Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Glucosamine na je zwangerschapEr is overal een oplossing voor, toch? Zo wil ik je vandaag iets vertellen over Glucosamine.
Huh, Glucosamine? Wat is dat? Je hebt er vast wel eens over gehoord, maar wat het precies is en waarvoor het bedoeld is, weet je dat ook? Zo is bijvoorbeeld Glucosamine één van de meest populaire voedingssupplementen ter wereld. Wat het is en hoe je dit onder andere kunt gebruiken na je zwangerschap, dat vertel ik je vandaag! 

Esra is nu 6 (bijna) 6 maanden en zo ongeveer vanaf het moment na mijn bevalling loop ik constant tegen iets lichamelijks aan. Op de één of andere manier heb ik iedere ochtend (of tijdens de nachtelijke voedingen, welke bijna afgelopen zijn) een soort opstartprobleem. Mijn benen en dan voornamelijk mijn voeten en enkels zijn zo ontzettend stijf en hebben echt de tijd nodig om te "ontdooien". Na een minuut of 2 zakt het weer weg. Ook als ik een tijdje heb gezeten en ik daarna opsta moet mijn lichaam weer hetzelfde "ontdooi" proces in. Geen pretje. Wist je dat veel vrouwen hier last van hebben na hun zwangerschap? Het schijnt te maken te hebben met het vasthouden van vocht in je gewrichten tijdens je zwangerschap en na je bevalling verlies je dit vocht weer. Daardoor zijn de gewrichten iets stroever. 

Glucosamine kan je hier wellicht bij helpen! Maar first things first, wat is dat Glucosamine precies? Het zit zo: Glucosamine is een stof die je lichaam zelf al aanmaakt. Op oudere leeftijd is er een kans dat het aanmaken van dit stofje afneemt. Hierdoor kun je Artrose krijgen. Veel sporters slikken bijvoorbeeld ook extra Glucosamine voor hun gewrichten. 

Glucosamine wordt gewonnen uit de schaal van schaaldieren. Het meeste door krab en garnalen. Voor je begint met het slikken van dit voedingssupplement kun je je het beste eerst laten adviseren door Glucosamine.com Zij kunnen je hier alles over vertellen en antwoord geven op je al je vragen. 

Zoals je hierboven kunt zien zijn de prijzen onwijs interessant. Zo betaal je voor een pot met 180 capsules € 21.90. En vanaf 3 stuks krijg je bovenop de al gunstige prijs  een leuke korting. Met 1 pot kun je ongeveer 3 maanden vooruit. EN daarbij vind je in de Glucosamine supplementen ook nog eens vitamine C. Het wordt geleverd in capsule vorm. Heb je moeite met het innemen van de capsules dan kun je deze eventueel openen en in water oplossen, in vruchtensap of gewoon door je kwark of yoghurt heen roeren. 

Wanneer zou je verschillen kunnen merken na het innemen? 
Dit is natuurlijk per persoon erg verschillend. Maar de invloed van Glucosamine kan al binnen een maand opgepikt worden. De één merkt na 1 week gebruik al verschil, terwijl de ander pas na 6 maanden verschil merkt. Zoals ik al zei, dit is dus echt per persoon verschillend. 

Hoeveel capsules neem je in? 
Iedere capsule heeft een inhoud van 750mg Glucosamine. De dagelijkse aanbevolen hoeveel is 2 capsules wat neerkomt op 1500mg. Je kunt de capsules het beste innemen tijdens de maaltijd of met water. 

Om terug te komen op mijn verhaal van na de bevalling, heb jij na je bevalling ook gewrichtspijn? Dan kan ik je aanmoedigen om een afspraak te maken bij je huisarts en eventueel bloed te laten prikken om reuma uit te sluiten. Begin zelf tegen je huisarts over Glucosamine. Het schijnt namelijk heel normaal te zijn, deze gewrichtspijn na je bevalling. De één heeft er meer last van dan de ander. Net zoals de duur van de gewrichtspijnen verschillend zijn. 

Ik gaf het net al aan, ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van dit blogje naar Glucosamine? Laat je goed adviseren bij Glucosamine.com. Voor mij heeft dit in ieder geval een grote deur geopend. Ik ben erg benieuwd wat Glucosamine voor mij kan betekenen met mijn "opstartproblemen". #Kimmichaelisad