En dan ben je ineens toch een draagmama

Wanneer je meerdere kids hebt doe je het moederschap bij elk kind weer anders. Althans, dat is mijn ervaring. Zo moest het bijvoorbeeld bij de eerste drie volgens de regeltjes. Eigenlijk regeltjes tussen haakjes, want het moederschap heeft geen regeltjes. Iedere mama doet maar wat. Dit klinkt overigens veel minder lief dan dat ik bedoel (knipoog). Verwen je kind nou niet teveel las ik op het internet, want ze wennen eraan en daarna willen ze niet meer anders. Bij de eerste heb ik nachtenlang over de vloer gedwaald. Zij in mijn armen en al wiegend viel ze in slaap en kon ik haar als een echte ninja mama in haar eigen bedje terug leggen, waarna hetzelfde riedeltje al snel weer volgde. Zo ging dit bij de tweede en ook bij de derde dochter was dit niet veel anders. In tegendeel zelfs. Als ik er nu op terug kijk voel ik mijzelf wel eens schuldig. Waarom moest mijn meisje per se in haar eigen bedje slapen? Toen wist ik niet beter. Het hoorde zo. Want dat deed toch iedereen?

Nu ben ik inmidd…

Een luiertas voor € 9.99?1 van de dingen die je moet aanschaffen tijdens het afvinken van je uitzetlijstje is een luiertas. Klinkt makkelijker dan dat het daadwerkelijk is. Want welke luiertas kies je uiteindelijk? Welke is het meest praktisch? Om je een eindje in de goede richting te helpen - mocht je nog opzoek zijn naar een luiertas - Bij Trekpleister hebben ze op dit moment een heerlijke tas in de aanbieding.


Wij kregen onze luiertas (een zwarte western) bij de kinderwagen van Vajèn. Handig en eerlijk gezegd had ik ook helemaal niet eerder stil gestaan bij de wereld van de luiertassen. First time mom problems haha. Anyway, een luiertas kan best in de prijzen oplopen. Zo heb je bijvoorbeeld de echte Cowboy luiertas die ergens rond de € 100 euro kost. Maar ik kan me voorstellen dat je dit ietwat aan de prijzige kant vindt. Kimmichaelis.nl is natuurlijk the place to be voor budget friemeltjes en zo dus ook deze handige budget tip.

Bij Trekpleister scoor je nu namelijk deze te leuke western tas voor een prikkie. Namelijk € 9.99! Kun je daar vies voor lopen? Neuh dacht ik ook niet. De tas is een kopie van mijn luiertas en daarom deel ik de tip graag met je. Ik ben zelf nog steeds erg blij (na 3 jaar) met mijn luiertas. Hij is erg fijn in gebruik en de ruimte is ook een leuke bijkomstigheid. Je besteld de Western tas hier bij Trekpleister. Maar met een beetje mazzel hebben ze de tassen ook nog gewoon in de winkel liggen zodat je even kunt voelen en sniffen 😂

Online zijn ze verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Namelijk Cognac (zie foto hierboven), Antraciet en Zwart. De blauwe variant is online niet verkrijgbaar.

Oh enne dit is natuurlijk niet een echte luiertas lieve dames (en heren) dit is een "normale" tas maar juist ook te gebruiken als luiertas. 


Aan welke eisen moet een luiertas voor jouw voldoen?