Doorgaan naar hoofdcontent

Geloof jij in geesten? Ik wel!Een totaal ander blogje dan wat je gewent bent hier op mijn site! Neem het met een korreltje zou, of niet! Ik kwam een Facebook post tegen met daarin dezelfde vraag die ik nu aan jullie stel; Geloof jij in geesten? In deze post vertelde deze dame iets opmerkelijks en ik ben daar zo ontzettend gevoelig voor dat ik besloot hier een blogje aan te wijden. Ik ben namelijk erg nieuwsgierig naar andere ervaringen.


In de Facebook post werd er verteld dat zij iets hoorde door de babyfoon, ze hoorde iemand zachtjes praten. Alleen bij die gedachten al krijg ik kippenvel, ontzettende kippenvel. Natuurlijk kan het zo zijn dat de babyfoon met wifi andere signalen oppikt, maar joh deze babyfoon had geen wifi wist ze te vertellen. Mijn hart zou waarschijnlijk zelf naar buiten zijn gerend! Ze kreeg allerlei verschillende reacties als "Dit zul je je wel ingebeeld hebben"en "Stom gelul". In beide reacties kan ik mij absoluut niet vinden, waarom? Omdat ik as I said erg gevoelig ben voor dit soort dingen en geloof het of niet; Ik geloof er heilig in dat er meer is dan alleen jij en ik. Goh wat een heerlijke zweef teef gedoe he? Dit is natuurlijk gebaseerd op dingen die ik zelf mee heb gemaakt die min of meer onverklaarbaar zijn.

Een aantal jaren geleden, - ik heb geen idee meer hoe oud ik was maar in ieder geval oud genoeg om naderhand achter de laptop te kruipen en te Google'en naar wat dit eventueel kon betekenen. Ik lag zoals een ieder 's nachts doet te slapen. Op een gegeven moment werd ik wakker van iets en deed mijn ogen open. Het moment dat ik mijn ogen open deed werd ik aangestaard door een kindergezicht. Dat was overigens ook het enige wat ik kon zien, het gezicht. Ik heb mijzelf - angsthaas als ik ben - omgedraaid en heb de dekens over mijn gezicht getrokken. Het is dat ik adem moest halen, maar anders was ik daar ook mee gestopt! Het scheen achteraf iets te maken te hebben met je verleden, iets wat je niet hebt afgesloten heb ik mij laten vertellen. Freaky right?!

Maar natuurlijk is dat nog niet alles, ik denk dat ik samen met mijn familie een boek kan vullen met deze akelige dingen. Zo woonde wij tijdelijk in een vrijstaand huis. Beren gezellig, dag in dag uit! Maar hoe langer wij daar woonde hoe meer vreemde dingen er gebeurde. Mijn moeder is hier vooral erg gevoelig voor en zij merkt dit soort dingen altijd als eerste. Nu was het niet alleen zij die bepaalde dingen oppikte, maar ook ik werd getroffen. EN ja dat getroffen klinkt nogal ver gezocht maar wat ik daar mee maakte is met geen pen te beschrijven. Er gebeurde ronduit bizarre dingen die gewoon onverklaarbaar zijn. Ik moest plassen, ging naar de wc deed de deur dicht en op het moment dat mijn bips de bril aanraakte werd er op de wc deur geklopt. Ja? Riep ik. Maar geen antwoord. Jaha? Riep ik nogmaals. Weer niks. Ik deed de deur open en er was niemand. Gewoon niemand. Later vroeg ik of er iemand klopte op de wc deur, maar ook dit was niet het geval. Ik "scheet" letterlijk 3 kleuren!

Alsof dat nog niet eng genoeg was besloten de bizarre dingen nog even een extra vreemde wending te geven aan mijn angst. Ik was alleen thuis en geloof mij, dit heb je liever niet als er dit soort dingen gebeuren. Ik liep langs de slaapkamer deur van beneden en uit het niets werd deze deur tegen mij aangegooid!! Echt gegooid met kracht! De wind is waarschijnlijk het eerste wat in je opkomt. Kan, maar geen raam open en met zo een kracht? Nee onmogelijk. Als je vervolgens iemand uitnodigt die hier zo niet in gelooft en diegene toch lijkwit wegtrekt in zijn gezicht om voor het raam iets gezien te hebben, dan weetje zeker dat het niet goed zit. Zo nodige mijn moeder een vriendin van haar uit en zij wist ons meteen te vertellen dat er iets niet klopte in dat huis. Vooral boven! Dat was ook de reden - vanaf het begin dat wij er kwamen wonen - allemaal beneden sliepen. Ik heb welgeteld 1 dag boven geslapen. Dat was toen wij er de eerste nacht sliepen. Er stonden nog spullen die uitgepakt moesten worden. Meteen die eerste nacht werd er even duidelijk gemaakt dat wij toch niet de enige in dit huis waren. Deze spullen vielen namelijk om! De kamer lag ineens bezaaid met spullen die wij ZELF nog moesten uitpakken. Verklaarbaar door te zeggen dat het misschien is omgevallen maar alle andere dingen die er daarna zij gebeurd.. nee, omgevallen komt niet in mij op.

Het was vooral raak in de slaapkamer van mijn moeder. Zij had een inbouw kast met onderin haar schoenen. Er werd iedere nacht weer gespit tussen deze schoenen! Hoe mijn moeder daar heeft kunnen blijven in die slaapkamer.. ik had het wel geweten hoor!

Enne dan heb ik nog deze voor je; Ergens ook in een ver verleden zat ik op de bank. Ik was bezig met iets opschrijven. lag mijn pen neer en deed iets anders - geen idee meer - Tot ik de pen weer wou pakken en hij ineens weg was. Ik heb alle kussen van de bank gehaald, ondersteboven gegooid. Maar geen pen. Toen ik het opgaf en mijzelf weer in de bank liet zakken lag deze bewuste pen naast mij. Uhhh?

Of eh... die keren dat er aangebeld werd - bij de voordeur en er uiteindelijk niemand voor de deur stond. Weetje hoe vaak dit is voorgekomen? TE vaak! Dit is nog maar een klein greepje uit het grote boek. Ik zou mijn moeder eens een blogje moeten laten tikken met alle onverklaarbare dingen die zij heeft meegemaakt 😉 Zij kan hoogstwaarschijnlijk wel 10 boeken vullen!

Zoals ik net al zei, ik geloof er 100% in dat er meer is en dat er zielen ronddwalen onder ons. Waarschijnlijk niet altijd met de beste bedoelingen door de dingen die ik hierboven heb opgenoemd, maar zo nu en dan weetje ergens dat het ook wel oke is. Zoals voor mij dat mijn vader - die 2 jaar terug is overleden ineens naast mij stond. Het is oke, dat voelde ik aan alles!

Ik ben echt ontzettend benieuwd of jij zelf ook dit soort onverklaarbare dingen hebt meegemaakt en of je hier überhaupt in gelooft? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.