Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

30 paar sokken voor 6 euro?!De titel doet heel misschien vermoeden dat dit een clickbait blogje zou zijn... maar niets is minder waar! Wij hebben namelijk echt 30 paar sokken gescoord voor 6 hele euro's. Of eigenlijk 31! Ja, dat is even schrikken. Been there done that. Maar dames (en heren?) waar scoor je die berg sokken voor een prikkie?

Gewoon bij Zeeman natuurlijk! Eigenlijk koop ik hier altijd de sokken voor de meisjes. De kwaliteit en prijs verhouding vind ik persoonlijk erg prettig. Toen wij een rondje stad deden met onze kleine Vajèn stormde wij de Zeeman in voor nieuwe sokken voor deze dame. Toevallig hebben ze nu een leuke actie: 3 + 1 gratis op alle sokken. FIJN! Maar nog fijner was de aanbieding bak die in de Zeeman stond. Een bak vol sokken voor echt niets! Van € 0.25 voor een maillot in grote kindermaten en baby maatjes tot hoge voetbal sokken! Ik heb die bak helemaal omgespit en de leukste sokken eruit gevist. Dat is toch aardig gelukt dacht ik met 30 paar. Of ja, die 31e paar.... dat waren mijn antislip voetsokjes 😋

Ben je in de buurt van Zeeman? Zeker even naar binnen wippen! 

Foto is gemaakt met de Nikon Coolpix B700