Doorgaan naar hoofdcontent

Speelgoed Xylofoon van Action


Als je meer van het houten speelgoed bent is deze tip niet voor je weggelegd, maar ben je wel nieuwsgierig geworden.... lees dan even verder want dit is echt een super (goed) koopje met veel speelplezier gegarandeerd!


Tijdens ons rondje door de Action vond Bas en een speelgoed Xylofoon. Zo eentje voor maar € 2.79. KOOPJE! Bas nam hem mee. Hij is niet van hout, maar dat mag de pret niet drukken. Vajèn ramt het liefst op alles. De grond, de tafel, het aquarium, de deuren, de wc pot; Dus inderdaad op alles! Hoogtijd om haar te leren rammen op bepaalde muziek instrumenten zoals deze Xylofoon van Action. Voor mij nostalgie. Ik heb ook zo een ding gehad. Niet van hout overigens. Deze is van uh -Plastic/ijzer?

Je moet dus iets harder met de stokjes rammen wil je een leuk geluidje produceren, maar dat gaat Vajèn wel goed af. Lekker een eind in de ruimte drummen met haar Xylofoon en voor die prijs hoef je hem niet te laten liggen, toch? Onze dame is er in ieder geval gek. Wij zetten hem op de rand van haar bed en de volgende ochtend worden wij dus wakker met "mooie" klanken uit Vajèn haar kamertje 😉

In het doosje zit een Xylofoon en 2 stokjes en is te koop bij Action voor € 2.79







Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.