Doorgaan naar hoofdcontent

Zwangerschapsbrein 2.0

Momnesia


Een zwangerschapsbrein ha, wat is dat nou weer dan?! 😂 Nee zonder dollen, ik ben er eentje die er niet meer onderuit kan. Waarschijnlijk nooit meer. Dat kan ook bijna niet anders met die zwangerschappen zo vlot achter elkaar hoor ik je denken. My point haha! Gelukkig kan ik er zelf nog om lachen maar soms, heel soms wil ik mijn hoofd maar al te graag tegen de muur neer "neer leggen". Ik heb een paar hilarische voorbeelden voor je!


Het schijnt zo te zijn dat een zwangerschapsbrein eigenlijk een heel mooi cadeautje is van moedernatuur. Als je zwanger bent vergeet je bepaalde dingen (vrij snel). Of wel, je brein werkt even niet zoals hij zou moeten werken. Dit omdat je dan alleen maar met je zwangerschap bezig zou zijn. Lief hoor van moedernatuur, maar zo extreem... dat had nou ook weer niet gehoeven.

Komtie!


Wanneer je een open pakje koekjes in de la legt nadat je uit diezelfde la een boterhamzakje hebt gepakt om de koekjes in te doen.

Wanneer je een heel brood in de koelkast legt.

Wanneer je een steelpannetje na het koken van een lekker eitje ook in de koelkast wilt zetten.

Wanneer je alles kwijt raakt en het vervolgens niet meer kunt vinden, nergens.

Wanneer je een compleet verhaal in je hoofd hebt en bij het vertellen klopt er niks meer van en ben je je verhaal compleet kwijt.

Wanneer je keer op keer de tel kwijt raakt bij het inscheppen van de voeding in de fles.

Wanneer je 10 keer de wasmachine met gewassen was opnieuw moet aanzetten omdat je hem weer bent vergeten.

Wanneer je je koffie vergeet als deze loopt = Koffie overstroming.

Wanneer je duizend ideeën hebt maar er geen 1 kunt onthouden.Opschrijven helpt niet, want ook de briefjes raak je kwijt.

Wanneer je ergens iets neerlegt en tegen jezelf zegt "niet vergeten" om het dus wel te vergeten.

Wanneer je je haar vergeet uit te spoelen na het in masseren van de conditioner.

Wanneer je zelfs vergeet te douchen! - #MOMLIFE

Wanneer je de was vergeet op te vouwen (oke dat is geen straf) of misschien wel?

Wanneer er geen touw vast te knopen is aan het verhaal wat je wilt vertellen.

Wanneer je letter allemaal verkeerd plaatst waardoor er de meest vreemde woorden ontstaan.

Wanneer je je kloffie makkelijk aan wil trekken maar nergens kunt vinden.

Wanneer je naar de winkel gaat om iets "belangrijks" op te halen maar je vervolgens thuis komt zonder dat belangrijke ding.

Wanneer je vergeet door te trekken na het plassen! Ja echt.

Wanneer je om de haverklap je telefoon kwijt bent.

Wanneer je je pincode ineens niet meer weet wanneer je bij de kassa wilt pinnen en het pinapparaat als een gek begint met piepen! Been there done that!

Zal ik je vertellen dat ik meer dan een maand heb gedaan om dit blogje af te krijgen? For real! Steeds gebeurde er iets (of juist niets) met mijn brein en moest ik als een speedy naar de laptop rennen om het in dit blogje te voegen - Yes ook dat vergat ik waardoor ik nu waarschijnlijk de allerleukste pregnancy brain fails vergeet. Agh het hoort erbij.....

Nou moet ik zeggen dat mijn brein mij op dit moment (hoe verder ik in mijn zwangerschap kom) steeds meer in de steek begint te laten. Heul jammer dit moedernatuur. Het is zelfs zo erg dat op het moment dat ik dit typ 1 dan voor de 20 weken zit en nog geen afspraak heb gepland voor de 20 weken echo. Snapje?
Bron afbeelding

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.