Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Negenmaandenbeurs 2018 + WIN 2 KAARTJESVolgende week is het weer zover, het jaarlijks terugkerende evenement voor alle mama's & papa's (to be) - De Negenmaandenbeurs 2018! Dit jaar ben ik ook aanwezig samen met met mijn rechterhand en wederhelft. Dit gaat de eerste keer voor ons worden, dus je begrijpt dat wij staan te popelen om alle stands af te struinen. Can't wait! Ook mag ik 2 kaartjes weggeven! YES! Hoe en wat lees je straks, want natuurlijk krijg je van mij eerst nog een leuk lijstje met leuke aanbiedingen van merken die te vinden zijn op de Negenmaandenbeurs.


Tickets bestellen
Heb je nog geen kaarten gescoord? Je koopt nog tot en met Dinsdag 20 Februari je entreekaartjes voor de Negenmaandenbeurs met korting. Je betaald nu in de voorverkoop maar € 15.95 ipv € 19.50 aan de kassa. Bestel hier meteen je tickets.

Beursshopper
Dikkie Dik siert dit jaar de speciale beurs shopper. Leuk! Deze shopper zit vol leuke producten voor jouw en je baby. De shopper heeft een waarde van € 20.00 maaaaaaar jij kunt hem aanschaffen voor € 3.50. Deze bestel je tegelijk met je tickets. Mocht je al tickets hebben dan kun je natuurlijk alsnog de shopper aanschaffen. Dit doe je op de beursvloer bij het speciale uitgiftepunt in hal 11 of buiten bij Entree K.

Beursgids
Als het goed is hebben de meesten van jullie al wel de beursgids in huis. Zo niet dan kun je hem hier online vinden en eventueel thuis uitprinten. Lees de gids goed door. Je vindt er een plattegrond, alle merken die dit jaar op de beurs staan en uiteraard leuke kortingen en acties.

Gratis Anti-lekbeker van Kruidvat t.w.v € 3.29 
Kruidvat is de hoofdsponsor van de Negenmaandenbeurs. Kruidvat heeft naast A merken voor jouw en je baby ook hun Kruidvat huismerk. We kennen allemaal wel de luiers toch? Waar vele mama's bij zweren! Als je je registreert via negenmaandenbeurs.nl/registratie  ontvang je een afhaalbewijs voor de gratis Anti-lekbeker. Met dit afhaalbewijs kun je de Anti-lekbeker afhalen op de stand van Kruidvat in Hal 8.

Als het goed is ben je nu helemaal goed voorbereid om de Negenmaandbeurs te bewandelen. Beter goed voorbereid dan.... toch?! Het leukste van alles zijn natuurlijk de geweldige kortingen en acties die de merken op de beurs geven. TIP: Maak een lijstje van te voren met alle acties en kortingen die jij ziet zitten. Zo raak je de kluts niet kwijt! 

Kortingen en aanbiedingen

- Mr Maria Stand 05.507: 20% korting op Nijntje Eerste licht

- 4smallones.nl Stand 08.526: PlayTray van € 44.95 naar € 39.95 + gratis Bibetta Slab.

- Nutricia: Verschillende pakketten van baby tot dreumes + gratis goodiebag t.w.v € 20.00

- Organix Stand 8.111: Kortingen op potjes, Squeezy's en knabbels. Bij aankoop van 2 zakjes knabbels kun je er een leuk bordje bij kopen voor € 4.00

- Diaperchamp Stand 08.305A: Bij aanschaf van een DiaperChamp ONE luieremmer, een leuke goodiebag kado. / Ook koop je bij dezelfde stand een Bite Me Raff met 50% korting!

- Nuby Stand 08.320: Alle Nuby bekers voor € 6.00

- Stokke Stand 08.338: Gratis naam graveren van Tripp Trapp ruggensteuntje

- 4smallones.nl Stand 08.526: 3+1 gratis op Hevea spenen

- Luvion Stand 08.521: Koop de Luvion Platinum 3 op de beurs van € 159,- voor slechts € 69.95

- Mamaloes Babysjop Stand 08.322: Schaf met korting een Swaddle Up aan. / Bij dezelfde stand schaf je een Soozly waterkruik aan met korting.

- NestlĂ© Stand 08.112: Verschillende aanbiedingen + gratis bij besteding van 6 euro of meer: Difrax lepeltjes t.w.v € 6.99.

- Motorola Stand 08.432: Draagbare digitale babyfoon met Wifi van € 299 voor € 249

- Nuk Stand 08.432: Gratis fopspeen tegen inlevering van de bon in de beursgids

- Alecto Stand 08.432: Alecto babyfoon met camera en 5" kleurenscherm van € 179 voor € 99

- Little Dutch Stand 08.514: Verschillende te gekke beursaanbiedingen

- Hero Stand 108: Verschillende beursaanbiedingen + bij inschrijving van de online nieuwsbrief op de stand krijg je een leuke verrassing

- Wehkamp Stand 306: Verschillende leuke aanbiedingen zoals het KipKep warmtekussen van € 22.50 voor € 14.95.

- Tommee Tippee Stand 08.123: Verschillende beursaanbiedingen bijvoorbeeld de Closer to Nature flessen van € 31.95 voor maar € 19.95

- Dermo Care Stand 08.318: Nijntje pakket t.w.v € 32.50 voor € 15

- WIJ Stand 08.200: Schrijf je in voor het gratis cadeaupakket en ontvang een leuke Noppies Shopper. + Alle zwangere vrouwen die zich inschrijven op de beurs bij WIJ krijgen van Bloomon
% korting op de eerste 5 bossen.


UPDATE - Gratis Mooi mama armbandje op vertoon van de Prenatal app bij de Prenatal stand 08.100

Faciliteiten op de Negenmaandenbeurs
Niet alleen voor papa's en mama's (to be) is de beurs erg leuk, maar ook aan je newborn en grotere spruitjes is gedacht. Zo vindt je in iedere hal een voedingslounge, verschoningsruimte (inclusief gratis luiers) en professionele kinderopvang.

Ook aan pinautomaten is gedacht en mocht je het zat zijn om met je spullen te sjouwen dan kun je deze stallen in de daarvoor beschikbaar gestelde kluisjes. En last but not least: Gratis Wifi ( Code ter plekke)

Naast een bezoekje aan de Negenmaandenbeurs kun je met hetzelfde toegangskaartje naar binnen bij de huishoudbeurs. Twee vliegen in 1 klap!

WIN 2 KAARTEN VOOR DE NEGENMAANDENBEURS

Hoe leuk is het dat ik 2 kaartjes mag weggeven die je toegang verschaffen tot de Negenmaandenbeurs en de Huishoudbeurs? Wat moet je hiervoor doen? 

♥ Laat een reactie achter met wie en waarom jij graag naar de Negenmaandenbeurs wil. (vergeet niet om een geldig email adres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje zodat ik contact met je kan opnemen mocht jij de winnaar zijn)

Ik zou het ook erg leuk vinden als je mij volgt op Instagram of Facebook

De winactie loopt tot en met maandag 19 Februari en de winnaar krijgt diezelfde dag persoonlijk bericht.