Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

6 Instagram accounts over #momlife die je moet volgenHet moederschap, ha dat gaat echt niet over rozen. Al lijkt het allemaal soms zo mooi en prachtig en fijn en leuk en makkelijk en goed en meer. Maar wake up, als je mama bent en dit leest zul je je hier waarschijnlijk in herkennen. En als je (nog) geen mama bent kun je je vast ergens iets bij voorstellen. Ik vind het heerlijk om Instagram accounts te volgen die vooral een vette knipoog geven naar het moederschap. Ik bedoel - Het is heus allemaal fijn en leuk en alles maar soms.... heel soms..... You feel me? Vandaag deel ik 7 leuke Instagram accounts over #momlife welke meer dan de moeite waard zijn om te volgen als je dit nog niet deed.
Mommyslounge - De memes die je op dit Instagram account kunt vinden zijn meer dan hilarisch. Je wil eigenlijk meteen van alle plaatjes een screenshot maken. Echt! Als je mama bent is dit 1 van de leukere accounts om te gaan volgen. Zeker als je niet vies bent van een lachje... ook al is het in jezelf.Bovenstaande meme, hahaha ik kan hier zo hard om lachen! Want inderdaad.. hoe vaak dit al niet is voorgevallen in huis. Mama die net alles heeft schoongemaakt en zodra je de vaatdoek neer gooit hoor je een bakje chips vallen en vliegt je oudste dochter ervandoor met een berg krummels achter haar aan!


Closetoclasse - Nog een fantastisch account die niet in je volg lijstje mag ontbreken. Behoorlijke herkenbare situaties en voornamelijk om je voor te bereiden op hetgeen wat kleuters heet. Oei oei oei.... Oh en deze leuke mama heeft ook eigen blog. Wel in het engels maar zeker de moeite waard om een kijkje te nemen voor nog meer herkenbare situaties.


Een hele herkenbare... drankjes en eten to the max! Ha oke, niet altijd maar als het even kan. Gewoon even me-time of met Bas us-time. En nu de meiden vaak al om 19:00 in bedje leggen te knorren is de avond aan onszelf, zal ik je vertellen dat dat het meest fantastische gevoel is als je mama bent?

Relaxingmommy - Dit leuke accounts is vlakbij ons, namelijk van een Nederlansde mama van 3 mini's. Haar Instagram omschrijft het echte #momlife. En ook deze mama heeft een blog. Check it out.Ik moet en kan hier zo hard om lachen!!!!!! Maar gewoon echt, het klopt precies. Vergeten te plassen is dus echt een momlife dingetje.


Modernmomprobs - Te leuk deze! Vaak zie je toch veel dezelfde teksten voorbij schuiven op dit soort accounts, maar deze is toch wel erg uniek. De meeste teksten heb ik nog niet eerder gezien. Des te meer reden om direct op "volgen" te klikken.


Deze bijvoorbeeld haha! En hoe ironisch... ik dronk nooit koffie tot onze tweede spruit werd geboren en de nachtdiensten weer opnieuw begonnen. Enne stiekem verliefd op deze meme door het woordje Unicorn ha!


Kidsaretheworst - Over memes gesproken, dit account is geweldig! Echt echte memes waar iedere mama haarzelf wel in kan vinden. Enne ook nog over screenshotten gesproken......Dit plaatjes haha! ZO HERKENBAAR! Nog niet zo lang geleden vond ik Vajèn ook ongeveer zo aan. Inclusief wc rollen in duizend stukjes gescheurd. Heerlijk deze!


Fromthebottomofmypurse - Een heerlijk sarcastisch account, daar moet je inderdaad van houden, maar als je net als mij zo een fantastische sarcasme hebt dan moet je deze gaan volgen. En niet alleen voor mama's, ook als non mama is dit account geweldig.


Zo eentje waar ik mijzelf ook altijd schuldig aan maak ha! Dus bij deze, ik wou afsluiten met een bepaalde tekst en deze geeft dit precies weer.


Mocht je zelf nog leuke Instagram volg tips hebben.... shooooooooot!