Budget fashion tip - Leggings van LidlVorige week plaatste ik een blogje online over de Zeeman jurkjes die inmiddels weer volop verkrijgbaar zijn, voor erg leuke prijsjes! Deze werd zo goed ontvangen dat ik vandaag wéér met een te gekke budget fashion tip de bocht om kom scheuren.

Ik vind het ontzettend fijn om op dit moment leggings te dragen met mijn té grote toeter die alleen nog maar groter aan het worden is. Dit zit voor mij het meest comfortabel en ik kan een legging met veel verschillende items combineren. Jasjes, jurkjes, langere t-shirtjes (bijvoorbeeld die van je geliefde wederhelft). Vrij veel opties dus. Hoewel ik eerlijk beken dat ik mijn legging ook gewoon als "broek" draag. Yes guilty as hell! Niet buiten de deur hoor, maar wel gewoon lekker in huis.

Bas nam een tijdje geleden, toen de leggings weer in het schap lagen bij Lidl tijdens het boodschappen doen een zwarte legging mee. Eentje in maat XL. Wowers ha! En het fijne aan deze legging in een grotere maat: Ik kan hem over mijn buik heen trekken alsof het een échte positie legging is 👌

Ik heb verschillende leggings geprobeerd, zelfs de positie leggings van H&M maar deze konden 1) niet veel hebben en 2) ze krimpen als een malle. Uiteindelijk hou je dus alsnog een XS'je over. Snapje? Mijn Lidl legging is al meerdere malen in de was geweest (misschien zelfs iets te vaak) en ZELFS in de droger omdat ik hem snel weer aan wou. Guess what? Geen krimp rituelen hoor.

Het begint nu een beetje op een gesponsorde post te lijken maar integendeel. Dit is puur omdat ik zelf zo verliefd ben geworden op de kwaliteit en prijs verhouding van de leggings. Vorige week kwam Bas thuis met 3 nieuwe leggings zodat ik iets meer kan afwisselen tussendoor. Ik ben een happy kid atm! Natuurlijk is dit een algemene tip en kun je de leggings ook gewoon aanschaffen als je niet zwanger bent 😉

Ze zijn vanaf vandaag weer te koop, maar haast je! Ik heb namelijk begrepen dat ze als zoete broodjes over de toonbank vliegen. Ps: Ik durf je niet te vertellen of de leggings in dezelfde verpakking zitten zoals de foto, deze zijn namelijk van vorige week! Voor de prijs hoef je het niet te laten, namelijk: € 4.99.

Naast de leggings hebben ze ook onwijs leuke jurkjes voor een nog leuker prijsje! Allemaal vanaf vandaag!