Doorgaan naar hoofdcontent

Budget fashion tip - Leggings van LidlVorige week plaatste ik een blogje online over de Zeeman jurkjes die inmiddels weer volop verkrijgbaar zijn, voor erg leuke prijsjes! Deze werd zo goed ontvangen dat ik vandaag wéér met een te gekke budget fashion tip de bocht om kom scheuren.

Ik vind het ontzettend fijn om op dit moment leggings te dragen met mijn té grote toeter die alleen nog maar groter aan het worden is. Dit zit voor mij het meest comfortabel en ik kan een legging met veel verschillende items combineren. Jasjes, jurkjes, langere t-shirtjes (bijvoorbeeld die van je geliefde wederhelft). Vrij veel opties dus. Hoewel ik eerlijk beken dat ik mijn legging ook gewoon als "broek" draag. Yes guilty as hell! Niet buiten de deur hoor, maar wel gewoon lekker in huis.

Bas nam een tijdje geleden, toen de leggings weer in het schap lagen bij Lidl tijdens het boodschappen doen een zwarte legging mee. Eentje in maat XL. Wowers ha! En het fijne aan deze legging in een grotere maat: Ik kan hem over mijn buik heen trekken alsof het een échte positie legging is 👌

Ik heb verschillende leggings geprobeerd, zelfs de positie leggings van H&M maar deze konden 1) niet veel hebben en 2) ze krimpen als een malle. Uiteindelijk hou je dus alsnog een XS'je over. Snapje? Mijn Lidl legging is al meerdere malen in de was geweest (misschien zelfs iets te vaak) en ZELFS in de droger omdat ik hem snel weer aan wou. Guess what? Geen krimp rituelen hoor.

Het begint nu een beetje op een gesponsorde post te lijken maar integendeel. Dit is puur omdat ik zelf zo verliefd ben geworden op de kwaliteit en prijs verhouding van de leggings. Vorige week kwam Bas thuis met 3 nieuwe leggings zodat ik iets meer kan afwisselen tussendoor. Ik ben een happy kid atm! Natuurlijk is dit een algemene tip en kun je de leggings ook gewoon aanschaffen als je niet zwanger bent 😉

Ze zijn vanaf vandaag weer te koop, maar haast je! Ik heb namelijk begrepen dat ze als zoete broodjes over de toonbank vliegen. Ps: Ik durf je niet te vertellen of de leggings in dezelfde verpakking zitten zoals de foto, deze zijn namelijk van vorige week! Voor de prijs hoef je het niet te laten, namelijk: € 4.99.

Naast de leggings hebben ze ook onwijs leuke jurkjes voor een nog leuker prijsje! Allemaal vanaf vandaag! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.