Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Op vakantie met kinderen en Jan Doets


Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden, de laatste keer dat wij op vakantie zijn geweest als gezin. Ergens vorig jaar stranden wij in België en verbleven een midweek als gezinnetje. Heerlijk! Even nergens aan denken, alleen maar bezig zijn met zijn viertjes. Toch willen wij meer. Meer zien en dus een stapje verder gaan wat betreft reizen. Benieuwd? Lees dan gauw verder.


Wij vroegen de gratis reisglossy van Jan Doets aan. Een dikke glossy geheel in teken van reizen door de USA & Canada. Ik en Bas zijn voornamelijk erg geïnteresseerd in de USA reizen. Iets wat al langere tijd hoog op onze bucketlist staat. Maar kinderen he.... dan blijft het eerst toch bij wegdromen. En wegdromen doe je zeker bij de Reisglossy van Jan Doets. Wat een heerlijke plaatjes ♥ Eslke Doets heeft het voorwoord geschreven en noemt het een "snoepetalage". Geen woord aan gelogen.


Je raakt zo enorm geïnspireerd door alle mooie plekjes in de glossy dat je eigenlijk met pen en papier naast je de glossy wil lezen. Echt waar! Als je door de glossy heen bladert kom je verschillende verhalen tegen van mensen die daadwerkelijk die ene bijzondere reis hebben gemaakt. Eigenlijk moet je zelf de Reisglossy aanvragen om te begrijpen wat ik precies bedoel. Dat kun je hier doen.
Het eerste verhaal wat ik las was het verhaal van de familie Roeleveld. Zij gingen met hun zoontje van 6 op familietrip. En niet zomaar één. Nee, twee weken met een camper rijden door West-Canada. Dat sprak mij persoonlijk erg aan. Bas en ik hebben beide een zwak voor reizen met een camper. Ultiem genieten. Door de bergen, door de natuur, watervallen spotten en niet te vergeten: Wilde dieren!

Je kent ze wel toch, die Insta families die iedere dag 1 of meerdere foto's posten van hun gezinnetje op de meest mooiste plekjes van de wereld. Ik kan er in ieder geval best een beetje jaloers van worden. Was ik dat maar ha! 😂 Of beter gezegd...ik en mijn gezin.

Als je verder bladert in de glossy verteld Melvin over de 20 mooiste plekken in Canada. Plekken die je alle 20 wilt bezoeken. Voor Bas een kwijl moment- Hij is gek op bergen! Of wat dacht je van de 20 mooiste plekken in Zuidwest USA? Eentje in de categorie, must do before you die is de natuurlijk de Route 66. Cruisend met een Amerikaanse auto? Ja hoor wij wel! Dit is iets wat ik samen met Bas ooit wil doen!
Ik zou je nu natuurlijk de complete Reisglossy al kunnen laten zien en erover vertellen, maar je moet hem gewoon zelf bestellen. Wedden dat je net zo enthousiast gaat worden als mij?!


Jan Doets is dé specialist in het organiseren van reizen. En wat voor reizen. Ze nemen alle voorbereidingen uit handen zodat jij optimaal kunt genieten! Er is trouwens voor ieder wat wils. Autovakantie, Campervakantie of toch ook liever een familievakantie? Als je veel meer van de wereld wilt zien zijn stedentrips een perfecte optie als je het mij vraagt. Leuk ook als cadeau voor je geliefde als je lichtjes en sieraden zat bent 👀

Is USA en Canada niet echt je ding? Dan kun je sinds kort ook genieten van de mooiste plekjes in Ijsland.


Na het lezen van de Glossy ben ik alleen nog maar enthousiaster geworden over een camperreis. Zo zag ik er bijvoorbeeld eentje van 20 dagen, wat zal dat genieten zijn. Natuurlijk met de kids erbij, anders is de vakantie niet compleet. Alles kan zo ingericht worden op de wensen van de klant bij Jan Doets en daar heb ik ook alle vertrouwen in na een simpel bezoekje naar de website.

Wanneer je met kids op vakantie gaat vergt dit iets meer voorbereiding. Zeker wanneer je besluit met de auto te gaan. Kids moeten vrij lang zitten en hebben niet zoveel bewegingsruimte als bijvoorbeeld in een camper. Ik heb in de loop der maanden (of misschien jaren) wat leuke en praktische tips opgeschreven die ik tegenkwam. Tips om de auto vakantie met je kids makkelijk te laten verlopen. Komen ze:

→ Dvd schermpjes
Voor mij met stip op nummer zijn dvd schermpjes in de auto. Onze autoritten zijn een stuk fijner geworden sinds onze aanschaf van deze schermpjes. Neem dan ook zeker een lading dvd's mee om tijdens een lange rit af te wisselen.

→ Een eigen tas
Koop een plastic zip lock bag voor de kids. Ieder een eigen zakje. Hierin kun je wat klein speelgoed verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan boekjes, kleurboeken (wel met stiften die alleen in die kleurboeken gebruikt kunnen worden natuurlijk) enzovoort enzovoort. Binnenkort zal ik wat leuke tips delen voor in de tasjes.

→ Cadeautjes
Kinderen vinden niets leukers dan cadeautjes uitpakken. Pak wat leuke kleinigheidjes in waar ze in de auto ook iets aan hebben. Succes gegarandeerd! Mijn extra tip: Koop voor beide kindjes ongeveer hetzelfde. Zo krijgen ze geen ruzie op de achterbank.

→ Snack & Snaai
Snoepjes en andere snaai mag natuurlijk niet ontbreken. Zo kun je bijvoorbeeld een pillendoosje vullen met allerlei lekkers. Mochten de kids niet dol zijn op snoep kun je er ook voor kiezen om het doosje te vullen met gezonde snacks als komkommer of snacktomaatjes. Zolang er maar wat afwisseling bij komt kijken.

Wil je meer tips? Blijf dan zeker mijn blog in de gaten houden. Binnenkort meer!

Niet zonder kids op vakantie? Nee nooit! Of nou ja nooit... ik niet 20 dagen zonder mijn kinderen kunnen. Een leuk klein steden tripje met de papa van mijn kindjes kan natuurlijk geen kwaad. Wie weet heeft Jan Doets nog iets leuks voor een papa en mama die wel wat adem pauze kunnen gebruiken 😉 Nee zonder dollen, ik ben onwijs nieuwsgierig geworden naar de reizen die Jan Doets aanbiedt. Jij ook? Scrol dan vooral even door naar beneden want ik heb iets leuks voor je.... speciaal voor jullie als mijn volgers.....WE ♥ KORTING
Heb je de Reisglossy aangevraagd? Nee? Snel doen! Want als je je ultieme reis hebt uitgekozen kun je onderstaande kortingscode gebruiken.

JD18KIM


Met deze code krijg je € 50 euro korting op je boeking bij Jan Doets en daarnaast ontvang je ook nog eens € 30 euro excursie tegoed per persoon! WOAH!!! Dat is heel erg leuk meegenomen toch?


Ik ben benieuwd naar wat voor soort reis jouw voorkeur uit zou gaan. Iets met de auto? Een cruiseschip? Of net als ons een camper? #KimAD