Doorgaan naar hoofdcontent

1 bodylotion voor het hele gezin - La Roche-Posay Lipikar BodylotionSoms zijn er van die producten waar je op slag verliefd op bent. En de La Roche-Posay Lipikar bodylotion is er daar zo eentje van. Het was niet alleen een feestje om dit product op de foto te mogen zetten, maar ook om het product te kunnen gebruiken. Want niet alleen gebruikt deze mama de bodylotion, ook de rest van het gezin maakt gretig gebruik van dit onwijs fijne product. Hoe? Hoor ik je denken. Daar ga ik je in deze blog natuurlijk alles over vertellen.

Ik ga heel eerlijk zijn; Ik heb nog niet eerder een product van La Roche-Posay gebruikt. Ik heb er wel eens van gehoord (wie niet?) maar verder dan "ervan horen" ging het eigenlijk niet. En nog eerlijker? Ik snap het niet! Mijn ontgroening met dit merk is met de "gestripte" La Roche-Posay Lipikar bodylotion. Aaaaaaaaand I love it!

Een stukje voorgeschiedenis van La Roche-Posay mocht je net als mij onder die ene grote steen hebben geleefd al die jaaaaaren:

"La Roche-Posay is expert van verschillende huidtypen en de nummer 1 van lichaamsverzorging in Nederland! Met meer dan 30 jaar aan kennis en ontwikkeling op het gebied van dermatologie is La Roche-Posay een toonaangevend merk voor de behandeling van de gevoelige huid. In samenwerking met dermatologen wereldwijd hebben de experts van Laboratoires La Roche-Posay verzorgingsproducten ontwikkeld die aansluiten op onze behoeften"

Er is voor een ieder van ons een fijn product van La Roche-Posay in het assortiment. Zo dus ook voor je hele gezin. En zeg nou eens eerlijk, hoe fijn is dat?


De verpakkingen van deze bodylotion is voor mij alleen al een plaatje om te fotograferen. Een mooie "clean" verpakking en hij straalt wat mij betreft best een beetje luxe uit. Toch? Maar natuurlijk naast een mooie verpakking gaat het ook om de inhoud van het product. Is hij zijn geld waard? Maar voor ik antwoord ga geven op die vraag, eerst nog even dit:

De ingrediënten
Een ingrediënten lijst is voor bijna een ieder van ons een beetje abracadabra. Maar met een beetje speurwerk kom je een heel eind. Zoals wellicht iedereen weet: Het eerste product op de lijst zit het meeste van in. En het laatste product op de lijst het minst. Zo zien we op het lijstje als laatste parfum staan. En stiekem is dat erg fijn, toch? Ik weet hoeveel mensen hier best een probleem mee hebben: Een product met teveel parfum. Een heel groot pluspunt dus. Ook zien we Shea Butter in het lijstje staan, een hemels product die weinig tot geen uitleg nodig heeft. Dit product heeft (mocht je dit gemist hebben) een hoog gehalte aan genezende eigenschappen. En en en en lieve allemaal, de bodylotion bevat geen parabenen. Yessss!  Geen chemische stoffen!


Het aller aller allerleukste aan deze bodylotion is natuurlijk dat je hele gezin dit product kan gebruiken. Van jong tot oud, man of vrouw het maakt niet uit. Ik heb Bas en mijn kindertjes natuurlijk ook meegenomen in mijn test resultaten. Hoewel ik het de bodylotion nog niet erg lang gebruik kan ik denk ik wel zonder twijfel vertellen dat ik nog niet eerder zo'n ontzettend fijne bodylotion heb geprobeerd. En natuurlijk heeft La Roche-Posay mijn hart meer dan gestolen doordat het product voor het hele gezin in. Niks meer verschillende tubes en potjes in de badkamer. Fijn! Enne Bas is ook fan hoor. Als er iemand gek is van smeerseltjes is hij het wel, maar deze mag er meer dan zijn wat hem betreft.

Deze mama kamt al een enige tijd met een verschrikkelijk droge huid. Voor het gebied bij mijn handen en benen is altijd een drama geweest. Zodra er een seizoenswisseling plaats gaat vinden, kan ik de klok erop gelijk zetten dat mijn handen en benen binnen no time zo droog zijn dat ik er gek van wordt. Waardeloos! En helaas heeft Vajèn het niet getroffen met mijn genen. Ook zij heeft veel last van de droge huid bij haar benen. Laat haar dan ook net niet tegen producten kunnen met te veel parfum and such. Deze bodylotion kwam dus echt als geroepen! Nog even doorlezen voor ik je ons oordeel ga geven over deze bodylotion.
De textuur; First of all heb ik nog nooit in mijn 28 levensjaren op deze aardbol zo een fijne textuur wat betreft bodylotion gehad. De textuur is zacht of beter gezegd - super zacht en tegelijkertijd erg luchtig. Dat is exact wat ik zoek in een fijne bodylotion. Daarbij heb je ook erg weinig van het product nodig voor het uitsmeren. Ik heb op bovenstaande foto iets meer gebruikt zodat de textuur beter te zien zou zijn. Natuurlijk moet je voor de echte textuur zelf het product ervaren. Het geen wat er aan product op mijn hand ligt, daar kan ik minimaal 5 à 6 keer mijn handen mee insmeren en 1 compleet been. Ik bedoel maar! De lotion smeert ontzettend fijn uit. Halleluja(!!!!) Hij laat een klein mini laagje achter maar deze is zeker niet vervelend. In tegendeel juist. Hij trekt snel in wat voor mij ook een erg fijn pluspunt is.

En dan de geur, daar zul je waarschijnlijk ook benieuwd naar zijn. I get that! Hiervoor moet je eigenlijk wel zelf het product ervaren, iedereen ervaart dit anders. Maar wat ik je wel kan vertellen: De geur is prettig, zeer prettig, zeer zeer prettig. Een subtiele geur die overigens niet snel wegvaagt. Het is daarbij ook meteen een geur die je inderdaad niet plakt aan het kaartje van de vrouw. Nee, dit is echt een unisex geur. Voor inderdaad zowel mannen als vrouwen en kiddo's! Zoals je merkt is er eigenlijk geen fout woord over deze La Roche-Posay bodylotion mogelijk.

Maaaaaaar nu het moment der momenten. Wat heeft dit product al voor ons mogen en kunnen betekenen? Ha heb je even? Nee grapje! Zoals ik net al aangaf heeft Vajèn het niet getroffen met mijn genen wat ze droge huid noemen. Nu met die korte tijd smeren zijn onze beentjes als herboren. Alsof onze droge huid verdwenen is als sneeuw voor de zon. Ha letterlijk! Ik ga mezelf nu nog harder afvragen waarom ik dit product niet eerder heb ontdekt??? Maar toen was er iemand die mij onder die grote berg stenen vandaag trok ♥ Thanks Ladies van La Roche-Posay. Jullie hebben er een grote fan bij. Wat betreft mijn kurk droge handen, daar wil ik ook nog iets over kwijt. Er staat namelijk 1 tube in de badkamer voor ons gezin en een tube op mijn nachtkastje. Iedere avond voor het slapen gaan smeer ik mijn handen in met de bodylotion. Heaven vertel ik je. 'S morgens zodra de kids mij wekken heb ik geen droge handen en kan ik eindelijk met een gerust hart mijn handen meerdere keren op dag wassen! Oh jongens ik kan nog wel even doorgaan, maar waarschijnlijk heb je nu teveel informatie die je tot je moet nemen dat het ook te gek kan haha.


De producten van La Roche-Posay zijn onder andere online te koop via www.laroche-posay.nl. Vergeet ook niet om nog even verder te sneupen tussen alle andere producten. Er zitten ongetwijfeld nog veel meer pareltjes tussen die niet in je badkamer kastje mogen ontbreken.

De La Roche-Posay Bodylotion is te koop in o.a het formaat van 400ml voor € 17.45

Nu kan het zijn dat je ietwat schrikt van de prijs, maar ik kan je vertellen dat dit nergens voor nodig is. De bodylotion is meer dan zijn geld waard en daar steek ik mijn hand vuur in het spreekwoordelijke vuur ♥ Thank me later! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.