Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

30 paar sokken voor 6 euro?!De titel doet heel misschien vermoeden dat dit een clickbait blogje zou zijn... maar niets is minder waar! Wij hebben namelijk echt 30 paar sokken gescoord voor 6 hele euro's. Of eigenlijk 31! Ja, dat is even schrikken. Been there done that. Maar dames (en heren?) waar scoor je die berg sokken voor een prikkie?

Gewoon bij Zeeman natuurlijk! Eigenlijk koop ik hier altijd de sokken voor de meisjes. De kwaliteit en prijs verhouding vind ik persoonlijk erg prettig. Toen wij een rondje stad deden met onze kleine Vajèn stormde wij de Zeeman in voor nieuwe sokken voor deze dame. Toevallig hebben ze nu een leuke actie: 3 + 1 gratis op alle sokken. FIJN! Maar nog fijner was de aanbieding bak die in de Zeeman stond. Een bak vol sokken voor echt niets! Van € 0.25 voor een maillot in grote kindermaten en baby maatjes tot hoge voetbal sokken! Ik heb die bak helemaal omgespit en de leukste sokken eruit gevist. Dat is toch aardig gelukt dacht ik met 30 paar. Of ja, die 31e paar.... dat waren mijn antislip voetsokjes 😋

Ben je in de buurt van Zeeman? Zeker even naar binnen wippen! 

Foto is gemaakt met de Nikon Coolpix B700