Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Voor het hele gezin - Het interactieve tv pakket van Online.nlOns gezin bestaat uit 4 mensen én die 4 mensen kijken niet altijd hetzelfde op tv. Sterker nog, 2 kindjes die beide iets anders willen kijken, papa die graag naar voetbal kijkt en mama die onder andere Expeditie Robinson op de voet volgt. Tenminste dat was mijn goede voornemen voor dit seizoen. Helaas liep dat iets anders. Iets met momlife en de wensen van haar andere gezinsleden 😉 Maar nu... nu loop ik weer helemaal bij. Hoe? Dankzij Online.nl. Daar wil jij nu natuurlijk ook alles over weten dus daar ga ik je vandaag dan ook alles over vertellen.

Het zit namelijk zo; Papa Bas leeft zo'n beetje voor voetbal. Zeker wanneer Ajax hun balletje laat rollen in een stadion, zit hij er klaar voor. Vaak is dit op zondag. Onze gezinsdag + Pyjamadag. Papa en mama hangen heerlijk op de bank. Papa kijkt voetbal en mama is dus min of meer genoodzaakt om mee te kijken naar een bal die heen en weer wordt geschopt. De kindjes die het na een paar minuten wel beu zijn en toch liever Telekids kijken. En hoe los je dat op? Juist - Door het interactieve tv pakket van Online.nl.
Wij kregen de kans om dit zelf te ervaren. En eigenlijk zijn wij - Ik spreek namens ons viertjes - razend enthousiast! Vajèn en Esra kunnen hun favoriete tv programma kijken zoals Telekids. Daar kijken de beide meisjes graag naar. Picture this: Iedereen op bank of waar dan ook. Het kan net zo goed in bed zijn, op de wc, in de badkamer, op zolder wat jij wil. EN iedereen kan zijn of haar favoriete tv programma kijken door middel van de interactieve app die je gemakkelijk kunt downloaden. Dit kan op een tablet, telefoon of je kunt  vanaf beide apparaten rechtstreeks naar je tv streamen door middel van een Chromecast. Hoe handig? Deze functie heb ik helaas niet kunnen testen omdat wij nog niet in het bezit zijn van zo een spik splinter nieuwe televisie met Chromecast 😉 Je kunt deze kastjes overigens ook los kopen hoor. Dus geen nood als je net als wij nog een iets oudere televisie hebt staan.

En voor de papa's die dit lezen en net zo gek zijn op voetbal als mijn wederhelft is er ook nog te gek nieuws! Online.nl heeft namelijk sinds 1 november hun basispakket aangepast. Wat houdt dit in? In het basispakket zit nu Fox Sports Eredivisie 1, 3 en 5.Daar worden de sport fans onder ons wel blij van dacht ik?! En stiekem de andere gezinsleden ook hoor. Want door de interactieve tv opties kan het hele gezin kijken wat zij zelf willen. Bingo!! Had ik al verteld dat Online.nl de enige provider is die dit allemaal standaard in hun basispakket aanbiedt? Nee? Bij deze! Echt de enige!!! Des te meer reden om je huidige abonnement op te zeggen en over te stappen naar Online.nl Dus wil je ook een abonnement bij Online.nl? Regel het hier. Op dit moment heeft Online.nl ook nog eens een fantastische actie. Je betaald namelijk voor een Internet en tv pakket de eerste 3 maanden maar € 29,- en daarna € 39,- per maand. Ik bedoel, als dat geen ontzettend fijne actie is dan weet ik het ook niet meer.

Als het je mij vraagt zou ieder gezin van meer dan 2 personen direct over moeten stappen als ze dit nog niet hebben gedaan. Het tv kijken wordt zo een stuk makkelijker. Ik heb nu tijdens het schrijven van dit blogje de tv app aan staan op mijn telefoon. Zo kan ik luisteren en stiekem af en toe meespieken naar het programma wat ik uit heb gekozen of een programma wat ik heb opgenomen. Want ja, ook die optie behoort tot 1 van de velen. Moeders met baby's opgelet: Tijdens de voedingen, zeker wanneer je borstvoeding geeft zit je al gauw voor je uit te staren. Hoe makkelijk is het om tijdens de voedingen heerlijk weg te dromen bij je favoriete serie? Ook weten we allemaal hoe heerlijk het is om af en toe wat me-time in te lassen. Als je mama bent klinkt dit waarschijnlijk als muziek in je oren, toch? Hier ook! Las een fijne me-time in door middel van een heerlijk bad vol schuim, drankje en wat lekkers erbij en uiteraard genieten met de interactieve tv app van Online.nl. Ik zie mijzelf al zitten ha! Helaas hebben wij geen bad, maar ik ben in staat om in het babybadje te kruipen. Oke, met mijn voeten dan! We kunnen natuurlijk die mannen ook op hun telefoon laten kijken naar 1 van 3 de FOX Sports Eredivisie kanalen terwijl jij met je kroost geniet van een eerder opgenomen kinderfilm. Ik kan nog wel even doorgaan hoor 😉

Natuurlijk neem ik je ook nog even mee in de fijne opties van het interactieve tv kijken bij Online.nl.

✔ Standaard ruim 72 zenders waarvan 24 in HD (Uiteraard is dit uit te breiden)
✔ Tv gemist en Begin Gemist
✔ 100 uur opnemen en tot wel 365 dagen terugkijken
✔ Meerdere programma's tegelijk opnemen
✔ Live pauzeren
✔ FOX Sports Eredivisie 1, 3 en 5
✔ Online.nl TV app

Dan hebben we het nog niets eens over de Online TV app gehad en alle voordelen hiervan. Ik denk ook dat je dit zelf moet ervaren. Ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat je niet meer anders zou willen nadat je van Online.nl hebt mogen proeven. Om je nog net even over dat ene randje te halen ga je ook nog haarfijn de tal aan opties opnoemen voor de Online.nl TV app. Voorop staat dat deze app gratis is voor alle Online.nl klanten met interactieve tv.

✔ Buiten én binnen tv kijken vanaf je tablet, telefoon of pc
✔ Op vakantie genieten van je lievelingsprogramma's (in Nederland)
✔ Bladeren door de tv gids (zelfs onderweg)
✔ Herinneringen en opnames inplannen
✔ Films en series bestellen en bekijken
✔ Tv programma's rechtstreeks naar je tv zenden

Als je nu nog niet steeds niet om bent, dan kijk je waarschijnlijk nooit tv 😉 Zonder dollen, wij hebben dus gebruik mogen maken van de Online.nl App. Dit hebben wij dan ook met erg veel plezier gedaan. Geen huilende kinderen omdat zij niet hun favoriete tv programma kunnen kijken terwijl papa geniet van zijn voetbal. Mama kan 's avonds EINDELIJK vroeg naar bed en genieten van haar tv programma's. Oh jongens dat is toch alleen maar genieten? Ik durf er eerlijk bij te zeggen dat ik niet te hoge verwachtingen had, maar deze heeft Online.nl toch echt wel overtroffen. Zelfs tv kijken via de app geeft je haarscherp beeld en loopt niet vast. In tegenstelling tot de concurrentie ha! De app loopt niet vast en een film huren is helemaal appeltje eitje. Mits je daar tijd voor hebt natuurlijk ha.

Wij liepen zelf al een tijdje rond met het idee om over te stappen naar Online.nl. Zeker nu zij ( ik meld het nog maar een keer) de enige zijn die een compleet basispakket aanbieden welke zo compleet is met FOX Sports Eredivisie! Met dit in ons hoofd is Bas ook helemaal overstap-ready! Ik vind het persoonlijk gewoonweg ook erg fijn dat iedereen hier in huis zijn en haar dingen kunnen bekijken die zij zelf willen en dus niet meer genoodzaakt zijn om samen met de man des huizes te kijken naar een rollende voetbal! 😉 En daarbij heb je zo ontelbaar veel mogelijkheden wat betreft interactieve tv + de app die je gratis kunt gebruiken. Oh en er kunnen maar liefst 5 apparaten gekoppeld worden in de tv app. Dus als je een groot gezin hebt is dit ontzettend praktisch. Iedereen tevreden = mama tevreden!  Check hier alle info over het interactieve tv-pakket bij Online.nl