Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Foto unboxing Cocosie SupremePakketjes krijgen is een feestje an sich, maar soms komen er pakketjes binnen waarvan je hart nog sneller dan snel gaat kloppen. Kort geleden stond meneer de pakketbezorger voor de deur met een "heleboel" pakketjes. En al die pakketjes horen bij elkaar. De beste man bleef naar zijn auto lopen 😂 Vandaag een foto plog van het unboxen van deze pakketjes met mijn eigen winggirl - Vajèn!

Ik heb wel eens eerder verteld dat Vajèn altijd super excited is als de pakketbezorger weer met pakketjes voor de deur staat. Dat kun je ook wel zien aan de té leuke foto hierboven! Ook deze keer was het raak en bleef ze roepen "Openmaken". Dan doen we dat toch gewoon lekker saampjes. Zo gezegd zo gedaan. Dit deden we in baby R haar kamertje, want de pakketjes zijn stiekem allemaal voor haar. Wat zit er in?????

Een spik splinternieuwe nieuwe kinderwagen, namelijk de Cocosie Supreme! Ik kan je alvast verklappen dat hij echt ongelooflijk mooi is en dan heb ik het nog niet eens gehad over het in elkaar zetten. Dit was easy as 1, 2 ,3! Zelfs voor hoogzwangere dames is het een peulenschilletje. Ik ga jullie natuurlijk meenemen in ons avontuur met de Cocosie, maar vandaag...om het spits af te bijten een fijne unboxing.
Te beginnen bij de bekerhouder. Dit vind ik persoonlijk een geweldig concept! Tijdens een wandeling hoef je dus niet meer in de luiertas te grabbelen naar je drinken - maar heb je je drinken gewoon bij de hand. Love it! De bekerhouder is trouwens handig te monteren en demonteren. Geen extra beschrijving nodig.


Het volgende pakketje wat wij samen openmaakte was de regenkap voor de Cocosie. Deze heeft gee uitleg nodig toch? Wat ik erg fijn vond tijdens het uitpakken; Alles was dubbel verpakt!


1 van de dingen die ik erg miste bij onze andere kinderwagen was een parasol. Deze werd er niet standaard bij geleverd en daarnaast was er ook geen parasol die erbij paste. Ik ben dus ongelooflijk blij dat Cososie in dezelfde stijl als de kinderwagen een parasol heeft meegeleverd.
De universele adapter. Ik wist niet zo goed wat ik mij daarbij moest voorstellen, maar het blijkt dus dat je hier het "autostoeltje" in vast kunt maken en hem op die manier op het wagen frame vastmaakt. Aha super handig!De voetenzak! Die kleur alleen al ♥
Kijk nou wat een fantastisch "autostoeltje"! Ik kan niet wachten om onze mini prinses hierin te leggen.

Ik heb natuurlijk het meest spannende moment voor het laatst bewaard. En zie hier..... dé wagen der wagens; De Cocosie Supreme ♥ Met zitje en nestje. Het enige wat wij moesten doen waren de wielen moneteren. Maar dit was zo simpel dat zelfs Vajèn snapte hoe dit moest.

Mom I got this!!Het nestje bevestigen was even een zoektocht omdat deze moeke had verwacht dat het stukken moeilijker zou zijn. Maar gelukkig hadden we de man des huizes die exact begreep wat de bedoeling was. Het nestje is namelijk opvouwbaar wat ik fantastisch vind. Hallllllo ruimtebesparing! Je hangt het frame waar ook het zitje in gehangen kan worden aan het frame en dan dicht ritsen maar. Kind kan de was doen.


TADAAAA!!


En natuurlijk het zitje! Dit is zo veel fijner dan de normale zitjes die geleverd worden bij een kinderwagen. Cocosie heeft hier meer dan over nagedacht en dat is wel een paar flinke kudos waard als je het mij vraagt.

Maar ik hoor je denken wat, wat en waar is Cocosie? Uiteraard ga ik je hier nog veel meer over vertellen maar om je alvast in de stemming te laten komen - en hopelijk net zo enthousiast als wij dat zijn... Cocosie is een nieuw kinderwagen merk onder de kinderwagens. Of zoals Cocosie zelf zegt "De kinderwagen die alles kan". Cocosie ging op zoek naar de ideal prijs en kwaliteit verhouding, want een kwaliteitsvolle kinderwagen hoeft helemaal niet duur te zijn. En zo werd de Cocosie kinderwagen geboren. Een klein stukje van Cocosie maar er is nog véél meer! En daar ga ik je de aankomende weken meer over vertellen. Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op www.cocosie.com

PS: tot mijn grote verbazing is de luiertas unboxing op de 1 of andere vreemde manier verdwenen(?)! Deze hou je te goed. Hou vooral mijn blog en Instagram in de gaten. Er komt namelijk ook een blogje online over de inhoud van mijn vluchttas en juist... de luiertas voor baby R heb ik op dit moment als mijn vluchttas klaar staan. Wordt vervolgd!