Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Unicorn koekjes van CindyVandaag iets waar je zonder twijfel je vingers bij af zult likken en tegelijkertijd het kwijl langs je mondhoeken van uit je mond stroomt, namelijk echte Unicorn koekjes van Vancindy.nl Ja, inderdaad Unicorn koekjes! Lees snel verder dan vertel ik je er alles over!


Je kon er niet omheen, Vajèn haar 2e verjaardag! Deze verjaardag moest voornamelijk in teken -of thema- zijn van Unicorns. Een heerlijke candy table, uiteraard helemaal zelfgemaakt waar ik je later deze week alles over ga vertellen. Maar daarbij horen natuurlijk ook overheerlijke en prachtige unicorn koekjes. En die kreeg Vajèn, van Cindy. Maar first things first. Wie en wat is Cindy?

Cindy is eigenlijk een behoorlijke duizendpoot als het neerkomt op bakken. Ik ben stiekem een beetje jaloers op haar bak skills, want wat maakt zij ontzettend mooie creaties. Niet alleen maakt zij alle creaties zelf, je kunt bij haar ook meerdere workshops volgen. Bijvoorbeeld een workshop voor het maken van Frozen koekjes. Hierbij worden er 3 koekjes versierd met royal icing. (suikerglazuur) Je krijgt daarbij ook uitleg hoe je de koekjes bakt, en hoe je de icing maakt en verwerkt. Last but not least krijg je er ook nog een werkboek bij met daarin alles uitgelegd zodat je na de workshop zelf ook thuis aan de slag kunt. En uiteraard is de workshop ook geschikt voor beginners!

Niet alleen voor een koekjes workshop kun je bij Cindy terecht, nee! Ze biedt ook een basisworkshop aan voor het decoreren van taarten. Dus hoe je een taart vult, afsmeert en bekleed. Erg leuk als je zelf bijvoorbeeld aan de slag wilt gaan met het maken van een verjaardagstaart voor je mini. Daarnaast kun je ook nog een vervolgworkshop volgen waarin  je alles leert over een stapel taart maken. Hier kun je alle workshops rustig doorlezen en bekeken. Ik weet zeker dat er iets leuks voor je bij zit!


Ook super leuk is de mogelijkheid tot het geven van kinderfeestjes bij Cindy. Ben je dus compleet inspiratieloos wat betreft een leuk kinderfeestje is dat hoogstwaarschijnlijk de beste aanrader. Van cupcakes versieren tot model voor 1 dag feestje. Ja zelfs dat laatste behoort tot 1 van de mogelijkheden. Enne, als je kleine spruitje zijn of haar eerste verjaardag nadert; Je kunt bij Cindy ook terecht voor een cake smash fotoshoot!  Te gek! Esra mag over 6 maanden alweer haar eerste kaarsje uitblazen dus een cake smash hoort daar natuurlijk bij. As I said.. Cindy is een echte duizendpoot!

Je kunt bij Cindy dus terecht voor verschillende workshops, fotoshoots en koekjes, maar je kunt ook bij haar terecht voor verschillende benodigdheden voor het bakken van koekjes in haar webshop; www.webwinkelvancindy.nl  Hoe leuk is het dat je na het volgen van een koekjes workshop je bij Cindy ook nog eens je spullen kunt aanschaffen!? Dat maakt het bakken van koekjes thuis helemaal compleet.

En dan nu, het hoogtepunt van dit blogje. Namelijk de Unicorn koekjes waar ik zelf niet over uitgepraat raak! Vajèn heeft in ieder geval iets van haar mama... de grote liefde voor unicorns. Alhoewel Vajèn het nog steeds paarden vindt. Het mag de pret niet drukken! Ook zij is helemaal stapel op de koekjes en maakte haar verjaardag compleet. Niet zo gek als je ze eenmaal hebt geproefd en gezien hoor. Eigenlijk is het bijna zonde om ze op te eten!


Laat ik er ook even bij vertellen dat dit niet zomaar een koekje is. Want zoals Cindy zelf zegt; Alle koekjes zijn met de hand gemaakt. Dus ieder koekje is uniek. Stuk voor stuk kleine kunstwerkjes - Aldus Cindy. Dat kun jij - die dit nu leest vast en zeker beamen bij het zien van bovenstaande foto van 1 van de Unicorn koekjes?! Ze zijn zonder twijfel prachtig afgewerkt met oog voor detail. Als je goed kijkt op de foto ie je zelfs dat de unicorn een blosje heeft! Ik ben helemaal verliefd op deze super-bij-ons passende- koekjes. Iets met unicorn mommy's! Het liefst zou ik je de heerlijke geur door het beeldscherm heen wille laten ruiken, want echt jongens.. bij het openen van de verpakking komt er geur vrij... roken alles koekjes maar zo ♥ Dubbel geluksgevoel dus! En dan, dan moet je een hap nemen, zodra dit gebeurt slaan alle stoppen door! Ik kan denk met met 100% zekerheid zeggen dat ik nog nooit in mijn 28 jaren dat ik op deze aardbol rond huppel, zo een vreselijk lekker koekje heb gegeten. Nog nooit! Eigenlijk een genot voor oog en mond. Mag dat ik dat zo verwoorden? Ik kan je nu in geur en kleur alles vertellen, maar eigenlijk moet je nu razendsnel naar www.vancindy.nl vliegen en koekjes bestellen. Daar ga je geen spijt van krijgen! Wij ontvingen de koekjes in een grote doos, ontzettend netjes verpakt. Per stuk! Ja, ze waren allemaal nog helemaal in tact. En wil je nog een keer je kin op het toetsenbord laten vallen?  De koekjes zijn namelijk omdat ze per stuk verpakt zijn 3 maanden houdbaar! Yes, 3 maanden!! Mijn kin viel in ieder geval op de grond toen Cindy mij dit vertelde. Je kunt dus ruim op tijd koekjes bestellen voor de verjaardag van je mini of misschien wel voor je eigen verjaardag. Ook een leuk idee, de koekjes na een kinderfeestje meegeven naar huis of wat dacht je van uitdelen op school. Ha, dan steelt je mini zonder twijfel de show met de prachtige creaties van Cindy! 

Wil je het fijne weten over het bestellen van de koekjes bij Cindy. Kijk dan hier

Mocht je het nog niet door hebben gehad bij deze, wij zijn dol enthousiast over de koekjes. Ik kan er niets anders van maken. Ik kan je alleen maar aanraden om even rond te snuffelen op de website.