Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Geboortekaartjes bestellen bij Kaartje2go + Eerste letter van de naam van baby 3Deze blogpost is best een beetje spannend zoals je wellicht aan de titel kunt lezen. Naast dat wij 3 proefafdrukken hebben besteld voor het geboortekaartje van baby 3, ga ik vandaag ook de eerste letter van haar naam onthullen. Ik neem je vandaag mee in de wondere wereld van geboortekaartjes.

Geboortekaartjes bestellen ging vroeger heel anders dan nu. Vroeger moest je namelijk naar een drukker, tegenwoordig bestel je ze makkelijk en razendsnel online zoals bij Kaartje2go.nl. Ik heb je al eerder mijn enthousiasme laten weten over Kaartje2go. Mocht je dit gemist hebben, lees hier het blogje. 

Nu ik zelf 34 weken zwanger ben werd het hoog tijd om ons in de wondere wereld van geboortekaartjes te dompelen. Ik scrolde door de kaartjes heen en kwam er niet echt uit. Zoveel leuks en zoveel keuze. Ik gebruikte de filters aan de linkerkant van de website. Zo filterde ik op langwerpige meisjes geboortekaartjes. YES dit is exact wat ik zocht! Daarna wachtte de meest onmogelijke opgave voor een zwangere vrouw - Hét kaartje uitzoeken. Mission impossible met een brein als de mijne hoor. Maar het is toch gelukt. Ik vond 2 kaartjes die er voor mij meteen uitsprongen. Beide kaartjes zie je hieronder. Het ene kaartje heeft een drukke print terwijl het andere kaartje juist erg rustig is. De geboortekaartjes kun je stuk voor stuk personaliseren naar eigen wens. Zo kun je kiezen uit verschillende lettertypes en kleuren (ontelbaar veel kleuren trouwens), speciale tekens, maar ook kun je kiezen om foto's toe te voegen aan je kaartje. Ruime keuze uit verschillende figuren en afbeeldingen. Te veel om op te noemen. EN zelfs een noob als ik kan perfect overweg met het bewerkingsprogramma. Jij dus ook 😉 Wat ik zelf trouwens erg leuk vind zijn de inkleurbare figuren. Een erg fijne functie om je kaartje nog meer je eigen te maken! 

Dit is nog niet alles, want Kaartje2go biedt jouw ook de mogelijkheid om het complete geboortekaartje zelf te ontwerpen! Ja echt! Je begint met een blanco kaartje, vierkant, langwerpig, dubbel, enkel... dat is helemaal aan jezelf! Ik was ook graag met een blanco kaartje begonnen, maar mijn creatieve brein heeft plaats moeten maken voor een zwangerschapsbrein 😌
Gratis proefdruk 
 Als je dan helemaal klaar bent met het ontwerpen van je kaartje is het tijd om een proefdruk aan te vragen. Dit wijst zich ook vanzelf. Bestel je voor 20:00, dan heb je (mits de postbode mee werkt) je kaartje de volgende dag in huis. Erg fijn! Want na al die inspanningen van het ontwerpen van je geboortekaartje wil je hem natuurlijk ook zo snel mogelijk in real life bewonderen. Je vraagt gratis (ja! ECHT gratis) je proefdruk aan en kunt hierbij meteen de papiersoort uitzoeken.
Gratis geboortekaartjes! 
Wist je dat je kans maakt op gratis geboortekaartjes?! Als jij op de officiële uitgerekende datum bevalt krijg je je geboortekaartjes helemaal gratis. Je kunt je je uitgerekende datum doorgeven tot 3 weken voor de bevalling. EN je ontvangt daarnaast ook nog eens 10% korting op je geboortekaartjes zodra je het formulier ingevuld hebt. Yes! Beval je dus niet op de uitgerekende datum, dan kun je alsnog genieten van 10% korting. 

Onze proefdrukken
Zoals ik net al zei ben ik zelf ook aan de slag gegaan en heb 2 prachtige kaartjes uitgekozen. Hier en daar met een eigen touch. Zoals de teksten. Die zijn natuurlijk erg persoonlijk. Welke van de 2 kaartjes gaat het worden? 😉 Je ontvangt van Kaartje2go een pakketje met daarin de proefdruk van je geboortekaartje. Super spannend moment! Naast het geboortekaartje ontvang je ook een waaier met de verschillende papiersoorten en envelop kleuren. Voor de proefdrukjes heb ik gekozen voor premium mat. Dat was trouwens erg lastig kiezen. Ik twijfelde enorm tussen Premium mat en Chique parelmoer. De kleur van de enveloppen ben ik nog niet helemaal over uit!Zijn ze niet ontzettend mooi? Eentje heeft onze voorkeur en stiekem staat deze keuze al vast. Kun je raden welke? Uiteraard is de tekst op de proefdruk die ik je laat zien "fictief".  Zo blijft het voor de familie en vrienden toch ook nog een kleine verrassing welk kaartje en welke tekst wij hebben gekozen. Maaaaaaaaaaaar de eerste letter van baby meisjes nummer 3 is wel zojuist in de post tevoorschijn gekomen ♥ Baby R! Dit is de eerste letter van haar eerste naam (ze krijgt er twee). Dus familie en vrienden die dit lezen........ laat het raden maar beginnen ha! 

Mijn conclusie
Ik ben verliefd op beide kaartjes, de snelle service en het gemakkelijk bestellen en personaliseren van je kaartje. Naast geboortekaartjes heeft Kaartje2go natuurlijk voor iedere gelegenheid een passend kaartje. Mocht je wel zwanger zijn en nog geen geboortekaartje hebben uitgezocht, dan weet je wat je te doen staat. Lekker languit op de bank aan je geboortekaartje knutselen! 


Ik ben erg benieuwd of jij kunt raden welk kaartje wij uiteindelijk gekozen hebben.