Doorgaan naar hoofdcontent

Lief Leven en mijn gedachtenLief Leven, wat hou ik van hun diepe en vooral lieve kleine teksten! Ik heb al een paar keer mijn wederhelft blij mogen maken met een lieve tekst en zodoende leek het mij een leuk idee om mijn favoriete Lief Leven teksten met jullie te delen en hierbij mijn betekenis vertellen. Gewoon leuk even tussendoor en omdat Lief Leven ook te leuk is ♥
Eigenlijk spreekt dit kleine tekstje meer dan duizend andere woorden. Voor mijn meisjes, iets wat ik ze iedere dag zou willen vertellen tot ze oud zijn. Beschermen tegen de grote boze wereld die boordevol ellende zit, iedere dag weer!

Eentje waar ik mijzelf nog vaak genoeg schuldig aan maak. Zorgen maken en bang zijn om te falen. En gelukkig heb ik iemand aan mijn zijde die iedere keer weer, mij erop wijst dat je je nergens druk om moet maken. Uiteindelijk komt alles weer goed. Oke, soms waar soms ook niet. Je kunt inderdaad beter een dansje doen dan je zelf overal druk om maken. Zeg ik!

Kort en krachtig, want; Het leven is al zo kort!! Genieten moet je van iedere dag. Ze zeggen niet voor niets, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Wat bereik je ermee om de wereld om je heen zwart te zien? De dingen die je doet zwart te zien? Heb je grote dromen? Duik in het diepe en je ziet wel waar het schip strand. En vergeet ondertussen niet iedere dag een glimlach los te laten, als is het maar een kleintje.

Deze blijft mooi ♥ Het is tegenwoordig zo normaal om niet van jezelf te houden, jezelf te zien als dik, dun, vies, niet mooi. Alles behalve het tegenovergestelde!  Dit is niet goed aan jezelf, dat is niet  goed aan jezelf maar hey jij mag er zijn. Wijze woorden van iemand die daar zo nu en dan ook nog flinke struggles mee heeft. Alles moet perfect zijn voor het complete plaatje, maar niemand echt niemand op deze wereld is perfect, niemand!


Ik heb periodes gekend wanneer Bas naar zijn werk vertrok, ik in tranen uitbarstte. Helse tranen! 2 kindjes, dat kon ik toch helemaal niet alleen? Het idee dat ik Bas de hele dag moest missen om mij heen terwijl ik het zo fijn vind als hij om mij heen is. Ik zeg wel eens voor de grap tegen Bas dat ik jaloers ben op de mensen met wie hij werkt; Die zien hem de hele dag! Tsja, dan zou ik het liefst in Bas gaan wonen om hem geen seconde meer te hoeven missen.

Oh jongens hier werk ik zo hard aan! Dit is misschien een beetje tegenstrijdig met wat ik hier net boven zei, maar ik vind het nog steeds iedere dag heel erg moeilijk om mijzelf te accepteren zoals ik er nu uitzie. Soms heb ik er dagen tussen zitten dat ik mijzelf erg fijn voel in mijn lichaam maar er zijn ook zwarte dagen waarop ik mijzelf het liefst niet wil aankijken in de spiegel. Ik probeer mijzelf langzaam bij beetje erbij neer te leggen dat het lichaam wat ik voor mijn zwangerschappen had, nooit meer terug ga krijgen. Curvy momma! Moeilijk maar ik doe mijn best. Natuurlijk wel met de nodige sport dagen ertussen he. Oh en laten we de squats niet vergeten!Deze mag niet ontbreken in mijn lijstje! Iedereen heeft wel eens ruzie met de mensen die ontzettend dierbaar voor je zijn. Uhu Bas en ik hebben ook wat af "gevochten" heel normaal allemaal, maar ik ben dan het type die Bas geen kus geeft als hij weggaat of visa versa. En dat terwijl Bas iedere keer zegt - Niet weggaan zonder kus! Good point. Iedere kus kan de laatste zijn. En dit geldt natuurlijk ook voor ruzie. Daarom heb ik er een vreselijke hekel aan om met ruzie te gaan slapen. Niet dat ik überhaupt kan slapen met ruzie ha. Bas daarin tegen heeft daar geen problemen meer 😉 Eigenlijk zou je deze tekst iedere dag met je mee moeten dragen! Want op een dag is het te laat. Dat geldt natuurlijk voor alle ruzies. Ruzie is niet erg, soms zelfs gezond, maar zorg ervoor dat je het snel weer goedmaakt!

Ik kan je nog uren volproppen met Lief Leven teksten want ze zijn zo mooi! ► www.liefleven.com

Ps; Vandaag is het woensdag en normaal gesproken zou er een Diary of a mom online komen. Ik heb besloten deze iedere week op zondag te plaatsen. Dit omdat er iedere maandag, woensdag en vrijdag een video online komt vanaf volgende week. Ik ben nu aan het bufferen. Gewoon fijn op een zondag een kijkje in ons leven door middel van foto's. Geen moeilijke teksten om te lezen, lekker luchtig!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.