Een luiertas voor € 9.99?1 van de dingen die je moet aanschaffen tijdens het afvinken van je uitzetlijstje is een luiertas. Klinkt makkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Want welke luiertas kies je uiteindelijk? Welke is het meest praktisch? Om je een eindje in de goede richting te helpen - mocht je nog opzoek zijn naar een luiertas - Bij Trekpleister hebben ze op dit moment een heerlijke tas in de aanbieding.


Wij kregen onze luiertas (een zwarte western) bij de kinderwagen van Vajèn. Handig en eerlijk gezegd had ik ook helemaal niet eerder stil gestaan bij de wereld van de luiertassen. First time mom problems haha. Anyway, een luiertas kan best in de prijzen oplopen. Zo heb je bijvoorbeeld de echte Cowboy luiertas die ergens rond de € 100 euro kost. Maar ik kan me voorstellen dat je dit ietwat aan de prijzige kant vindt. Kimmichaelis.nl is natuurlijk the place to be voor budget friemeltjes en zo dus ook deze handige budget tip.

Bij Trekpleister scoor je nu namelijk deze te leuke western tas voor een prikkie. Namelijk € 9.99! Kun je daar vies voor lopen? Neuh dacht ik ook niet. De tas is een kopie van mijn luiertas en daarom deel ik de tip graag met je. Ik ben zelf nog steeds erg blij (na 3 jaar) met mijn luiertas. Hij is erg fijn in gebruik en de ruimte is ook een leuke bijkomstigheid. Je besteld de Western tas hier bij Trekpleister. Maar met een beetje mazzel hebben ze de tassen ook nog gewoon in de winkel liggen zodat je even kunt voelen en sniffen 😂

Online zijn ze verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Namelijk Cognac (zie foto hierboven), Antraciet en Zwart. De blauwe variant is online niet verkrijgbaar.

Oh enne dit is natuurlijk niet een echte luiertas lieve dames (en heren) dit is een "normale" tas maar juist ook te gebruiken als luiertas. 


Aan welke eisen moet een luiertas voor jouw voldoen?