Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Wat een dreumes eigenlijk voor zijn/haar verjaardag wil hebben


Vajèn haar 2e verjaardag staat bijna voor de deur. Nog een kleine 2 weekjes en de voorbereidingen zijn in volle gang. Nee dat is natuurlijk niet waar, want wij zouden niet wij zijn als wij alles op het laatste moment zouden doen. For real! Tijdens het piekeren over de perfecte cadeaus bedacht ik mij ineens dat de cadeautjes eigenlijk heel simpel zijn, want welke dreumes heeft er nou echt speelgoed nodig als er veel leukere dingen bestaan om mee te spelen? Wat een kleine dreumes nou echt wil krijgen voor zijn of haar verjaardag? Dat lees je vandaag!

1. Pen; Geef je dreumes een pen cadeau, niets is interessanter dan een pen! Leuk voor je witte muren ook...

2. Knijpers; Nee natuurlijk niet om de was voor je op te hangen, maar gewoon... om mee te spelen.

3. Afstandsbediening; Want niets is leuker dan een werkende afstandsbediening, en haal het maar niet in je hoofd om een afstandbediening te geven die het niet doet. Dat weten die kleine monsters maar al te goed.

4. Billendoekjes; Een pak billendoekjes is als je het mij vraagt HET perfecte cadeau voor iedere dreumes. Al die doekjes uit het pak rossen en dan is het weer gedaan met de pret.

5. Verpakkingen van o.a Zwitsal; Alleen de gele kleur doet al wonderen schijnt. Het liefst natuurlijk geen lege want die kunnen niet leeg geknepen worden.

6. Sudocrem; Niets is zo leuk als een pot sudocrem om uit te smeren.... O V E R A L!

7. Pannendeksel; Want ja, dit maakt toch fantastisch muzikaal geluid?

8. Bestek; Als lepels, pollepels, de hele reutemeut. Want ja, daar kun je toch ook fantastisch muziek mee maken?

9. Stiften; En dan het liefst van die dikke zwarte permanente stiften waarmee overal op "gekleurd" kan worden. Again... goodbye witte muren!

10. Sleutels; En wel degene die je zelf ook gebruikt. Je kunt ze niet neppen met die leuke plastic dingen speciaal voor kinderen. Gewoon de real deal.

11. Wc papier; Er bestaat toch niets leukers dan een rol wc papier uit elkaar te trekken en te versnipperen?

12. Tuppeware bakjes en deksels; Geef ze de tupperware set van je schoonmoeder en ze zijn uren zoet.

13. Playstation controller; En wel eentje die ook echt werkt met de Playstation want ook voor deze geldt; voor de nepperds zijn te niet om te kopen.

14. Waxinelichthouders; Die dingen zijn toch wel zo interessant....zeker als ze lekker veel herrie maken.

15. Modder; Wie speelt er nou nog met speelzand? Dat is toch helemaal niet meer van deze tijd...

16. Lege frisdrank flessen; Uiteraard het liefst vol, maar leeg is ook prima. Je kunt er namelijk overal mee op meppen, gooien en slaan.

17. Kattenspeelgoed; Want waarom zijn die kattenspeeltjes zoveel leuker dan mijn eigen speelgoed?

18. Ballonnen; Heel erg interessant.. blaas gewoon een shitl load aan ballonnen op en je dreumes heeft uren speelplezier voor bijna nop.

19. Bril; Nee geen speelgoed ding, dat is toch voor babies?! De bril je zelf draagt.. want alles wat papa en mama hebben is zoveel leuker dan dat dure speelgoed wat ik heb!

20. Bezem; Jij kan achterover zitten met je benen in ruststand terwijl je dreumes de boel aangeeft. Win win!


Foto is eigendom van Kimmichaelis.nl en mag niet zonder toestemming gebruikt worden!