Doorgaan naar hoofdcontent

Kindvriendelijk prullenbak - Tips gevraagdEen kindvriendelijke prullenbak, wat is dat nou weer? Ha! Dat vroeg ik mijzelf ook af en of dit überhaupt bestaat. Ik heb hier en daar wat rond gesnuffeld op Google, maar al gauw kom ik uit op prullenbakken die je eigenlijk alleen in je schuur neer zou willen zetten. Ik heb jullie hulp nodig!


Ja! Jullie, bij het vinden van een kindvriendelijke prullenbak. Waarom?

Vajèn is een opruim kontje als het gaat om papiertjes en lege zakjes. Netjes opgevoed wel! Esra daarin tegen is nog net iets te klein maar zij kan er wel van genieten om der kleine smoezelige vingertjes tussen de prullenbak in te steken. En dan? Dan vliegt het klepje dicht en zitten haar vingertjes ertussen, wat resulteert in een gigantisch verdrietige baby.

Wij hebben nu een Brabantia prullenbak. Niets mis mee! Wacht, ik voeg even een foto'tje toe om je een beetje een indruk te geven wat hier in de keuken staat. 


Nu begrijp je waarschijnlijk direct bij het zien van bovenstaande afbeelding, dat deze prullenbak niet geschikt is voor kinderhandjes! Of ben ik nou gewoon een gigantische zeur?!

Anyhow... Wij hebben de aluminium variant. Hartstikke fijne prullenbak, waar ook nog eens veel in past..maar toch die kindervingertjes die er tussen blijven steken én die zij zelf niet meer tussen het klepje en de prullenbak vandaan krijgen. Het zou leuk zijn als mijn kinderen nog iets langer mogen genieten van hun vingers 😌

Ik ben dus op zoek naar dé ultieme kindvriendelijke-prullenbak tip! Maar naast dat de prullenbak kindvriendelijke moet zijn, vind ik het ook wel leuk als de prullenbak een beetje in het interieur past. Anders kunnen we net zo goed de kliko van buiten in huis zetten!

Ben ik de enige zeurkous hierover? En bestaat er überhaupt wel een kindvriendelijke prullenbak? Ik ben benieuwd naar jullie tips!


Foto's komen van de Brabantia website

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.