jong team en zijn zij een andere uitdaging aangegaan. Zij reizen de hele wereld over opzoek naar inspiratiebronnen en materialen. En hierin spelen de Micmac Indianen nog steeds een grote rol.

Dit vond ik op de website van MicMacbags:

'Wij geloven dat mooie producten alleen onder de juiste omstandigheden gemaakt dienen te worden. Daarom is onze fabriek in India SA8000 gecertificeerd en garanderen wij onze medewerkers een eerlijk loon, goede werkomstandigheden en arbeidstijden.'


Prachtig verhaal ♥ 


En dan nu de portemonnee waar ik zo über dolletjes enthousiast over ben. Mijn vorige portemonnee was echt HUGE. Misschien wel TE HUGE. Het was een handtas of een clutch. Met duizend vakjes. En die duizend vakjes benutte ik dus ook met, uhuuu rotzooi. Héél véél rotzooi. EN de kleur die erop zat was eigenlijk om te janken. Hoewel de kleur ver te zoeken was ha!

Dus het formaat is voor mij, zeker sinds ik kinderen heb erg belangrijk. Want een handtas neem ik enkel nog mee als ik een date night heb met de boy. Om nou een mega grote onhandige portemonnee mee te nemen in de al overvolle luiertas is zo niet cool. (lees: Luiertas ingericht op 3 kids = overvol! 


Bij Micmac weten ze wel raad met deze situaties. Voor mij is deze portemonnee van een perfect formaatje. Namelijk: 16x3x10 (BxDxH). Ook zit er een super handig hengseltje aan, die je er trouwens met gemak af kunt klikken hoor. Dit hengseltje zorgt dat je hem om je pols kunt dragen. Zo hoef je dus niet per se een tas mee te nemen. Heerlijk! Als ik alleen weg moet dan hoef ik dus ook niet met een tas te sjouwen wat ik in mijn momlife al TE vaak doe (pakezel niet te doen). Zo kun je de portemonnee dus eigenlijk ook gebruiken als een clutch. Leuk als je op stap gaat want....
Yes, ook aan je telefoon is gedacht. Gewoon een vakje speciaal voor je geliefde smartphone! Nu kun je echt zonder handtas de deur uit. Easy like a sunday morning! Ja I like it big time ♥ En hierboven zie je meteen een stukje van de binnenkant. In het midden dus ruimte voor je rechter of linkerhand en aan de 2 zijkanten intens veel ruimte voor foto's. Ook dat vind ik ge-wel-dig want ik heb nogal wat pasfoto's in mijn portemonnee zitten. Ruimte voor everyone I love. Maar je kunt hier natuurlijk ook (zoals ik heb gedaan voor de foto) je losgeld in kwijt. '


Het vakje achter het drukknoopje. Welke trouwens goed blijft zitten. Ik dacht bij de eerste indruk, die vliegt zo open. Nee dus. Fijn! Zoals je kunt zien heb je hier genoeg ruimte voor je pasjes. Tegenwoordig heb je overal pasjes voor. En gelukkig kun je ook hier weer een paar leuke foto'tjes kwijt. Ik heb hier inderdaad een foto van mijn geliefde wederhelft, een spreuk uit een fortune koekje die ik lang lang heel lang geleden uit een koekje viste. En daarnaast (wellicht moeilijk te zien op de foto) een gedroogd madeliefje die ik in plakband heb gelegd. Het is niet zo maar een madeliefje hoor. Het is er eentje van goud (voor mij) want Vajèn plukte deze speciaal voor deze mutti. Janken!! 


EN natuurlijk het grote briefjes geld vakje met deze boodschap ♥ 


Last but not least, HET vakje voor je kleingeld achter de rits. Ik ben nog een beetje aan het experimenteren met wat ik waar doe. Zoveel keus ha! Can you tell dat ik enthousiast ben?!

Ik heb trouwens de kleur Cognac, maar natuurlijk zijn er nog meer kleurtjes. Kijk hier voor de andere kleuren. En kijk hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt. Naast deze mooie portemonnee hebben ze nog ongelooflijk veel prachtige items. Bijvoorbeeld 2 stijlvolle en echt mega prachtige luiertassen. Ja sorry jongens je bent moeder of je bent het niet. Maar deze luiertassen wil je gewoon hebben. Niet alleen om als luiertas te gebruiken maar ook gewoon als je zelf op stap gaat tsss! Maar ook voor de niet moms hebben ze genoeg leuks in hun assortiment.

Ik heb een zwak gekregen voor Micmacbags. Jij ook?


www.micmacbags.com