Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Gucci Loafers voor een prikkie


Je houdt van ze, of je steekt ze liever in brand. Alhoewel dat nogal zonde zou zijn van die dure stappers. Ik heb het natuurlijk over de Gucci Loafers. And first things first, vorige jaar zag ik voorbij komen en eigenlijk dacht ik "Iew" Ja echt waar! NU? NU wil ik ze hebben. Liever vandaag dan morgen.

Maar goed nieuws, want als jij net als mij een klein liefdes sprongetje maakt bij het zien van deze gruwelijk gave loafers maar die prijs, er is een webshop die deze loafers verkoopt en niet voor €530,- maar voor de paar centen van € 34.99. Ja, dat bedoel ik! Dat is nog eens een fijn koopje voor de musthave loafers deze zomer.

Comegetfashion kennen wij waarschijnlijk allemaal wel toch? Deze onwijs leuke webshop, vol items die je kledingkast roepen heeft nu exact deze leuke stappertjes in hun assortiment. Maar je bent gewaarschuwd, ik gok dat deze leukerdjes binnen no-time zijn uitverkocht! Niet twijfelen, gewoon doen. Na twijfel komt spijt en dan grijp je sowieso mis.

Ze maken iedere outfit uniek, aldus Comgetfashion! 


En als je dan toch aan het shoppen bent stel je natuurlijk als vrouw zijnde meteen een complete outfit samen ♥ Wat vindt jij? Liefde of geen liefde?