Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Lidl gaat uitbreiden met babyassortimentAls je mij wat langer volgt en mijn blogjes leest weet je als het goed is ook dat ik een groot fan ben van Lidl. Voornamelijk de luiers zijn een product in het assortiment waar ik bij zweer. Zweren doe je niet, maar bij de Lidl luiers wel 😂 Nóg leuker is het nieuws dat mij onder ogen kwam. Lidl komt namelijk met een nieuw assortiment speciaal voor alle kleintjes. De baby Range!


Vooraf even een kleine disclaimer: Ik weet (helaas) niet alle ins en outs, maar ik kan je wel vertellen waar het assortiment uit bestaat.

Wij gaan als gezin regelmatig naar Duitsland om boodschappen te doen. Altijd stoppen we even bij Lidl. Simpelweg omdat wij verliefd zijn op hun assortiment daar. Ik doe het natuurlijk voor het baby assortiment. Waar ik vroeger altijd helemaal dol werd van blikjes cola in de aanbieding, nieuwe soorten energie drankjes of verschillende snaai, wordt ik nu ongelooflijk dol zodra er een baby schap te vinden is die daarnaast ook nog eens erg uitgebreid is. Snap je mijn punt een beetje? Zo kan ik dolgelukkig worden van het baby assortiment in Duitsland bij de Lidl.

Wat is er daar zo anders dan hier vraag je je af? Om te beginnen hebben ze daar babyhapjes én ruime keuze. Naast diversen baby verzorging vindt je er ook luiers vanaf maat 1. Die laatste valt dan ook voor mij in de categorie - HELL YEAH! Ik wordt er happy van. En hoe! Waarom? Omdat ik dus gek ben op de Lidl luiers. Voor mij bestaan er geen betere prijs/kwaliteit luiers. (Dus consumentenbond... werk aan de winkel)

EIN-DE-LIJK is het dan ook hier zover! Lidl Nederland krijgt een baby-range. Denk aan badverzorging, luiercrème, vernieuwde babydoekjes, New Born luiers, bio knijpfruit, fruithapjes en maaltijdhapjes enzovoort enzovoort.

Maar zoals ik al aangaf aan het begin van deze post, ik durf verder niets te vertellen over wanneer en waar het assortiment te bewonderen is. Dat is dus nog even afwachten. Uiteraard zodra er meer bekend is zal ik dit met je delen.

Ik ben in ieder geval zo ontzettend super enthousiast! En dan vooral over de kleine luiertjes ♥ 

Wat jij? Ben jij net zo enthousiast? Ik bedoel, het gaat een stuk leuker worden om boodschappen te doen nu je straks naar 1 winkel kan waar je praktisch gezien al je boodschappen kunt halen. Toch? Bron foto