Doorgaan naar hoofdcontent

Diary of a mom #2 Tijd van de maand & potloden in de bank


Wheeehee, een nieuwe Diary of a mom! De eerste is zo goed bekeken dat ik er gewoon lekker mee doorga. Ik moet er deze keer wel bij zeggen dat de kwaliteit van de foto's echt belachelijk zijn. Lees: Kut telefoon! Ik moet het er nog even in zien te stampen dat ik foto's maak met hoofdzakelijk mijn camera. 

Hahaha dit! Dit kind ♥ Ze kan uren genieten van de Instagram filtertjes. Ze begrijpt alleen niet helemaal dat de oortjes niet echt op haar hoofd geplakt zitten!Niet alleen mijn grote prinses kan genieten van de filters, zo ook de andere 2 prinsessen ha. Chill sessie to the max op het grote bed van papa en mama. Ook al heb ik inderdaad een bloedje hekel aan het maken van selfies..Kun je wel zien toch? 😅 Dat gekke ding op mijn arm? Dat is nou een tattoo. Daar komt binnenkort een apart blogje over. Niet per se over de tattoo, maar het verhaal daarachter en om JOU te behoeden van een grote grote fout!


Deze foto, wij kunnen hier nog steeds om janken. Keihard! Ik besloot de beneden verdieping even grondig te stofzuigen. Alles van de kant en zuigen maar. Ha. Tot ik dit in de gang deed en mijn oog viel op een natte vloer en een natte doos -sjeeeeezzz wat een vunsig stukje tekst zo - Ik trok wat meer spullen opzij en echt jongens, de complete vloer in de gang is verwoest. Waar het doorkomt? Dat is tot nu nog even gissen en wachten op de verzekering. Maar janken toch dit?!


Heerlijk om foto's te maken van dit baby spekje. Leuke outfitjes bij elkaar scharrelen.. te leuk! Dat is echt een soort van ontspanning, hoewel de foto's maken en Esra laten lachen verre van ontspanning is haha. Meestal maak ik een shitload aan foto's op 1 dag, bewerk ik ze gelijk en heb ik weer een leuke verzameling voor Instagram.


Ooooohhhhh dit ♥ Vajèn in eindelijk uit het niets omgeslagen met knuffels uitdelen. Heerlijk! Dat zijn echt die geniet momentjes die je mama hartje laten smelten en hoe geweldig is het als je jezelf kunt zien moeten de 2 meiden gedacht hebben. Mama ligt er ook weer heerlijk mama-ish bij ha.


En dan deze die ik vlak daarna maakte! Kijk ze nou eens samen. Het is een pain in the ass om ze beide op de foto te zetten, samen. maar deze.. ooh goud waard! Vajèn is echt de meest liefste grote zus op deze aarde.


In het echie was de lucht nog veel meer roze dan eigenlijk te zien is op de foto. Dit was een moment opname, daarna barsten de regenbuien en windstoten los. Grrrrr Zomer in Nederland he!


Ogh dit was zo ongelooflijk sneu! Vajèn speelt altijd als ze wakker is geworden 's morgens nog even in der bedje. Zo kan ze rustig wakker worden en hebben wij de minste kans op Vajèn en een ochtendhumeur. Afgelopen week liep dat iets anders. Vajèn huilde ontzettend en wat bleek toen ik bij haar kwam - Ze had zulke gigantische spuit poep dat alles maar dan ook echt alles onder zat.. meeeeehhh. 

Lekker hangen bij mutti ♥ Ik vind het heerlijk om haar zo te dragen, alleen hebben wij echt een compleet verkeerde draagzak. Deze is van Chicco maar biedt totaal geen ondersteuning bij de bips van Esra waardoor het voor mij een onmogelijk opgave is om haar in deze draagzak te dragen. Lees: rugpijn dingen. Toch doe ik het zo nu en dan als ik bijvoorbeeld even met beide meiden naar het dorp moet wandelen or such.
Een klusje die wij ALTIJD maar uitstelde, maar er nu gewoon niet meer mee weg kwamen. Sjonge, stel luilakken op dat gebied dat we zijn. Ongelooflijk. Na een flinke boensessie heb ik alles weer helemaal spik en span gekregen. Met wat? Een kaasschaaf!Een kind opvoeden? Wat is dat dan? Haha! Bas deed gewoon gezellig met zijn dochter mee, want met je bestek eten is toch voor baby's? 👶


Tegenwoordig geven wij Esra haar laatste flesje bij ons in bed, zo tegen 19:00 en daarna verschuiven wij haar naar haar eigen ledikantje. Wat eerst voortreffelijk ging, maar nu kan deze mama soms wel der eigen mama haren uit der hoofd trekken omdat ik dan gewoon niet meer weet wat doen. Het is zo zoeken en dan heb ik het nog niet eens gehad over die kut sprongetjes die ze heeft. Blegh! Maar verder is mama zijn erg leuk hoor haha. Zeker deze momentjes dat je kleintje keuteltje lekker bij je ligt en in slaap valt.


Als de dametjes in bed liggen begint voor mij - als Bas werkt in de avond - het opruimen. En tijdens mijn opruimsessie vond ik deze potloodjes zo tussen de kussen van de bank haha. Ik heb mijzelf rot gelachen. Potloden zijn toch ook helemaal niet om te kleuren, mam.


KOFFIE KOFFIE KOFFIETIJHIJD! ♥ Hoe zeer ik ook een afkeer tegen koffie had, kom maar door met die bakjes koffie. Kom maar kom maar. Althans de cupjes van Lidl dan hoor.. normale koffie wil ik ook wel eens drinken bij gebrek aan iets beters, maar liever deze heerlijke latte. Ik kan mijn dag anders echt niet starten. Als Bas ochtend dienst heeft zit ik ook 9 van de 10 keer om 06:00 beneden. De enige uurtjes die ik nog een beetje kan werken. Ook niet altijd trouwens #momlife


Als jij zegt mooi weer en tuin, dan zeg je Vajèn. Wat een buiten ratje is dat zeg. Zelfs met regen krijg je haar niet naar binnen. Vandaar ook haar zwarte arm die ik netjes op de foto heb gezet bij haar bordje Paella. Een aanrader trouwens als je echt even een dag geen zin hebt om te koken, dat overkomt namelijk de besten - Een zak kant en klare Paella van Lidl. Erg lekker en veel visjes. Voor rond de € 3.00. 


Oke oke, ik weet het.. als je mama bent weetje maar al te goed dat je kinderen er tijdens het eten een flinke smeerboel kunnen maken. Daar is Esra het levende bewijs wel van. Wij waren namelijk erg benieuwd wat zij zou doen als ze zelf haar bakje en lepel zou vasthouden.. nou dit dus! Gewoon een dikke vuist in haar eten! 


Lekker bewogen weer Kim! Maar dit is te lief. Esra blijft steeds beter zitten, vooral op de bank en met wat speelgoed van haar grote zus vermaakt zij haarzelf prima.


Haha do I need to say more? Voor Bas was het hoogtijd om te gaan shoppen voor schoenen gezien hij veel loopt en zijn schoenen behoorlijk wat te voortduren krijgen. Dan neem je toch gewoon Ecco sandalen. Ha! Nee hoor, dit is was even een flauw grapje naar Bas zijn maatje die deze sandalen met veel liefde draagt 😋VIANA STAAT OP NETFLIX! Sjeez Kim moet je dat zo schreeuwen? Ja, dat moet! Want eindelijk, eindelijk staat hij erop. Het moment waar ieder kind zo lang op heeft gewacht. En ik ook! Ik zette de film meteen aan en ik settelde mij met de meisjes op de bank. Vajèn heeft ademloos gekeken. Vooral het begin van de film werd echt zonder beweging gekeken.


Geniet momentje 2.0! Chillen met mijn meisje op ons bed voor ze naar bed gaat. Je merkt echt dat ze hier zo naar hunkert als Esra op Bed ligt. Dan is de aandacht even helemaal alleen voor haar. 


Awwhhhhhh zoek de blauwe plek! Of nou ja, blauwe plek - het is een kleine mini plekje! Dit gebeurd er dus als je zo een terror baby in de nacht hebt die haarzelf letterlijk blauwe plekken bezorgt door steeds met haar hoofd tegen het ledikantje te stoten. Per ongeluk wel, maar ze kan totaal niet stil liggen. 


It's the most wonderful time of the mont ; Hop in the box time! Hoe maak je een man gelukkig na een lange dag werken? Nou zo dus!

En yes ladies en gents, dat was hem alweer voor deze week! Een hoop foto's dus hopelijk heb je je vermaakt deze week met mijn Diary of a mom!

Until next week babes!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.