Doorgaan naar hoofdcontent

6 Instagram accounts over #momlife die je moet volgenHet moederschap, ha dat gaat echt niet over rozen. Al lijkt het allemaal soms zo mooi en prachtig en fijn en leuk en makkelijk en goed en meer. Maar wake up, als je mama bent en dit leest zul je je hier waarschijnlijk in herkennen. En als je (nog) geen mama bent kun je je vast ergens iets bij voorstellen. Ik vind het heerlijk om Instagram accounts te volgen die vooral een vette knipoog geven naar het moederschap. Ik bedoel - Het is heus allemaal fijn en leuk en alles maar soms.... heel soms..... You feel me? Vandaag deel ik 7 leuke Instagram accounts over #momlife welke meer dan de moeite waard zijn om te volgen als je dit nog niet deed.
Mommyslounge - De memes die je op dit Instagram account kunt vinden zijn meer dan hilarisch. Je wil eigenlijk meteen van alle plaatjes een screenshot maken. Echt! Als je mama bent is dit 1 van de leukere accounts om te gaan volgen. Zeker als je niet vies bent van een lachje... ook al is het in jezelf.Bovenstaande meme, hahaha ik kan hier zo hard om lachen! Want inderdaad.. hoe vaak dit al niet is voorgevallen in huis. Mama die net alles heeft schoongemaakt en zodra je de vaatdoek neer gooit hoor je een bakje chips vallen en vliegt je oudste dochter ervandoor met een berg krummels achter haar aan!


Closetoclasse - Nog een fantastisch account die niet in je volg lijstje mag ontbreken. Behoorlijke herkenbare situaties en voornamelijk om je voor te bereiden op hetgeen wat kleuters heet. Oei oei oei.... Oh en deze leuke mama heeft ook eigen blog. Wel in het engels maar zeker de moeite waard om een kijkje te nemen voor nog meer herkenbare situaties.


Een hele herkenbare... drankjes en eten to the max! Ha oke, niet altijd maar als het even kan. Gewoon even me-time of met Bas us-time. En nu de meiden vaak al om 19:00 in bedje leggen te knorren is de avond aan onszelf, zal ik je vertellen dat dat het meest fantastische gevoel is als je mama bent?

Relaxingmommy - Dit leuke accounts is vlakbij ons, namelijk van een Nederlansde mama van 3 mini's. Haar Instagram omschrijft het echte #momlife. En ook deze mama heeft een blog. Check it out.Ik moet en kan hier zo hard om lachen!!!!!! Maar gewoon echt, het klopt precies. Vergeten te plassen is dus echt een momlife dingetje.


Modernmomprobs - Te leuk deze! Vaak zie je toch veel dezelfde teksten voorbij schuiven op dit soort accounts, maar deze is toch wel erg uniek. De meeste teksten heb ik nog niet eerder gezien. Des te meer reden om direct op "volgen" te klikken.


Deze bijvoorbeeld haha! En hoe ironisch... ik dronk nooit koffie tot onze tweede spruit werd geboren en de nachtdiensten weer opnieuw begonnen. Enne stiekem verliefd op deze meme door het woordje Unicorn ha!


Kidsaretheworst - Over memes gesproken, dit account is geweldig! Echt echte memes waar iedere mama haarzelf wel in kan vinden. Enne ook nog over screenshotten gesproken......Dit plaatjes haha! ZO HERKENBAAR! Nog niet zo lang geleden vond ik Vajèn ook ongeveer zo aan. Inclusief wc rollen in duizend stukjes gescheurd. Heerlijk deze!


Fromthebottomofmypurse - Een heerlijk sarcastisch account, daar moet je inderdaad van houden, maar als je net als mij zo een fantastische sarcasme hebt dan moet je deze gaan volgen. En niet alleen voor mama's, ook als non mama is dit account geweldig.


Zo eentje waar ik mijzelf ook altijd schuldig aan maak ha! Dus bij deze, ik wou afsluiten met een bepaalde tekst en deze geeft dit precies weer.


Mocht je zelf nog leuke Instagram volg tips hebben.... shooooooooot! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.