Doorgaan naar hoofdcontent

Aftellen naar Vajèn haar 2e verjaardag


Allemachtig, ik weet nog donders goed dat ik achter mijn laptopje aan het tikken was over de voorbereidingen van Vajèn haar eerste verjaardag en dan vooral de Cake Smash. Wat een succes was dat. En nu zijn we alweer een jaar verder. Tijd is echt helemaal niks, het is zo weg! Time flies; When you're a momma. Over een week mag Vajèn alweer 2 kaarsjes uitblazen. #EMOMAMA

Vorig jaar hoefden wij niet lang na te denken over een thema voor haar allereerste verjaardag. Het werd Frozen. Vajèn heeft een hart voor Frozen en dan vooral Anna en Olaf. Tegenwoordig is het ietsje minder, maar zodra Frozen aangezet word zit madam in de relax houding.Ze werd overdonderd met cadeaus. Onmenselijk veel dat ze heeft gekregen, niet normaal. Alles wat ze toen heeft gekregen, daar heeft ze nog steeds iets aan. Des te moeilijker dit jaar, want tsja.. wat geef je je dochter die al een heleboel heeft? Daarover komt een aparte rubriek online binnen enkele dagen. Hierin zal ik de papa's & mama's wat tips geven omtrent verjaardagscadeaus. Dat gaat ERG leuk worden. Zeker de moeite waard om even in de gaten te houden.

Maar nu, the parteeehhh! Wat gaat het thema worden? 
Eigenlijk is er niet een echt echt thema, het is voornamelijk veel roze - lekker meisjesachtig. Veel zilver, wit en uiteraard Unicorns! Want een unicorn mommy moet ooit voor haar dochter een unicorn verjaardag organiseren. #bucketlistdingen Die kan ik alvast van het lijstje afstrepen! Het gaat geen echt unicorn thema worden trouwens. Het hoofd is gewoon veel roze in verschillende tinten met hier en daar een terugkerende unicorn!

De taart
Dit was eigenlijk appeltje-eitje! De taart die ik wil maken stond al een tijdje opgeslagen op mijn telefoon. Oh ja, zelf maken inderdaad! Ik kan dit heus 👊 Het gaat een stapeltaart worden van 3 lagen, met een soort marble effect maar dan met roze kleurtjes. Versierd met snoepjes en Little Pony's. Ik zie hem al helemaal voor mij. De inspiratie komt vandaan bij iemand die ik al een tijdje volg op Instagram. Zij maakt zelf taarten, echt onwijs mooie creaties. Haar taart met de Little pony's kwam voorbij en ik was direct helemaal verliefd. EN volgens mij is dit al heeeeuulll lang geleden haha. Kun je nagaan.


Voor de taart shopte wij bij Action o.a de roze/witte kaarsjes. Deze gaan wij waarschijnlijk niet gebruiken als er nog ergens zilveren kaarsjes te scoren zijn. De bloemetjes zal ik ook toevallig liggen. Deze hebben wij meegenomen om de taart te versieren met iets anders dan snoep. En daarnaast namen wij natuurlijk ook snoepjes voor de taart mee. Zuurstokjes en iets wat ik nog niet eerder heb gezien. Een lange Tum tum ha! Bij de Jamin moeten wij de andere snoepjes nog weten te scoren. Grote ronde platte lolly's etc etc.

Nog meer lekkernijen? 
Naast de taart mag natuurlijk de nodige zoetigheid - als in; als ik hier vandaan kom heb ik geen tanden meer over- niet ontbreken. Zo komen er ook cupcakejes met mooie toefjes in nog mooiere kleuren op tafel te staan. Yes, inclusief unicorn hoorn. Naast deze cupcakes komen er marshmallows gedipt in witte chocolade en roze sprinkels. Uiteraard mogen lange vingers met een laagje chocolade niet ontbreken En over de rest van de candy ben ik nog aan het brainstormen. Shoot als je een leuk idee hebt!Bij de Aldi zagen wij 2 bovenstaande zakken liggen. Met per stuk 15 cakejes. Wow dat scheelt ontzettend met zelf bakken. Het was namelijk de bedoeling om zelf cupcakes te gaan bakken. Maar dit voldoet ook prima en houden wij tijd over voor de andere dingen zoals de taart. Kun je de prijs zien? 15 cakejes voor € 1.29 HA gillertje weer!

En de cadeautjes?
Jaaaaa dit is nogal een opgave, zoals ik net ook vertelde. We hebben al wat leuke dingetjes gevonden, waarover je later aparte blogs kunt lezen hier. Voor nu ga ik dit nog niet verklappen. Ik kan wel verklappen dat deze dame wederom ongelooflijk verwend gaat worden! Oke, een kleinigheidje kunnen we wel verklappen toch? Bij de Action liepen wij tegen een Olaf pak aan. Vajèn was wild enthousiast en dus belande dit pak in ons karretje. Te leuk! Eerder had ze altijd een unicorn pak, maar ze groeit TE snel 😐

Wat doet ze aan? 
Meehee dit vind ik echt 1 van de moeilijkste dingen om over na te denken. vajèn is niet echt het typje wat rond dartelt in een tutu jurkje/rokje, hoewel het haar niet misstaat. Toch is ze meer het meisje van de stoere kleding. maar is dat wel leuk voor haar verjaardag? Of stel ik mijzelf nu zo erg aan? Ha! Mocht je een leuke tip hebben, again... shoot! Ik dacht zelf aan een twinning outfit met haar zusje?

Uitnodigingen
Bij een party horen ook uitnodigingen en die hebben wij dan ook gemaakt in samenwerking met Hipdesign.nl Het kaartje is zo ontzettend tof geworden. Daarover ga ik je ook later in een andere blog veel meer vertellen en natuurlijk laten zien.

Hoe doen wij dat met visite? 
Vorig jaar was het nogal een gedoe met Vajèn haar verjaardag en het blijven eten. Daarom hebben wij er dit jaar bewust voor gekozen om haar verjaardag vanaf 10:30 te vieren tot een uurtje of 15:00. Mooie tijd en zo hebben wij niet de rompslomp met avondeten. 'S morgens koffie of thee met onze homemade taart. En de rest van de tafel staat zo propvol met allerlei snoepperij!
En verder?
Action, wat houden wij allemaal veel van die winkel nietwaar?! Wij hadden onze zinnen gezet op kartonnen bordjes (grijs met sterren). Helaas tot dusver nog niet kunnen vinden. Onze zoektocht gaat verder. We wonen helaas in een dorp waar er nooit iets te vinden dus, juk. We hebben in ieder geval roze rietjes kunnen vinden bij Action. Deze komen gewoon op tafel te staan en worden geprikt op de Marshmallow met chocolade. Staat toch even iets leuker dan een satéprikker. De glazen wekpotjes zag ik per toeval liggen. Er lagen er nog 4 en precies de 4 met een een roze deksel. Bingooo! Hier komen dan de Marshmallows en rietjes in te staan. Beetje leuke aankleding op tafel.

Ook namen wij bij de Action 2 roze tafelkleden mee. Geweldig, want deze kleur hebben ze normaal nooit. Ik heb de laatste 2 uit het schap gevist. En natuurlijk het bestek. 2 roze pakken en 1 witte. Het boodschappenlijstje begint te krimpen, maar we zijn er nog niet... nog lang niet! Er lijkt geen einde aan te komen.

Ik ga je in ieder geval op de hoogte houden enne... vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal. Na Vajèn haar verjaardag verschijnt er een vlog, met alle voorbereidingen online en natuurlijk neem ik je mee op Vajèn haar party!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.