Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Een beetje vreemd, maar wel lekker - Babyhapje met groente en banaan


Het is soms best wel een opgave om iedere dag weer iets nieuws te bedenken om mijn kleinste poppetje te voorzien in haar eet behoefte. Als je mij iets langer volgt dan weetje dat ik alle hapjes zelf maak. Ik ben helemaal niet van de potjes. Om eerlijk te zijn heeft Esra er ook nog maar 2 gehad in haar bijna 8 maanden. Nog niet zo lang geleden kwam ik met iets aparts..... iets vreemds maar wel erg lekker - Aldus Esra!


Om nog even in te haken op de laatste zin, Esra praat natuurlijk niet maar het hapje ging er zonder moeite in. En dat beschouw ik dan maar als een "lekker mama". Want Esra heeft er anderzijds ook geen moeite mee om haar hoofd te schudden of weg te draaien als ze iets niet lekker vind. Gelukkig is dit nog niet zo vaak gebeurt.

De koelkast en vriezer waren behoorlijk leeg en ik was door de babyhapjes heen. Wel lag er nog een kleine broccoli en een mini bloemkool. Ja en wat banaantjes! Verder was niet echt iets in huis waar ik een lekker prakje mee kon maken voor madam dus aan de slag met deze groente en de banaan.

Broccoli en bloemkool koken, afgieten, banaan erbij en mixen met die staafmixer. Ohja dat doe ik trouwens altijd - Babyhapjes maken met de staafmixer. Ideaal! En je hebt het op deze manier helemaal zelf in de hand hoe fijn je het mixt. Nu Esra iets ouder is mix ik het niet meer tot een egaal prutje maar met hier een daar wat kleine stukjes. En eigenlijk is je babyhapje met deze simpele stappen gemaakt & ready to eat. Super fijn als je wat haast hebt en je snel iets in elkaar moet flansen. Als het goed is smelt bijna iedere baby van deze combinatie. Al zou je dat waarschijnlijk niet meteen zeggen als je deze combo hoort. Maar echt waar, Esra kon er geen genoeg van krijgen!

Je kunt dit hapje invriezen voor later, maar in de koelkast zou ik hem niet langer dan een dag bewaren door de banaan!

Even een snelle tip om deze maandag ochtend te beginnen!DIT VINDT JE VAST OOK LEUK: