Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Kindvriendelijk prullenbak - Tips gevraagdEen kindvriendelijke prullenbak, wat is dat nou weer? Ha! Dat vroeg ik mijzelf ook af en of dit überhaupt bestaat. Ik heb hier en daar wat rond gesnuffeld op Google, maar al gauw kom ik uit op prullenbakken die je eigenlijk alleen in je schuur neer zou willen zetten. Ik heb jullie hulp nodig!


Ja! Jullie, bij het vinden van een kindvriendelijke prullenbak. Waarom?

Vajèn is een opruim kontje als het gaat om papiertjes en lege zakjes. Netjes opgevoed wel! Esra daarin tegen is nog net iets te klein maar zij kan er wel van genieten om der kleine smoezelige vingertjes tussen de prullenbak in te steken. En dan? Dan vliegt het klepje dicht en zitten haar vingertjes ertussen, wat resulteert in een gigantisch verdrietige baby.

Wij hebben nu een Brabantia prullenbak. Niets mis mee! Wacht, ik voeg even een foto'tje toe om je een beetje een indruk te geven wat hier in de keuken staat. 


Nu begrijp je waarschijnlijk direct bij het zien van bovenstaande afbeelding, dat deze prullenbak niet geschikt is voor kinderhandjes! Of ben ik nou gewoon een gigantische zeur?!

Anyhow... Wij hebben de aluminium variant. Hartstikke fijne prullenbak, waar ook nog eens veel in past..maar toch die kindervingertjes die er tussen blijven steken én die zij zelf niet meer tussen het klepje en de prullenbak vandaan krijgen. Het zou leuk zijn als mijn kinderen nog iets langer mogen genieten van hun vingers 😌

Ik ben dus op zoek naar dé ultieme kindvriendelijke-prullenbak tip! Maar naast dat de prullenbak kindvriendelijke moet zijn, vind ik het ook wel leuk als de prullenbak een beetje in het interieur past. Anders kunnen we net zo goed de kliko van buiten in huis zetten!

Ben ik de enige zeurkous hierover? En bestaat er überhaupt wel een kindvriendelijke prullenbak? Ik ben benieuwd naar jullie tips!


Foto's komen van de Brabantia website