Speelgoed Xylofoon van Action


Als je meer van het houten speelgoed bent is deze tip niet voor je weggelegd, maar ben je wel nieuwsgierig geworden.... lees dan even verder want dit is echt een super (goed) koopje met veel speelplezier gegarandeerd!


Tijdens ons rondje door de Action vond Bas en een speelgoed Xylofoon. Zo eentje voor maar € 2.79. KOOPJE! Bas nam hem mee. Hij is niet van hout, maar dat mag de pret niet drukken. Vajèn ramt het liefst op alles. De grond, de tafel, het aquarium, de deuren, de wc pot; Dus inderdaad op alles! Hoogtijd om haar te leren rammen op bepaalde muziek instrumenten zoals deze Xylofoon van Action. Voor mij nostalgie. Ik heb ook zo een ding gehad. Niet van hout overigens. Deze is van uh -Plastic/ijzer?

Je moet dus iets harder met de stokjes rammen wil je een leuk geluidje produceren, maar dat gaat Vajèn wel goed af. Lekker een eind in de ruimte drummen met haar Xylofoon en voor die prijs hoef je hem niet te laten liggen, toch? Onze dame is er in ieder geval gek. Wij zetten hem op de rand van haar bed en de volgende ochtend worden wij dus wakker met "mooie" klanken uit Vajèn haar kamertje 😉

In het doosje zit een Xylofoon en 2 stokjes en is te koop bij Action voor € 2.79