Doorgaan naar hoofdcontent

Voor het hele gezin - Het interactieve tv pakket van Online.nlOns gezin bestaat uit 4 mensen รฉn die 4 mensen kijken niet altijd hetzelfde op tv. Sterker nog, 2 kindjes die beide iets anders willen kijken, papa die graag naar voetbal kijkt en mama die onder andere Expeditie Robinson op de voet volgt. Tenminste dat was mijn goede voornemen voor dit seizoen. Helaas liep dat iets anders. Iets met momlife en de wensen van haar andere gezinsleden ๐Ÿ˜‰ Maar nu... nu loop ik weer helemaal bij. Hoe? Dankzij Online.nl. Daar wil jij nu natuurlijk ook alles over weten dus daar ga ik je vandaag dan ook alles over vertellen.

Het zit namelijk zo; Papa Bas leeft zo'n beetje voor voetbal. Zeker wanneer Ajax hun balletje laat rollen in een stadion, zit hij er klaar voor. Vaak is dit op zondag. Onze gezinsdag + Pyjamadag. Papa en mama hangen heerlijk op de bank. Papa kijkt voetbal en mama is dus min of meer genoodzaakt om mee te kijken naar een bal die heen en weer wordt geschopt. De kindjes die het na een paar minuten wel beu zijn en toch liever Telekids kijken. En hoe los je dat op? Juist - Door het interactieve tv pakket van Online.nl.
Wij kregen de kans om dit zelf te ervaren. En eigenlijk zijn wij - Ik spreek namens ons viertjes - razend enthousiast! Vajรจn en Esra kunnen hun favoriete tv programma kijken zoals Telekids. Daar kijken de beide meisjes graag naar. Picture this: Iedereen op bank of waar dan ook. Het kan net zo goed in bed zijn, op de wc, in de badkamer, op zolder wat jij wil. EN iedereen kan zijn of haar favoriete tv programma kijken door middel van de interactieve app die je gemakkelijk kunt downloaden. Dit kan op een tablet, telefoon of je kunt  vanaf beide apparaten rechtstreeks naar je tv streamen door middel van een Chromecast. Hoe handig? Deze functie heb ik helaas niet kunnen testen omdat wij nog niet in het bezit zijn van zo een spik splinter nieuwe televisie met Chromecast ๐Ÿ˜‰ Je kunt deze kastjes overigens ook los kopen hoor. Dus geen nood als je net als wij nog een iets oudere televisie hebt staan.

En voor de papa's die dit lezen en net zo gek zijn op voetbal als mijn wederhelft is er ook nog te gek nieuws! Online.nl heeft namelijk sinds 1 november hun basispakket aangepast. Wat houdt dit in? In het basispakket zit nu Fox Sports Eredivisie 1, 3 en 5.Daar worden de sport fans onder ons wel blij van dacht ik?! En stiekem de andere gezinsleden ook hoor. Want door de interactieve tv opties kan het hele gezin kijken wat zij zelf willen. Bingo!! Had ik al verteld dat Online.nl de enige provider is die dit allemaal standaard in hun basispakket aanbiedt? Nee? Bij deze! Echt de enige!!! Des te meer reden om je huidige abonnement op te zeggen en over te stappen naar Online.nl Dus wil je ook een abonnement bij Online.nl? Regel het hier. Op dit moment heeft Online.nl ook nog eens een fantastische actie. Je betaald namelijk voor een Internet en tv pakket de eerste 3 maanden maar € 29,- en daarna € 39,- per maand. Ik bedoel, als dat geen ontzettend fijne actie is dan weet ik het ook niet meer.

Als het je mij vraagt zou ieder gezin van meer dan 2 personen direct over moeten stappen als ze dit nog niet hebben gedaan. Het tv kijken wordt zo een stuk makkelijker. Ik heb nu tijdens het schrijven van dit blogje de tv app aan staan op mijn telefoon. Zo kan ik luisteren en stiekem af en toe meespieken naar het programma wat ik uit heb gekozen of een programma wat ik heb opgenomen. Want ja, ook die optie behoort tot 1 van de velen. Moeders met baby's opgelet: Tijdens de voedingen, zeker wanneer je borstvoeding geeft zit je al gauw voor je uit te staren. Hoe makkelijk is het om tijdens de voedingen heerlijk weg te dromen bij je favoriete serie? Ook weten we allemaal hoe heerlijk het is om af en toe wat me-time in te lassen. Als je mama bent klinkt dit waarschijnlijk als muziek in je oren, toch? Hier ook! Las een fijne me-time in door middel van een heerlijk bad vol schuim, drankje en wat lekkers erbij en uiteraard genieten met de interactieve tv app van Online.nl. Ik zie mijzelf al zitten ha! Helaas hebben wij geen bad, maar ik ben in staat om in het babybadje te kruipen. Oke, met mijn voeten dan! We kunnen natuurlijk die mannen ook op hun telefoon laten kijken naar 1 van 3 de FOX Sports Eredivisie kanalen terwijl jij met je kroost geniet van een eerder opgenomen kinderfilm. Ik kan nog wel even doorgaan hoor ๐Ÿ˜‰

Natuurlijk neem ik je ook nog even mee in de fijne opties van het interactieve tv kijken bij Online.nl.

✔ Standaard ruim 72 zenders waarvan 24 in HD (Uiteraard is dit uit te breiden)
✔ Tv gemist en Begin Gemist
✔ 100 uur opnemen en tot wel 365 dagen terugkijken
✔ Meerdere programma's tegelijk opnemen
✔ Live pauzeren
✔ FOX Sports Eredivisie 1, 3 en 5
✔ Online.nl TV app

Dan hebben we het nog niets eens over de Online TV app gehad en alle voordelen hiervan. Ik denk ook dat je dit zelf moet ervaren. Ik durf mijn hand ervoor in het vuur te steken dat je niet meer anders zou willen nadat je van Online.nl hebt mogen proeven. Om je nog net even over dat ene randje te halen ga je ook nog haarfijn de tal aan opties opnoemen voor de Online.nl TV app. Voorop staat dat deze app gratis is voor alle Online.nl klanten met interactieve tv.

✔ Buiten รฉn binnen tv kijken vanaf je tablet, telefoon of pc
✔ Op vakantie genieten van je lievelingsprogramma's (in Nederland)
✔ Bladeren door de tv gids (zelfs onderweg)
✔ Herinneringen en opnames inplannen
✔ Films en series bestellen en bekijken
✔ Tv programma's rechtstreeks naar je tv zenden

Als je nu nog niet steeds niet om bent, dan kijk je waarschijnlijk nooit tv ๐Ÿ˜‰ Zonder dollen, wij hebben dus gebruik mogen maken van de Online.nl App. Dit hebben wij dan ook met erg veel plezier gedaan. Geen huilende kinderen omdat zij niet hun favoriete tv programma kunnen kijken terwijl papa geniet van zijn voetbal. Mama kan 's avonds EINDELIJK vroeg naar bed en genieten van haar tv programma's. Oh jongens dat is toch alleen maar genieten? Ik durf er eerlijk bij te zeggen dat ik niet te hoge verwachtingen had, maar deze heeft Online.nl toch echt wel overtroffen. Zelfs tv kijken via de app geeft je haarscherp beeld en loopt niet vast. In tegenstelling tot de concurrentie ha! De app loopt niet vast en een film huren is helemaal appeltje eitje. Mits je daar tijd voor hebt natuurlijk ha.

Wij liepen zelf al een tijdje rond met het idee om over te stappen naar Online.nl. Zeker nu zij ( ik meld het nog maar een keer) de enige zijn die een compleet basispakket aanbieden welke zo compleet is met FOX Sports Eredivisie! Met dit in ons hoofd is Bas ook helemaal overstap-ready! Ik vind het persoonlijk gewoonweg ook erg fijn dat iedereen hier in huis zijn en haar dingen kunnen bekijken die zij zelf willen en dus niet meer genoodzaakt zijn om samen met de man des huizes te kijken naar een rollende voetbal! ๐Ÿ˜‰ En daarbij heb je zo ontelbaar veel mogelijkheden wat betreft interactieve tv + de app die je gratis kunt gebruiken. Oh en er kunnen maar liefst 5 apparaten gekoppeld worden in de tv app. Dus als je een groot gezin hebt is dit ontzettend praktisch. Iedereen tevreden = mama tevreden!  Check hier alle info over het interactieve tv-pakket bij Online.nl
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.