Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

30 paar sokken voor 6 euro?!De titel doet heel misschien vermoeden dat dit een clickbait blogje zou zijn... maar niets is minder waar! Wij hebben namelijk echt 30 paar sokken gescoord voor 6 hele euro's. Of eigenlijk 31! Ja, dat is even schrikken. Been there done that. Maar dames (en heren?) waar scoor je die berg sokken voor een prikkie?

Gewoon bij Zeeman natuurlijk! Eigenlijk koop ik hier altijd de sokken voor de meisjes. De kwaliteit en prijs verhouding vind ik persoonlijk erg prettig. Toen wij een rondje stad deden met onze kleine Vajèn stormde wij de Zeeman in voor nieuwe sokken voor deze dame. Toevallig hebben ze nu een leuke actie: 3 + 1 gratis op alle sokken. FIJN! Maar nog fijner was de aanbieding bak die in de Zeeman stond. Een bak vol sokken voor echt niets! Van € 0.25 voor een maillot in grote kindermaten en baby maatjes tot hoge voetbal sokken! Ik heb die bak helemaal omgespit en de leukste sokken eruit gevist. Dat is toch aardig gelukt dacht ik met 30 paar. Of ja, die 31e paar.... dat waren mijn antislip voetsokjes 😋

Ben je in de buurt van Zeeman? Zeker even naar binnen wippen! 

Foto is gemaakt met de Nikon Coolpix B700