Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Gender reveal ♥


2 December
D DAY! Na 2 dagen een enveloppe in huis te hebben gehad met het geslacht van baby numero 3 mochten we eindelijk de juiste ballon door gaan prikken. Zenuwachtig als een malle. Neem zenuwachtig en doe dat keer 10000000000! Vandaag ga je alles vertellen over deze dag.


30 November was de dag: het geslacht bekijken van onze kleine spruit in mijn buik. Bas had die dag cursus dus kon helaas niet mee. Dus mama ging met haar 2 andere spruitjes naar de verloskundige. Eenmaal bij de verloskundige kon ze het niet met zekerheid zeggen. Wow maar hoe moest dat nu dan? Want wij hadden onze familie's al uitgenodigd om een klein gender reveal feestje te vieren. Iets verdrietig gingen we richting huis. Maar ik gaf heus niet zomaar op. Ik nam contact op met Inge van Babyview. En hoe fijn had zij diezelfde avond om 22:00 nog een klein plekje. Ik was dolblij. Snel oppas geregeld voor beide meisjes en wij konden 's avonds nogmaals onze kleine baby bewonderen. Blijft toch zo ontzettend bijzonder om weer een kindje in je buik te hebben. Bewegen tot en met maar voelen deed ik het toen nog niet. Bas ook intens gelukkig want hij kon toch nog even in het echt spieken omdat hij 's middags niet mee kon ♥ Na wat mooie kiekjes verder wou Inge even tussen de beentjes koekeloeren. En YES daar had ze niet heel lang voor nodig. Kleine spruitje lag er goed voor waardoor ze het meteen goed kon zien.

Met een heerlijk gevoel gingen wij weer richting huis. Ik was zo blij!!! Ondanks dat wij nog helemaal  niks wisten. Inge heeft de juiste ballon (we hadden er twee) met de confetti in de enveloppe gedaan zodat wij zelf die bewuste ballon konden opblazen. En eerlijk is eerlijk - Het was een behoorlijk moeilijke opgave om toch niet even te spieken. Gelukkig moesten er nog Sint inkopen gedaan worden die dag erna dus het viel mij in ieder geval iets minder zwaar haha. Neemt natuurlijk niet weg dat ik wel onwijs mega super duper über ongelooflijk nieuwsgierig was.

2 December de Gender Reveal kon dus gelukkig helemaal doorgaan. Vrijdag hebben wij de laatste voorbereidingen getroffen zodat het allemaal perfect zou verlopen de dag erna.


De nacht van vrijdag op zaterdag heb ik geen oog dicht gedaan! Wat een zenuwen zeg, allemachtig! Ik besloot dé bewuste zaterdag nog even snel naar het dorp toe te fietsen voor een andere trui en de laatste boodschapjes. Bas maakte ondertussen de hapjes helemaal feest proof. 

Nadat onze familie's gearriveerd waren probeerde ik hier en daar een beetje tijd te rekken haha. Bizar! Ergens wou ik het zo ontzettend graag weten, maar ergens anders was de spanning ook wel erg fijn op een hele vreemde manier. Bas heeft samen met mijn zusje de juiste ballon opgeblazen en toen..... toen was het zover! Ohja, de familie's hebben voor die tijd nog baby kaartjes ingevuld. Ze konden het geslacht opschrijven, leuke namen etc etc. Erg leuk! Hier komt een ander blogje over online. 

En toen het moment der momenten...... het door prikken van de ballon! Camera op de statief en met een ietwat verhoogde hartslag stonden wij daar samen om de ballon door te prikken. Dit is een moment om nooit te vergeten! 


ROZE CONFETTI!!!!!!! 💕


Wow gewoon nog een mini meisje die ons gezin compleet mag maken! Wat een rijkdom met 3 meiden. Ik ben een zielsgelukkige mama en Bas een zielsgelukkig papa! Ergens dacht mijn hoofd.... er komt blauwe confetti uit de ballon haha. Maar toch wist ik ook wel dat de roze confetti ook deze keer niet kon uitblijven. De stemmen waren overigens erg verdeeld. Volgens mij bijna 50/50. 

Dan de hapjes die wij op tafel hebben gezet. Dat was nog niet zo makkelijk. Wij hebben namelijk met Vajèn haar verjaardag TE veel zoetigheid om tafel gezet en dat was misschien iets too much. Of beter gezegd; We hadden alleen maar zoetigheid. Bij de gender reveal moest er dus iets anders bij. En al snel kwamen wij bij een super simpele salade. Welke ik volgens mij vergeten ben op te foto te zetten. Een simpele pasta salade met tonijn, feta en sla. Easy peasy! 


Voor de kindjes kocht ik een kant en klaar zakje snoep bij de Action. Kinder Chocolade en wat Tum Tums. Zo hadden de kids hun eigen bakje met lekkers. Gouden tip voor iedereen die dit leest. Want het was een behoorlijk succes bij de mini's.

Ook stonden er spekjes op tafel, cakejes en kleine mergpijpjes. De tafel kleden scoorde ik bij Action. Half om half.


Deze vond ik ik persoonlijk het leukst! Mini zoentjes met gekleurde muisjes. Simpeler kan bijna niet en het is gewoon super snel klaar.
Wow ik zie dat de tafel hier nog helemaal niet compleet was!!! Ik heb nog gezocht naar de foto maar ik kon hem niet vinden. Vreemd! Er stonden namelijk ook nog biscuitjes met roze en blauwe hagelslag op tafel, samen met tompouce inclusief roze en blauwe muisjes op de slagroom. Jammer dat ik de foto niet kan vinden! Erg leuk idee trouwens om gewoon een load aan tompouce te halen in plaats van taart. Esra is in Januari jarig en maak ik weer zelf een taart, dus bij de gender reveal mocht het wel iets simpeler. Op tafel stonden ook nog stukjes Hands Off My Chocolate chocolade op tafel. Niet veel van gegeten, waarschijnlijk omdat het puur was? 😂


De roze confetti ♥ Wow het lag overal haha en nog steeds kom ik het tegen! Er zat behoorlijk wat confetti is. Te gek om eindelijk een ballon te kunnen doorprikken en zo het geslacht bekend te maken. Tijdens de zwangerschap van Esra hadden wij een taart willen doen, maar helaas was toen bijna iedereen die erbij MOEST zijn op vakantie! Nu moest het dus extra extra leuk bekend gemaakt worden. Wij kregen de ballon van Babyveiling. Dankjewel meiden ♥ 


Je kunt de ballon niet opblazen met je mond trouwens. Hier heb je echt een pomp voor nodig. Op de ballon staat " He or she pop te see" Zo leuk! En kijk eens hoe mooi de ballon ge"popt" is? Precies het onderste stukje ha. Bij de ballon krijg je een touwtje om hem goed vast te kunnen houden. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om de ballon te laten vullen met helium. Wel is dan het advies om dit op de dag van de Gender Reveal te doen zodat hij niet leeg loopt. Wij vonden het prima om hem zelf op te blazen aangezien wij ook niet op de juiste plek wonen waar er helium ballonnen opgeblazen kunnen worden ha!

Anyway... het door prikken van de ballon was een magisch moment en mocht je dit lezen terwijl je zwanger bent - AANRADER! Je kunt ze shoppen bij Babyveiling.

Het was een fantastische middag. Ik wou zeggen voor herhaling vatbaar... maar nee haha. Nog een klein baby meisje in aantocht en dan mag ik toch wel zeggen dat ons gezinnetje van (dan) 5 koppen helemaal compleet is. Oh ja, mocht je benieuwd zijn naar mijn reactie toen de ballon knapte? Morgen komt er een video online en ik kan je vertellen dat mijn reactie best lachwekkend is 😂 Vergeet je dus niet te abonneren op mijn Youtube kanaal! Oh en nog iets.... in een latere video die ergens volgende week online gaat komen laat ik je zien hoe je zelf blauwe en roze drankjes maakt zonder alcohol Yey!