Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Speelgoed Xylofoon van Action


Als je meer van het houten speelgoed bent is deze tip niet voor je weggelegd, maar ben je wel nieuwsgierig geworden.... lees dan even verder want dit is echt een super (goed) koopje met veel speelplezier gegarandeerd!


Tijdens ons rondje door de Action vond Bas en een speelgoed Xylofoon. Zo eentje voor maar € 2.79. KOOPJE! Bas nam hem mee. Hij is niet van hout, maar dat mag de pret niet drukken. Vajèn ramt het liefst op alles. De grond, de tafel, het aquarium, de deuren, de wc pot; Dus inderdaad op alles! Hoogtijd om haar te leren rammen op bepaalde muziek instrumenten zoals deze Xylofoon van Action. Voor mij nostalgie. Ik heb ook zo een ding gehad. Niet van hout overigens. Deze is van uh -Plastic/ijzer?

Je moet dus iets harder met de stokjes rammen wil je een leuk geluidje produceren, maar dat gaat Vajèn wel goed af. Lekker een eind in de ruimte drummen met haar Xylofoon en voor die prijs hoef je hem niet te laten liggen, toch? Onze dame is er in ieder geval gek. Wij zetten hem op de rand van haar bed en de volgende ochtend worden wij dus wakker met "mooie" klanken uit Vajèn haar kamertje 😉

In het doosje zit een Xylofoon en 2 stokjes en is te koop bij Action voor € 2.79