Doorgaan naar hoofdcontent

Foto unboxing Cocosie SupremePakketjes krijgen is een feestje an sich, maar soms komen er pakketjes binnen waarvan je hart nog sneller dan snel gaat kloppen. Kort geleden stond meneer de pakketbezorger voor de deur met een "heleboel" pakketjes. En al die pakketjes horen bij elkaar. De beste man bleef naar zijn auto lopen 😂 Vandaag een foto plog van het unboxen van deze pakketjes met mijn eigen winggirl - Vajèn!

Ik heb wel eens eerder verteld dat Vajèn altijd super excited is als de pakketbezorger weer met pakketjes voor de deur staat. Dat kun je ook wel zien aan de té leuke foto hierboven! Ook deze keer was het raak en bleef ze roepen "Openmaken". Dan doen we dat toch gewoon lekker saampjes. Zo gezegd zo gedaan. Dit deden we in baby R haar kamertje, want de pakketjes zijn stiekem allemaal voor haar. Wat zit er in?????

Een spik splinternieuwe nieuwe kinderwagen, namelijk de Cocosie Supreme! Ik kan je alvast verklappen dat hij echt ongelooflijk mooi is en dan heb ik het nog niet eens gehad over het in elkaar zetten. Dit was easy as 1, 2 ,3! Zelfs voor hoogzwangere dames is het een peulenschilletje. Ik ga jullie natuurlijk meenemen in ons avontuur met de Cocosie, maar vandaag...om het spits af te bijten een fijne unboxing.
Te beginnen bij de bekerhouder. Dit vind ik persoonlijk een geweldig concept! Tijdens een wandeling hoef je dus niet meer in de luiertas te grabbelen naar je drinken - maar heb je je drinken gewoon bij de hand. Love it! De bekerhouder is trouwens handig te monteren en demonteren. Geen extra beschrijving nodig.


Het volgende pakketje wat wij samen openmaakte was de regenkap voor de Cocosie. Deze heeft gee uitleg nodig toch? Wat ik erg fijn vond tijdens het uitpakken; Alles was dubbel verpakt!


1 van de dingen die ik erg miste bij onze andere kinderwagen was een parasol. Deze werd er niet standaard bij geleverd en daarnaast was er ook geen parasol die erbij paste. Ik ben dus ongelooflijk blij dat Cososie in dezelfde stijl als de kinderwagen een parasol heeft meegeleverd.
De universele adapter. Ik wist niet zo goed wat ik mij daarbij moest voorstellen, maar het blijkt dus dat je hier het "autostoeltje" in vast kunt maken en hem op die manier op het wagen frame vastmaakt. Aha super handig!De voetenzak! Die kleur alleen al ♥
Kijk nou wat een fantastisch "autostoeltje"! Ik kan niet wachten om onze mini prinses hierin te leggen.

Ik heb natuurlijk het meest spannende moment voor het laatst bewaard. En zie hier..... dé wagen der wagens; De Cocosie Supreme ♥ Met zitje en nestje. Het enige wat wij moesten doen waren de wielen moneteren. Maar dit was zo simpel dat zelfs Vajèn snapte hoe dit moest.

Mom I got this!!Het nestje bevestigen was even een zoektocht omdat deze moeke had verwacht dat het stukken moeilijker zou zijn. Maar gelukkig hadden we de man des huizes die exact begreep wat de bedoeling was. Het nestje is namelijk opvouwbaar wat ik fantastisch vind. Hallllllo ruimtebesparing! Je hangt het frame waar ook het zitje in gehangen kan worden aan het frame en dan dicht ritsen maar. Kind kan de was doen.


TADAAAA!!


En natuurlijk het zitje! Dit is zo veel fijner dan de normale zitjes die geleverd worden bij een kinderwagen. Cocosie heeft hier meer dan over nagedacht en dat is wel een paar flinke kudos waard als je het mij vraagt.

Maar ik hoor je denken wat, wat en waar is Cocosie? Uiteraard ga ik je hier nog veel meer over vertellen maar om je alvast in de stemming te laten komen - en hopelijk net zo enthousiast als wij dat zijn... Cocosie is een nieuw kinderwagen merk onder de kinderwagens. Of zoals Cocosie zelf zegt "De kinderwagen die alles kan". Cocosie ging op zoek naar de ideal prijs en kwaliteit verhouding, want een kwaliteitsvolle kinderwagen hoeft helemaal niet duur te zijn. En zo werd de Cocosie kinderwagen geboren. Een klein stukje van Cocosie maar er is nog véél meer! En daar ga ik je de aankomende weken meer over vertellen. Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden? Neem dan alvast een kijkje op www.cocosie.com

PS: tot mijn grote verbazing is de luiertas unboxing op de 1 of andere vreemde manier verdwenen(?)! Deze hou je te goed. Hou vooral mijn blog en Instagram in de gaten. Er komt namelijk ook een blogje online over de inhoud van mijn vluchttas en juist... de luiertas voor baby R heb ik op dit moment als mijn vluchttas klaar staan. Wordt vervolgd! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.