Doorgaan naar hoofdcontent

Diary of a mom #1 Help mijn wederhelft heeft een hobby & vergeetachtigWheee, ik kan er intens van genieten om bij andere mee te mogen gluren in hun week door middel van foto's die niet zijn verschenen op Instagram o.i.d. En waarom, als ik er zelf bij andere zo van kan genieten, doe ik het ook niet gewoon zelf? Zo gezegd, zo gedaan! Vandaag neem ik je mee in de foto's van vorige week. Hope you like it ♥

Het was by the way een heerlijke onmogelijke opgave om een originele naam te verzinnen voor dit terugkerende artikel. Ik ben er nog niet helemaal over uit wanneer deze iedere week online gaat komen. Ik denk dat ik ga voor de woensdag, dat breekt zo lekker de week ha. We will see! Anyways, "Diary of a mom" zal de terugkerende blog zijn hier op Kimmichaelis.nl gewoon een stukje ächter de schermen".


Een bizar slechte en bewogen foto, maar het gaat om het idee. De meisjes samen wakker worden in de ochtend op het grote - Kleine - bed van papa en mama. Dit zijn echt van die happy mom momentjes. Vajèn moest zo wennen aan Esra, wat natuurlijk logisch is. Maar langzaam begint ze het fenomeen grote zus steeds leuker te vinden!


Nog zo een heerlijke bewogen foto. What's up met mijn foto skills? Anyways, beide meisjes krijgen iedere dag samen een lange vinger. Vajèn eet haar lange vinger altijd naast Esra op. Heerlijk! Vrij uniek, want Vajèn moest eerder niks weten van lange vingers.


Dit dus! Bas moest werken en had die dag ervoor de wasmachine in het "washokje" andersom gedraaid waardoor de afvoer een stukje verlegd moest worden. Ik zette de wasmachine aan en Bas vroeg of ik af en toe even wou kijken of er niks lekte. Uhu, dat onthou ik welgeteld 3 seconden en dan ben ik alweer compleet vergeten wat je tegen mij zei. 9 maanden op 9 maanden af he?! Dus Bas had het briljante plan om een briefje op de deur te hangen zodat ik het niet zo vergeten!


Te lekker deze! Bas appte mij 2 weken geleden dat er iets nieuws te vinden was in de schapen van Lidl. En toen hij thuis kwam toverde hij deze zak uit de tas. OMG, Latte Macchiato cups gewoon bij Lidl. Happy happy mom over here. Heel sporadisch wil ik wel eens een normaal kopje koffie met bas drinken, maar ik ga dan toch veel liever voor Latte. Veel lekkerder! Een aanrader deze cups.


Vajèn kreeg van haar oom en tante een geweldig keukentje voor haar verjaardag. Het wasbakje kun je eruit halen en dat heeft Vajèn ook door. Ze haalt het wasbakje eruit en alles wat ze tegenkomt moet door het gat van het wasbakje heen gedrukt worden. Tsja, ook de dingen als haar speen en limonade fles belanden met regelmaat in haar keukenkastje. Zoek de speen......


Zo dus! Bakjes, snoepjes - Ja zelfs snoepjes! Papiertjes, speelgoed van Esra, alles moet erin!


Multitasking baby dreumes, koken en tv kijken. Tegenwoodig is Vajèn verslaafd aan babytv. Te leuk! Vooral Billy en Bambam zijn haar favoriet oh en die van Esra ook. Zodra deze 2 "beestjes" op tv zijn moet alles wijken en de dames blijven ademloos koekeloeren naar de tv.


Meeheeee!! Je weet dat je kinderen hebt als je muren niet meer vlek vrij blijven. Een aantal weken geleden stond er een dagje huis verven op de planning. Want die vlekken overal van vooral Vajèn zijn niet te min. Dat liep even iets anders waardoor wij geluk bij een ongeluk nog niet hebben geverfd in huis. Anders had ik mijzelf op het moment dat ik deze vlek tegen kwam even moeten verstoppen en in een hoekje gaan huilen. Wat het is? Vajèn is de laatste tijd van de lolly's. Naast deze vlek staat een spiegel en Vajèn vindt het geweldig om rare gezichten in de spiegel te trekken en dan loopt er nog wel eens iets uit je mond huh?! In de mean time hebben wij een lekkere chocolade "druiper" op de muur.

BOLLIE ♥ Ik ben zo ongelooflijk verliefd op haar ogen! Fel blauw! Ik weet dat ze nog kunnen veranderen, maar stiekem hoop ik dat zij deze mooie heldere kijkers mag houden. Esra zit tegenwoordig in de kinderstoel waar ze echt van geniet. Lekker knoeien met eten as you might see aan haar romper! Het gaat allemaal veel te snel. Eerst hapjes in de wipstoel en nu hapjes in de kinderstoel en zelf rechtop blijven zitten... waarom gaat het zoooohooo snel?


Dit is hoe het leven van een vrouw eruit ziet die samen leeft met een wederhelft en gek is op speciaal bier....... En als je denkt dat dit alles is, think again.....Oh enne het Black Dress biertje heb ik uitgekozen. Het gaat vanzelf, je kunt er niks aan doen 😉


Want uh, er staat ook een complete verzameling in de bijkeuken. Oh en in de buffetkast in de keuken. Welke beter de naam  "bier" kast zou kunnen krijgen 😉 Is dit een kwestie van Help mijn man heeft een hobby? Haha. Nee hoor. Ik vind het oprecht heel erg leuk dat Bas iets heeft wat hem onwijs happy maakt, naast zijn 3 dames natuurlijk! Tegenwoordig kun je hem namelijk ook op het wereld wijde web vinden, maar daar vertel ik je een ander blogje meer over.


Ik bereikte afgelopen week een mijlpaal voor mijn blog Instagram account. 3373 volgers mocht ik verwelkomen! Wat ooit begon als een Instagram voor Vajèn, vandaar ook de "I pee glitter & fart rainbows" tekst. Welke natuurlijk slaat op unicorns. #Unicornmommmy De volgers blijven groeien. Het zijn er nu namelijk mee dan 3800. Yeah, op de naar 5000! Ik wil mijzelf een beetje verdiepen in de flatlay foto's. Ik dacht, piece of cake maar niet dus. Het is nog knap lastig om daar mooie plaatjes van te schieten.... Oefening baart kunst. Mocht je mij nog niet volgen op Instagram - instagram.com/kimmichaelis.nl Er staat een geweldige winactie op de planning dus geneer je niet om mij daar alvast te gaan volgen zodat je de winactie niet mist.


Bij de Action kochten wij vorige week dit GEWELDIGE vintage vloerkleed. Gotta love it! Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Grijs, zwart en blauw. Ik ben er verliefd op. Nu wil ik er nog eentje scoren voor onze veranda die er nog niet is....


Heb ik jullie al verteld hoe trots ik op mijn wederhelft ben? Guess not! Waarom? Omdat hij in een een mum van tijd met zijn website www.fsom.nl uitgroeit tot een geweldige website voor en door mannen. Natuurlijk ook voor de dames. Hij gaat zo razendsnel met zijn bezoekers. Er staat een leuk blogje op de planning over #FSOM - Fiftyshadesofmen! Wie wat en hoe dat lees je dus later deze week. Wordt vervolgd.


 Über sleche foto, maarre zie je dat zwarte in het water? When je kind de hele dag buiten in de tuin heeft gespeeld dus.


Dat bekkie van Esra haha Veeg me! Ik haar selfies, echt haat! Ik kan al nooit normaal op een foto staan, laat staan een selfie maken. Maar deze is echt te leuk door Esra haar bekkie ha.


Esra heeft wat te voortduren hoor, met een mama die outfit foto's wil schieten. Dit pakje ♥ Dit is ook weer zo een gouden foto, Vajèn die naast haar kleine zusje gaat liggen...


En om deze diary af te sluiten, dit gouden plaatje die ik schoot afgelopen week toen Bas thuis kwam van zijn werk. Vajèn kan haar geluk niet op als ze haar daddy binnen hoort komen. Knuffelen, kusjes, gek doen alles. Zeg nou eerlijk, dit is toch een fantastische foto? ♥

Until next week babes! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.