Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Speelgoed Xylofoon van Action


Als je meer van het houten speelgoed bent is deze tip niet voor je weggelegd, maar ben je wel nieuwsgierig geworden.... lees dan even verder want dit is echt een super (goed) koopje met veel speelplezier gegarandeerd!


Tijdens ons rondje door de Action vond Bas en een speelgoed Xylofoon. Zo eentje voor maar € 2.79. KOOPJE! Bas nam hem mee. Hij is niet van hout, maar dat mag de pret niet drukken. Vajèn ramt het liefst op alles. De grond, de tafel, het aquarium, de deuren, de wc pot; Dus inderdaad op alles! Hoogtijd om haar te leren rammen op bepaalde muziek instrumenten zoals deze Xylofoon van Action. Voor mij nostalgie. Ik heb ook zo een ding gehad. Niet van hout overigens. Deze is van uh -Plastic/ijzer?

Je moet dus iets harder met de stokjes rammen wil je een leuk geluidje produceren, maar dat gaat Vajèn wel goed af. Lekker een eind in de ruimte drummen met haar Xylofoon en voor die prijs hoef je hem niet te laten liggen, toch? Onze dame is er in ieder geval gek. Wij zetten hem op de rand van haar bed en de volgende ochtend worden wij dus wakker met "mooie" klanken uit Vajèn haar kamertje 😉

In het doosje zit een Xylofoon en 2 stokjes en is te koop bij Action voor € 2.79