Doorgaan naar hoofdcontent

Ik kan hier z贸 slecht tegen


"WINKEL PERSONEEL VAN EEN KLEDINGZAAK: ZOEKT U IETS? MIJN VADER: JA, EEN BANKSTEL"Van die momenten dat je iemand zou willen wurgen omdat je je mateloos irriteert? Been there done that. Oke ik heb niet echt iemand gewurgd hoor! Zeker nu mijn hormoonhuishouding helemaal on top of the sky is kan ik mijzelf behoorlijk snel irriteren.


#1 Iemand die harde snoepjes door kauwt en blijft kauwen tot het pulp is. Juk! Kippenvel krijg ik ervan. Of iemand die niet weet hoe je een banaan hoort te eten. Dus in plaats van normaal kauwen, lekker smakken en die geplette banaan van link naar rechts ziet schuiven!

#2 Mensen die in de supermarkt, als je staat te wachten in de rij met hun karretje tegen je aan blijven duwen. Waarom? Ik kan niet op de loopband plaatsnemen. Blijf.Foei.Af.Koest!

#3 Ik als 29 jarige snotneus slaapt nog fijn met haar slaapdoekjes (aka gastendoekjes). Niets om je voor te schamen. Maar als 1 van de doekjes zo maar in rook opgaat midden in de nacht kan ik straal in paniek raken!

#4 Van die mensen die in openbare toiletten niet de moeite kunnen nemen om hun remsporen uit de wc te verwijderen, laat staan de wc "normaal" door te trekken, waardoor je dus naar een vies hoopje aan het staren bent terwijl je alleen maar even heel snel naar de wc moest om je plasje te deponeren!

#5 Mensen die hun handen niet wassen nadat ze een dikke boodschap hebben neergekwakt en vervolgens lekker in in hun gezicht wrijven of nog erger.... JOUW aanraken!

#6 Wanneer de tv zo loeihard staat dat ik mijzelf niet eens meer kan horen nadenken of ademhalen. Sorry lieve wederhelft 馃槀

#7 Wanneer je wacht op belangrijk pakketje en het weekend eroverheen valt waardoor je dus tandenknarsend het weekend door moet komen grrrr!

#8 Rommel! Op dit moment kan ik niet (ECHT NIET) tegen rommel. Dan bedoel ik geen speelgoed van de meisjes, maar gewoon echt rommel. Ik krijg het er Spaans benauwd van.

#9 Wanneer ik zin heb in iets, maar de winkels besloten om dicht te gaan (want sluitingstijd). Maar ik heb zin in Magnum ijs......

# 10 Bij andere mensen naar de wc.... oh nee ik hou het liever 3 dagen op! En als ik toch moet kies ik ervoor om boven de pot te hangen. Ik kan niet op de bril gaan zitten. Nooit!

#11 Wanneer ik zelf de was vergeet uit de wasmachine te halen en ik dus deze was w茅茅r opnieuw moet aanzetten. Van vieze zweetvoeten wasgoed lucht is nog nooit iemand vrolijk geworden. Dit is trouwens lopende band werk atm. Iets met zwangerschapsdementie

#12 Wanneer mijn kids naar bed gaan zonder de gehele dag ook maar 1 stukje fruit te eten. Ik kan hier zo slecht tegen. Zo slecht dat ik er zelfs wakker van kan liggen 's nachts.

#13 Wanneer ik iets in mijn hoofd heb, precies zo en het uiteindelijk toch anders gaat. Niks autistisch. Ik kan er gewoon niet tegen dat andere mensen mijn eigen fijne planning in de war trappen alsof het niks is.

#14 Goedbedoelde adviezen (aka betweters) GO.AWAY.PLEASE!

#15 Winkel personeel welke meteen op je af komen rennen zodra je een stap in de winkel zet en aankomen met de vraag "Zoekt u iets of kan ik u helpen". Ja door mij met rust te laten AJU! Het meest irritante wat je kunt doen. Ooit iets soortgelijks mee gemaakt met mijn vader. Die kreeg de vraag in een kledingzaak "zoekt u iets" naar zijn hoofd gegooid waarop zijn antwoord was... JA een bankstel 馃槄

Misschien moet ik hier even een lijn trekken en stoppen met mijn gehaat 馃槀 Of toch een deel 2?


Iets herkenbaars op het lijstje?  

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.