En dan ben je ineens toch een draagmama

Wanneer je meerdere kids hebt doe je het moederschap bij elk kind weer anders. Althans, dat is mijn ervaring. Zo moest het bijvoorbeeld bij de eerste drie volgens de regeltjes. Eigenlijk regeltjes tussen haakjes, want het moederschap heeft geen regeltjes. Iedere mama doet maar wat. Dit klinkt overigens veel minder lief dan dat ik bedoel (knipoog). Verwen je kind nou niet teveel las ik op het internet, want ze wennen eraan en daarna willen ze niet meer anders. Bij de eerste heb ik nachtenlang over de vloer gedwaald. Zij in mijn armen en al wiegend viel ze in slaap en kon ik haar als een echte ninja mama in haar eigen bedje terug leggen, waarna hetzelfde riedeltje al snel weer volgde. Zo ging dit bij de tweede en ook bij de derde dochter was dit niet veel anders. In tegendeel zelfs. Als ik er nu op terug kijk voel ik mijzelf wel eens schuldig. Waarom moest mijn meisje per se in haar eigen bedje slapen? Toen wist ik niet beter. Het hoorde zo. Want dat deed toch iedereen?

Nu ben ik inmidd…

6 Instagram accounts over #momlife die je moet volgenHet moederschap, ha dat gaat echt niet over rozen. Al lijkt het allemaal soms zo mooi en prachtig en fijn en leuk en makkelijk en goed en meer. Maar wake up, als je mama bent en dit leest zul je je hier waarschijnlijk in herkennen. En als je (nog) geen mama bent kun je je vast ergens iets bij voorstellen. Ik vind het heerlijk om Instagram accounts te volgen die vooral een vette knipoog geven naar het moederschap. Ik bedoel - Het is heus allemaal fijn en leuk en alles maar soms.... heel soms..... You feel me? Vandaag deel ik 7 leuke Instagram accounts over #momlife welke meer dan de moeite waard zijn om te volgen als je dit nog niet deed.
Mommyslounge - De memes die je op dit Instagram account kunt vinden zijn meer dan hilarisch. Je wil eigenlijk meteen van alle plaatjes een screenshot maken. Echt! Als je mama bent is dit 1 van de leukere accounts om te gaan volgen. Zeker als je niet vies bent van een lachje... ook al is het in jezelf.Bovenstaande meme, hahaha ik kan hier zo hard om lachen! Want inderdaad.. hoe vaak dit al niet is voorgevallen in huis. Mama die net alles heeft schoongemaakt en zodra je de vaatdoek neer gooit hoor je een bakje chips vallen en vliegt je oudste dochter ervandoor met een berg krummels achter haar aan!


Closetoclasse - Nog een fantastisch account die niet in je volg lijstje mag ontbreken. Behoorlijke herkenbare situaties en voornamelijk om je voor te bereiden op hetgeen wat kleuters heet. Oei oei oei.... Oh en deze leuke mama heeft ook eigen blog. Wel in het engels maar zeker de moeite waard om een kijkje te nemen voor nog meer herkenbare situaties.


Een hele herkenbare... drankjes en eten to the max! Ha oke, niet altijd maar als het even kan. Gewoon even me-time of met Bas us-time. En nu de meiden vaak al om 19:00 in bedje leggen te knorren is de avond aan onszelf, zal ik je vertellen dat dat het meest fantastische gevoel is als je mama bent?

Relaxingmommy - Dit leuke accounts is vlakbij ons, namelijk van een Nederlansde mama van 3 mini's. Haar Instagram omschrijft het echte #momlife. En ook deze mama heeft een blog. Check it out.Ik moet en kan hier zo hard om lachen!!!!!! Maar gewoon echt, het klopt precies. Vergeten te plassen is dus echt een momlife dingetje.


Modernmomprobs - Te leuk deze! Vaak zie je toch veel dezelfde teksten voorbij schuiven op dit soort accounts, maar deze is toch wel erg uniek. De meeste teksten heb ik nog niet eerder gezien. Des te meer reden om direct op "volgen" te klikken.


Deze bijvoorbeeld haha! En hoe ironisch... ik dronk nooit koffie tot onze tweede spruit werd geboren en de nachtdiensten weer opnieuw begonnen. Enne stiekem verliefd op deze meme door het woordje Unicorn ha!


Kidsaretheworst - Over memes gesproken, dit account is geweldig! Echt echte memes waar iedere mama haarzelf wel in kan vinden. Enne ook nog over screenshotten gesproken......Dit plaatjes haha! ZO HERKENBAAR! Nog niet zo lang geleden vond ik Vajèn ook ongeveer zo aan. Inclusief wc rollen in duizend stukjes gescheurd. Heerlijk deze!


Fromthebottomofmypurse - Een heerlijk sarcastisch account, daar moet je inderdaad van houden, maar als je net als mij zo een fantastische sarcasme hebt dan moet je deze gaan volgen. En niet alleen voor mama's, ook als non mama is dit account geweldig.


Zo eentje waar ik mijzelf ook altijd schuldig aan maak ha! Dus bij deze, ik wou afsluiten met een bepaalde tekst en deze geeft dit precies weer.


Mocht je zelf nog leuke Instagram volg tips hebben.... shooooooooot!