Doorgaan naar hoofdcontent

Lidl gaat uitbreiden met babyassortimentAls je mij wat langer volgt en mijn blogjes leest weet je als het goed is ook dat ik een groot fan ben van Lidl. Voornamelijk de luiers zijn een product in het assortiment waar ik bij zweer. Zweren doe je niet, maar bij de Lidl luiers wel 😂 Nóg leuker is het nieuws dat mij onder ogen kwam. Lidl komt namelijk met een nieuw assortiment speciaal voor alle kleintjes. De baby Range!


Vooraf even een kleine disclaimer: Ik weet (helaas) niet alle ins en outs, maar ik kan je wel vertellen waar het assortiment uit bestaat.

Wij gaan als gezin regelmatig naar Duitsland om boodschappen te doen. Altijd stoppen we even bij Lidl. Simpelweg omdat wij verliefd zijn op hun assortiment daar. Ik doe het natuurlijk voor het baby assortiment. Waar ik vroeger altijd helemaal dol werd van blikjes cola in de aanbieding, nieuwe soorten energie drankjes of verschillende snaai, wordt ik nu ongelooflijk dol zodra er een baby schap te vinden is die daarnaast ook nog eens erg uitgebreid is. Snap je mijn punt een beetje? Zo kan ik dolgelukkig worden van het baby assortiment in Duitsland bij de Lidl.

Wat is er daar zo anders dan hier vraag je je af? Om te beginnen hebben ze daar babyhapjes én ruime keuze. Naast diversen baby verzorging vindt je er ook luiers vanaf maat 1. Die laatste valt dan ook voor mij in de categorie - HELL YEAH! Ik wordt er happy van. En hoe! Waarom? Omdat ik dus gek ben op de Lidl luiers. Voor mij bestaan er geen betere prijs/kwaliteit luiers. (Dus consumentenbond... werk aan de winkel)

EIN-DE-LIJK is het dan ook hier zover! Lidl Nederland krijgt een baby-range. Denk aan badverzorging, luiercrème, vernieuwde babydoekjes, New Born luiers, bio knijpfruit, fruithapjes en maaltijdhapjes enzovoort enzovoort.

Maar zoals ik al aangaf aan het begin van deze post, ik durf verder niets te vertellen over wanneer en waar het assortiment te bewonderen is. Dat is dus nog even afwachten. Uiteraard zodra er meer bekend is zal ik dit met je delen.

Ik ben in ieder geval zo ontzettend super enthousiast! En dan vooral over de kleine luiertjes ♥ 

Wat jij? Ben jij net zo enthousiast? Ik bedoel, het gaat een stuk leuker worden om boodschappen te doen nu je straks naar 1 winkel kan waar je praktisch gezien al je boodschappen kunt halen. Toch? Bron foto

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.