Doorgaan naar hoofdcontent

30 paar sokken voor 6 euro?!De titel doet heel misschien vermoeden dat dit een clickbait blogje zou zijn... maar niets is minder waar! Wij hebben namelijk echt 30 paar sokken gescoord voor 6 hele euro's. Of eigenlijk 31! Ja, dat is even schrikken. Been there done that. Maar dames (en heren?) waar scoor je die berg sokken voor een prikkie?

Gewoon bij Zeeman natuurlijk! Eigenlijk koop ik hier altijd de sokken voor de meisjes. De kwaliteit en prijs verhouding vind ik persoonlijk erg prettig. Toen wij een rondje stad deden met onze kleine Vajèn stormde wij de Zeeman in voor nieuwe sokken voor deze dame. Toevallig hebben ze nu een leuke actie: 3 + 1 gratis op alle sokken. FIJN! Maar nog fijner was de aanbieding bak die in de Zeeman stond. Een bak vol sokken voor echt niets! Van € 0.25 voor een maillot in grote kindermaten en baby maatjes tot hoge voetbal sokken! Ik heb die bak helemaal omgespit en de leukste sokken eruit gevist. Dat is toch aardig gelukt dacht ik met 30 paar. Of ja, die 31e paar.... dat waren mijn antislip voetsokjes 😋

Ben je in de buurt van Zeeman? Zeker even naar binnen wippen! 

Foto is gemaakt met de Nikon Coolpix B700

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.