Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Voor echte meisjes meisjes - Zenner Serenity collectie
Tegenwoordig als hier de bel gaat en de pakketbezorger staat voor de deur is Vajèn de eerste die bij de deur staat. Hysterisch (in a good way) roept ze "openmaken openmaken openmaken". Er zijn dus geen pakketjes meer veilig voor onze mini blogger in spe. Zo lag er nog niet zo lang geleden een pakketje te wachten. Of eigenlijk een grote witte enveloppe. Samen met Vajèn maakte ik hem open en wat wij hierin vonden was magisch! Zo vond Vajèn na meerdere malen wauw te hebben geroepen en haar welbekende zinnetje: haartje doeM!


Het pakketje was afkomstig van Zenner ♥ De nieuwe Zenner collectie genaamd Serenity. Deze ligt overigens al in de winkel dus wil je nog iets moois of magisch uit deze collectie scoren, haast je dan naar de drogist!Zenner is een merk waarvan ik vroeger altijd al even voor het schap bleef plakken tijdens een rondje door de stad met moeders. Die bananenclips, ken je ze nog? Die had ik in allerlei soorten en maten, van Zenner inderdaad. Deze komen trouwens ook weer helemaal terug tussen de haartrends. Gewoon even dat je het weet! Anyway.... De Serenity collectie van Zenner dus. Speciaal voor échte meisjes meisjes. EN laat ik nou net een meisjes meisjes mama zijn!

De complete Serentiy collectie bestaat uit:

♥ Elastiek met parel en strik (in verschillende kleuren)
♥ Haarband met bloem
♥ Klik klak speldjes
♥ Schuifjes met bloem
♥ Elastieken
♥ Set diademen
♥ Swirl met parelOp het eerste gezicht zou je denken dat dit een echte trouw collectie zou kunnen zijn. Mocht je dus binnenkort een bruiloft hebben, Zenner to the rescue. Te leuk voor bruidsmeisjes. Maar daarnaast is dit gewoon weer een typische meisjes collectie waar menig meiden hartje sneller van gaat slaan. Uhu, zo ook die van mijn meiden. Oke toegegeven Esra haar haartjes zijn nog niet van dusdanige lengte dat ik er vlechtjes en grotere elastiekjes in kan planten, maar de haarband met bloem en de klik klak speldjes zijn een ware hit in haar nog maar korte haartjes. Vajèn daar in tegen kan iets meer in haar haartjes. Helaas is deze diva op dit moment niet zo een fan van de camera - ik zal verdere details besparen, dus we doen het vandaag even met ons kleine prinsesje Esra.

In de collectie vindt je zoals ik hierboven al aangaf elastieken met parels en strikjes. Deze waren bij Esra veruit favoriet. Niet om in haar haartjes te doen (dat lukt helaas nog niet) maar om als armbandje(s) te dragen. En stiekem proberen of ze er toch een klein hapje van kon nemen. Of zoals ik voor de foto deed - Om haar enkel 😂 De elastiekjes met strik kun je natuurlijk gewoon in de haartjes van je mini diva doen, de pareltjes daarin tegen vind ik zelf een beetje tricky.

Zelf ben ik een sucker voor haarbandjes met bloemen. Hoe groter hoe beter. Daar maakte ik toen Esra en Vajèn beide nog van die kleine blije baby'tjes waren het liefste foto's mee. In de Serenity collectie zit ook een haarband met - je raadt het al een bloem on top! En deze vind ik zelf zo leuk. Het elastiek van de haarband rekt trouwens ook erg fijn mee en wonder boven wonder vond Esra hem ook best oke zitten. Check de foto hieronder!Ik zie nu net tijdens het invoegen van de foto's in dit blogje dat ik een masterpiece uit de Serenity collectie ben vergeten. Zwangerschapsdementie to the max hier hoor, hallo!

De schuifspeldjes met bloem en parel. Ooo en veertjes! Perfect voor de aankomende Pasen. Er zitten ook een tweetal té leuke klik klak speldjes in de collectie. met tule en glitters! LOVE IT! Esra en Vajèn hebben deze beide al meerdere keren in gehad. Helaas is er eentje verloren gegaan tijdens een bezoekje bij Opa & Oma. Huilen dus.

 Zoals je kunt zien aan de foto's is de Serenity collectie meer dan goedgekeurd door de meiden. Ook al heeft Vajèn ietwat moeite met de camera, jullie moeten mij hiermee op mijn woord geloven 😉 Zodra Vajèn weer helemaal haar oude zelf is gaan we het natuurlijk nog een keertje proberen. Dan plaats ik de foto op Instagram. Pinky Promise 👊

Wij gaan de paasdagen goed gestrikt doorkomen! Wil je nog niets scoren uit deze collectie? Wees er dan rap bij, want lang zal de collectie niet meer verkrijgbaar zijn.

De Serenity collectie van Zenner is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Kijk voor een verkooppunt bij jouw in de buurt op de website van Zenner