Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

2 kindjes op 1 slaapkamer #alsdatmaargoedgaatWe gaan het doen! Onze 2 kleine spruitjes samen op 1 kamertje. Het perfecte moment is nu aangebroken. Hoewel ik mij afvraag of daar überhaupt wel een goed moment voor bestaat 😂 Ik ben er zelf ongelooflijk zenuwachtig voor. #Alsdatmaargoedgaat. Waarom we deze keuze nu al iets eerder hebben gemaakt lees je vandaag.


Wij hebben een vrij groot huis, maar met maar 3 slaapkamers. Op zich genoeg natuurlijk, maar met een 3e kleine spruit opkomst moeten we even gaan passen, meten en schuiven op de bovenverdieping tot wij ons penthouse boven op ons normale huis kunnen plaatsen 😋 Dat Vajèn en Esra op 1 kamer zouden gaan slapen stond meteen vast, alleen was het moment nog niet aan de orde gekomen. Ik ben mevrouw uitstel en inderdaad stelde wij dit klusje ook nog even uit. Esra heeft de afgelopen maanden haar ritme compleet ondersteboven gegooid wat betreft het slapen. (lees: Veel te vaak wakker) Het is dus best tricky om 2 kindjes met een verschillende leeftijd in een zelfde kamer laten slapen. Toch hebben we nu de knoop doorgehakt en zijn wij zelfs al begonnen met schuiven op de bovenverdieping. Want.........

Zo rond de jaarwisseling begon Vajèn met ziek worden. Oudjaarsdag deden wij haar naar bed voor haar een middagdutje. Dat schreef ik al eerder in een blogje van vorige week. Dat ging allemaal oke. So far so good. Tot de avond. Ze werd om 23:00 krijsend wakker en lag te trillen als een rietje. Ik heb haar toen mee naar beneden genomen en tussen papa en mama in heeft ze nog even naar Peppa Pig gekeken. Dat was het ook niet helemaal dus toch maar naar bed. Uiteindelijk heeft ze door al 't harde geknal geslapen net zoals haar kleine zusje Esra. FIJN! Maar nadat de knallen zo rond 04:00 wat waren afgezwakt begon Vajèn opnieuw met krijsen en was totaal in paniek. Dit heeft dus een paar dagen geduurd en gisteren (Donderdag) was voor mij de maat vol. Ik bracht Vajèn naar bed, maar ze was zo ontzettend bang. Toch is ze even in slaap gevallen om om 02:00 toch weer wakker te worden en niet meer durfde te slapen. Mijzelf in mijn badjas gehesen heb ik haar en haar bedje meegenomen naar onze slaapkamer. Lekker bij papa en mama slapen. EN dit was dus blijkbaar de beste beslissing ooit gemaakt door deze moeke. Vajèn is heerlijk in slaap gevallen en werd pas om 09:10 wakker! Yes I kid u not hoor. Blijkbaar heeft ze in combinatie met het vuurwerk en haar griepje een flinke griepdroom gehad waardoor ze bang is geworden in haar eigen kamertje.

Ik ben vandaag (vrijdag) meteen begonnen met alles omzetten. Haar bedje staat nu bij Esra in der kamertje. Vanavond gaat het dus gebeuren... onze 2 kleine spruitje op 1 kamer! OP HOOP VAN ZEGEN! In Vajèn haar kamer heb ik al het speelgoed van beide meisjes neergezet. Inclusief babyspullen en kleding en en en en... nog meer rommel. Allemaal rommel om uit te zoeken! Leuk klusje wel 😓 Ik heb expres geen verhalen gelezen van andere mama's en papa's met 2 kindjes in 1 kamer. Dan zou ik waarschijnlijk nog hysterischer worden. Not in a good way.

Dus let's do this! Ik ga waarschijnlijk tegen het eind van de avond, zo richting de bedtijd van de meisjes beginnen met peentjes zweten ha. Anderzijds heb ik ontzettend veel zin om dé slaapkamer die uiteindelijk van hun saampjes moet gaan worden helemaal klaar te maken. ZO LEUK! En thank god voor Pinterest. Ik ben al losgeslagen met pinnen ha! Maar daar laat ik je binnenkort meer van zien.


In the mean time ben ik wel heel erg nieuwsgierig naar andere verhalen van mama's (en of papa's) met 2 kindjes van een andere leeftijd in 1 slaapkamer? 

Oh pssst de foto hierboven in de blog is natuurlijk niet van dé slaapkamer he?! Deze komt netjes en wel gejat van Pinterest. Helaas kon ik de echte source niet achterhalen.