Doorgaan naar hoofdcontent

Wat een dreumes eigenlijk voor zijn/haar verjaardag wil hebben


Vajèn haar 2e verjaardag staat bijna voor de deur. Nog een kleine 2 weekjes en de voorbereidingen zijn in volle gang. Nee dat is natuurlijk niet waar, want wij zouden niet wij zijn als wij alles op het laatste moment zouden doen. For real! Tijdens het piekeren over de perfecte cadeaus bedacht ik mij ineens dat de cadeautjes eigenlijk heel simpel zijn, want welke dreumes heeft er nou echt speelgoed nodig als er veel leukere dingen bestaan om mee te spelen? Wat een kleine dreumes nou echt wil krijgen voor zijn of haar verjaardag? Dat lees je vandaag!

1. Pen; Geef je dreumes een pen cadeau, niets is interessanter dan een pen! Leuk voor je witte muren ook...

2. Knijpers; Nee natuurlijk niet om de was voor je op te hangen, maar gewoon... om mee te spelen.

3. Afstandsbediening; Want niets is leuker dan een werkende afstandsbediening, en haal het maar niet in je hoofd om een afstandbediening te geven die het niet doet. Dat weten die kleine monsters maar al te goed.

4. Billendoekjes; Een pak billendoekjes is als je het mij vraagt HET perfecte cadeau voor iedere dreumes. Al die doekjes uit het pak rossen en dan is het weer gedaan met de pret.

5. Verpakkingen van o.a Zwitsal; Alleen de gele kleur doet al wonderen schijnt. Het liefst natuurlijk geen lege want die kunnen niet leeg geknepen worden.

6. Sudocrem; Niets is zo leuk als een pot sudocrem om uit te smeren.... O V E R A L!

7. Pannendeksel; Want ja, dit maakt toch fantastisch muzikaal geluid?

8. Bestek; Als lepels, pollepels, de hele reutemeut. Want ja, daar kun je toch ook fantastisch muziek mee maken?

9. Stiften; En dan het liefst van die dikke zwarte permanente stiften waarmee overal op "gekleurd" kan worden. Again... goodbye witte muren!

10. Sleutels; En wel degene die je zelf ook gebruikt. Je kunt ze niet neppen met die leuke plastic dingen speciaal voor kinderen. Gewoon de real deal.

11. Wc papier; Er bestaat toch niets leukers dan een rol wc papier uit elkaar te trekken en te versnipperen?

12. Tuppeware bakjes en deksels; Geef ze de tupperware set van je schoonmoeder en ze zijn uren zoet.

13. Playstation controller; En wel eentje die ook echt werkt met de Playstation want ook voor deze geldt; voor de nepperds zijn te niet om te kopen.

14. Waxinelichthouders; Die dingen zijn toch wel zo interessant....zeker als ze lekker veel herrie maken.

15. Modder; Wie speelt er nou nog met speelzand? Dat is toch helemaal niet meer van deze tijd...

16. Lege frisdrank flessen; Uiteraard het liefst vol, maar leeg is ook prima. Je kunt er namelijk overal mee op meppen, gooien en slaan.

17. Kattenspeelgoed; Want waarom zijn die kattenspeeltjes zoveel leuker dan mijn eigen speelgoed?

18. Ballonnen; Heel erg interessant.. blaas gewoon een shitl load aan ballonnen op en je dreumes heeft uren speelplezier voor bijna nop.

19. Bril; Nee geen speelgoed ding, dat is toch voor babies?! De bril je zelf draagt.. want alles wat papa en mama hebben is zoveel leuker dan dat dure speelgoed wat ik heb!

20. Bezem; Jij kan achterover zitten met je benen in ruststand terwijl je dreumes de boel aangeeft. Win win!


Foto is eigendom van Kimmichaelis.nl en mag niet zonder toestemming gebruikt worden! 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.