Doorgaan naar hoofdcontent

Een luiertas voor € 9.99?1 van de dingen die je moet aanschaffen tijdens het afvinken van je uitzetlijstje is een luiertas. Klinkt makkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Want welke luiertas kies je uiteindelijk? Welke is het meest praktisch? Om je een eindje in de goede richting te helpen - mocht je nog opzoek zijn naar een luiertas - Bij Trekpleister hebben ze op dit moment een heerlijke tas in de aanbieding.


Wij kregen onze luiertas (een zwarte western) bij de kinderwagen van Vajèn. Handig en eerlijk gezegd had ik ook helemaal niet eerder stil gestaan bij de wereld van de luiertassen. First time mom problems haha. Anyway, een luiertas kan best in de prijzen oplopen. Zo heb je bijvoorbeeld de echte Cowboy luiertas die ergens rond de € 100 euro kost. Maar ik kan me voorstellen dat je dit ietwat aan de prijzige kant vindt. Kimmichaelis.nl is natuurlijk the place to be voor budget friemeltjes en zo dus ook deze handige budget tip.

Bij Trekpleister scoor je nu namelijk deze te leuke western tas voor een prikkie. Namelijk € 9.99! Kun je daar vies voor lopen? Neuh dacht ik ook niet. De tas is een kopie van mijn luiertas en daarom deel ik de tip graag met je. Ik ben zelf nog steeds erg blij (na 3 jaar) met mijn luiertas. Hij is erg fijn in gebruik en de ruimte is ook een leuke bijkomstigheid. Je besteld de Western tas hier bij Trekpleister. Maar met een beetje mazzel hebben ze de tassen ook nog gewoon in de winkel liggen zodat je even kunt voelen en sniffen 😂

Online zijn ze verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Namelijk Cognac (zie foto hierboven), Antraciet en Zwart. De blauwe variant is online niet verkrijgbaar.

Oh enne dit is natuurlijk niet een echte luiertas lieve dames (en heren) dit is een "normale" tas maar juist ook te gebruiken als luiertas. 


Aan welke eisen moet een luiertas voor jouw voldoen? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.