Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Voor de papa's - Hemd voor hem + WINACTIEJingle bells jingle bells.... Op Facebook wordt er al massaal afgeteld naar de dagen dat de kerstboom het middelpunt van ieder huishouden is. Ik durf de dagen niet meer te tellen, want eerlijk? Dit jaar is toch weer ontzettend snel omgevlogen? Maar goed, bij kerst horen natuurlijk niet alleen de good old kerstmuziek waar we stiekem het hele jaar naar uitkijken, maar ook voor iedere kerstdag een andere outfit. Wij vrouwen zijn daar wat kieskeuriger in dan mannen. Mannen kiezen toch sneller voor een overhemd bijvoorbeeld. Mijn wederhelft idem. Die heeft zijn kast er vol mee hangen.

Benieuwd wat hij dit jaar uit de kast gaat trekken 😉 Mannen die overhemden dragen zijn toch best sexy nietwaar? Althans, mijn wederhelft in een mooi overhemd.... daar is helemaaaaal niets mis mee. Toch kiest hij vaker voor een shirt omdat het strijken van een overhemd best wat tijd in beslag kan nemen. Nou weten we ook allemaal dat mannen natuurlijk áltijd als laatste klaar zijn, als jullie snel weg moeten. Zeker wanneer je een gezin hebt. Race tegen de klok hoor voor die mannen... Wij vrouwen kunnen dat gewoon sneller. Toch?! Wij doen onze kinders en maken onszelf klaar én presteren het dan ook nog om sneller klaar te zijn 😃 Bas heeft niet altijd zin om zijn overhemd te strijken voor hij hem aan doet. En ik ben heus de beroerdste niet om hem een handje te helpen hoor, maar ik strijk voor zijn werk ook behoorlijk wat overhemden. Dus ik pas voor strijken op de vrije dagen. 

Maar toen......toen kwam er een fantastische webshop om de hoek kijken Hemdvoorhem.nl Een webshop met de focus op strijkvrije overhemden. Hooray hooray! Er is waarschijnlijk niets waar beide partijen vrolijker van worden. Het liefst zou ik meteen Bas zijn  garderobe helemaal strijkvrij maken. Ik bedoel, dat bespaart je toch een heleboel tijd. Of  je nou zo een fantastische vrouw bent die voor haar vriend of man zijn overhemden strijkt of  hij doet het zelf, dat doet er niet toe. Strijkvrije overhemden = WIN WIN! Als ik kijk naar ons gezin, dan zouden wij een stuk sneller in de auto zitten! 


Enne waar ik het meest enthousiast over ben naast natuurlijk de strijkvrije overhemden, zijn de overhemden die de naam Michaelis dragen. Ha! That's my name. Eigenlijk zou  Bas al zijn overhemden moeten weg kieperen en alleen maar Michaelis overhemden in zijn kast moeten hebben. Nu is de perfecte tijd want dames en heren (vooral de heren natuurlijk) Hemd voor hem heeft nu een toffe actie. Namelijk; 2 Michaelis overhemden voor € 99,- Bingo! En speciaal voor de mannen met lange armen zijn er 3 overhemden met extra lange mouwen. De witte Michaelis overhemden vind ik persoonlijk erg gaaf omdat deze een extra kleur design hebben bij o.a de mouwen. Dus als je geliefde wederhelft zijn mouwen omrolt is het ineens geen effen wit overhemd meer. I like it! Of de basic zwarte overhemden, die doen het altijd goed. Althans als ik mijn hart mag geloven haha. Naast overhemden heeft Hemd voor hem ook nog; Poloshirts, Stropdassen, Truien, Ondergoed, Sokken, parfum enzovoort! Je zou dus kunnen zeggen dat je man of vriend hier de perfecte kerstoutfit vandaan kunt halen. Behalve de broek. Maar als de kast van je wederhelft er net zo uitziet als die van mij, dan hoef je je daar niet druk om te maken. Lees: Meer broeken dan ik! Echt! Ik zou er wel aan kunnen wennen, dat meer tijd voor andere dingen i.p.v overhemden strijken. Dus als Bas zijn werkgever dit leest - Strijkvrije overhemden bij Hemd voor hem! 😉

Er zijn ontelbaar veel keuzes wat betreft overhemden. Mocht je man of vriend dus nog geen outfit hebben voor de feestdagen of ben jij het ook beu om alles te strijken? Hemd voor hem is je BFF! En vergeet dan ook die leuke actie niet he? 


WIN WIN WIN WIN WIN WIN

Ik mag 1 van jullie blij maken met een Michaelis overhemd naar keuze. Hoe leuk?! Wat moet je daarvoor doen? 

♥ Laat hieronder in een reactie weten welk overhemd je zou kiezen door middel van het linkje te plaatsen. 

♥ Vergeet niet een geldig email adres in te vullen.

♥ Volg Kimmichaelis.nl en Hemdvoorhem.nl op Facebook

♥ Easy as 1, 2 , 3! Succes! De winactie loopt tot 28 November.