Doorgaan naar hoofdcontent

Een steuntje in je rug met de Anita Babybelt ♥Zwanger zijn is het mooiste wat een vrouw van moeder natuur mee mag maken. Het mooiste wat je je ooit kunt bedenken, het groeien van een prachtig klein wondertje in je buik. Maar een zwangerschap vergt ook ontzettend veel van je lichaam en daarom biedt de Anita Babybelt letterlijk een steuntje in je rug. Ik ga je er vandaag alles over vertellen en na het lezen van dit blogje hoop ik dat jij net zo enthousiast bent als ik dat ben.


Wat is Anita?
Dit fantastische merk voor vrouwen zoals jij en ik bestond al ver voor dat wij geboren waren en begon ooit met bretels. Namelijk sinds 1886. Deze firma is meegegroeid met zijn tijd en hebben tegenwoordig geweldige lingerie voor zowel niet zwangere dames als wel zwangere dames. En dat laatste, daar ga ik je vandaag een beetje in meenemen. Want als je zwanger bent wil je natuurlijk dat alles zo comfortabel mogelijk blijft zitten. Je lingerie zul je aan moeten passen want alles groeit met je mooie buik mee. 

En over die mooie buik gesproken - Niets is fijner dan een extra steuntje in je rug. Al vanaf het prille begin. Dit is mijn 3e zwangerschap en mijn buik lijkt veel sneller te groeien dan de keren daarvoor. Dit betekend dat ik alle extra steuntjes wel kan gebruiken. Zoals de Anita Babybelt. 


De babybelt is een zwangerschapssteunband van ademend microvezel materiaal. Een band die jou helpt om de zwangerschap zo comfortabel mogelijk te maken. Denk hierbij aan rugpijn. Ik heb de babybelts en sinds ik deze ontving kan ik eerlijk zeggen dat ik niet meer zonder kan. Alsof ik zelf mijn mini buikje niet hoef te dragen en de babybelt dit van mij over neemt. Het idee van zwemmen tijdens je zwangerschap en door het water neemt de druk van het dragen van je buik weg. Maar daarvoor kun je natuurlijk niet dag in dag uit in het zwembad hangen. Daarom is de babybelt een perfecte uitkomst voor de zwangere ladies onder ons. 

 De banden zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Wit, zwart en huidskleur. Dus af te stemmen op je kleding. Zo draag ik de zwarte band onder donkere kleding en de witte band onder lichte kleding. JA! Je kunt de babybelt gewoon dragen onder je kleding en dat maakt hem naar mijn mening de musthave onder de mama producten tijdens je zwangerschap. De band sluit door middel van klittenband waardoor hij dus met je buik mee kan groeien.Zit dit dan wel lekker vraag je je af? Zonder twijfel een ja! Dit door het fijne materiaal waar Anita voor gekozen heeft. Oh en we mogen natuurlijk het elastische gedeelte niet vergeten. Als je net zwanger bent kan dit voor jou al een hele fijne uitkomst bieden. Want wist je bijvoorbeeld dat wanneer je de Anita Babybelt gedurende de zwangerschap draagt, dat je buik sneller herstelt na de geboorte? Daar tekenen wij zwangere vrouwen voor toch? 

Zoals ik je net al vertelde kun je de band onder je kleding dragen en hier zie je niks van. En als je nog niet toe bent aan een complete zwangerschapsbroek draag je gewoon de babybelt als extra ondersteuning. Ook kun je met de band zitten, liggen en staan. En ja, zelfs met liggen zit de band comfortabel. Heb je dus 's nachts ook dat extra steuntje nodig? De Babybelt! ♥ De voordelen op een rij: 

♥ Zachte, ademende micorvezels
♥ Onzichtbare steunband
♥ Door klittenband makkelijk te verstellen
♥ Geen last van je rug
♥ Effectieve hulp tegen lende- en rugpijn
♥ Meegroeiende band
♥ Makkelijk aan en uit te trekken
♥ Zit perfect bij staan, liggen en zitten
♥ Steunprincipe klinisch getest


Zoals je hierboven op de foto kunt zien zit de Babybelt perfect aangesloten. Mijn buikje kan er nog flink in groeien en dat vind ik persoonlijk ook een erg groot pluspunt. Je schaft eenmalig de juiste maat Anita Babybelt aan en je hebt hier de rest van de zwangerschap profijt van. Hoe zit dat met de maten? Ze zijn verkrijgbaar in de maten XS tot XL. Dus voor iedereen is er een geschikte Babybelt verkrijgbaar. Mijn conclusie? Hoe heb ik mijn vorige zwangerschappen overleeft zonder de Babybelt?! Eerlijk is eerlijk, ik wist het bestaan er niet van. Ik liep al vrij snel in positiekleding doordat ik erg last kreeg van mijn rug en mijn buik. Wat mij betreft is dit een ware musthave voor iedere mama to-be. Zelfs als ik een heerlijke luie zondag middag op de bank door wil brengen draag ik mijn Babybelt, simpelweg met een heerlijke joggingbroek. Wie doet je wat!

Naast de Babybelt verkoopt Anita nog veel meer fijne zwangerschaps musthaves. Bijvoorbeeld de lingerie waar ik het net even kort over had. Of wat dacht je van fijne nachtmode? Wil je alles weten over dit fijne merk? KlikDe Babybelt zijn niet online verkrijgbaar. Kijk hier voor de verkoopadressen bij jou in de buurt.

Laten we afspreken dat ik je nog een kleine update geef wanneer mijn buik iets verder is gegroeid! 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.