Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Ik kan hier zó slecht tegen


"WINKEL PERSONEEL VAN EEN KLEDINGZAAK: ZOEKT U IETS? MIJN VADER: JA, EEN BANKSTEL"Van die momenten dat je iemand zou willen wurgen omdat je je mateloos irriteert? Been there done that. Oke ik heb niet echt iemand gewurgd hoor! Zeker nu mijn hormoonhuishouding helemaal on top of the sky is kan ik mijzelf behoorlijk snel irriteren.


#1 Iemand die harde snoepjes door kauwt en blijft kauwen tot het pulp is. Juk! Kippenvel krijg ik ervan. Of iemand die niet weet hoe je een banaan hoort te eten. Dus in plaats van normaal kauwen, lekker smakken en die geplette banaan van link naar rechts ziet schuiven!

#2 Mensen die in de supermarkt, als je staat te wachten in de rij met hun karretje tegen je aan blijven duwen. Waarom? Ik kan niet op de loopband plaatsnemen. Blijf.Foei.Af.Koest!

#3 Ik als 29 jarige snotneus slaapt nog fijn met haar slaapdoekjes (aka gastendoekjes). Niets om je voor te schamen. Maar als 1 van de doekjes zo maar in rook opgaat midden in de nacht kan ik straal in paniek raken!

#4 Van die mensen die in openbare toiletten niet de moeite kunnen nemen om hun remsporen uit de wc te verwijderen, laat staan de wc "normaal" door te trekken, waardoor je dus naar een vies hoopje aan het staren bent terwijl je alleen maar even heel snel naar de wc moest om je plasje te deponeren!

#5 Mensen die hun handen niet wassen nadat ze een dikke boodschap hebben neergekwakt en vervolgens lekker in in hun gezicht wrijven of nog erger.... JOUW aanraken!

#6 Wanneer de tv zo loeihard staat dat ik mijzelf niet eens meer kan horen nadenken of ademhalen. Sorry lieve wederhelft 😂

#7 Wanneer je wacht op belangrijk pakketje en het weekend eroverheen valt waardoor je dus tandenknarsend het weekend door moet komen grrrr!

#8 Rommel! Op dit moment kan ik niet (ECHT NIET) tegen rommel. Dan bedoel ik geen speelgoed van de meisjes, maar gewoon echt rommel. Ik krijg het er Spaans benauwd van.

#9 Wanneer ik zin heb in iets, maar de winkels besloten om dicht te gaan (want sluitingstijd). Maar ik heb zin in Magnum ijs......

# 10 Bij andere mensen naar de wc.... oh nee ik hou het liever 3 dagen op! En als ik toch moet kies ik ervoor om boven de pot te hangen. Ik kan niet op de bril gaan zitten. Nooit!

#11 Wanneer ik zelf de was vergeet uit de wasmachine te halen en ik dus deze was wéér opnieuw moet aanzetten. Van vieze zweetvoeten wasgoed lucht is nog nooit iemand vrolijk geworden. Dit is trouwens lopende band werk atm. Iets met zwangerschapsdementie

#12 Wanneer mijn kids naar bed gaan zonder de gehele dag ook maar 1 stukje fruit te eten. Ik kan hier zo slecht tegen. Zo slecht dat ik er zelfs wakker van kan liggen 's nachts.

#13 Wanneer ik iets in mijn hoofd heb, precies zo en het uiteindelijk toch anders gaat. Niks autistisch. Ik kan er gewoon niet tegen dat andere mensen mijn eigen fijne planning in de war trappen alsof het niks is.

#14 Goedbedoelde adviezen (aka betweters) GO.AWAY.PLEASE!

#15 Winkel personeel welke meteen op je af komen rennen zodra je een stap in de winkel zet en aankomen met de vraag "Zoekt u iets of kan ik u helpen". Ja door mij met rust te laten AJU! Het meest irritante wat je kunt doen. Ooit iets soortgelijks mee gemaakt met mijn vader. Die kreeg de vraag in een kledingzaak "zoekt u iets" naar zijn hoofd gegooid waarop zijn antwoord was... JA een bankstel 😅

Misschien moet ik hier even een lijn trekken en stoppen met mijn gehaat 😂 Of toch een deel 2?


Iets herkenbaars op het lijstje?