Doorgaan naar hoofdcontent

Gucci Loafers voor een prikkie


Je houdt van ze, of je steekt ze liever in brand. Alhoewel dat nogal zonde zou zijn van die dure stappers. Ik heb het natuurlijk over de Gucci Loafers. And first things first, vorige jaar zag ik voorbij komen en eigenlijk dacht ik "Iew" Ja echt waar! NU? NU wil ik ze hebben. Liever vandaag dan morgen.

Maar goed nieuws, want als jij net als mij een klein liefdes sprongetje maakt bij het zien van deze gruwelijk gave loafers maar die prijs, er is een webshop die deze loafers verkoopt en niet voor €530,- maar voor de paar centen van € 34.99. Ja, dat bedoel ik! Dat is nog eens een fijn koopje voor de musthave loafers deze zomer.

Comegetfashion kennen wij waarschijnlijk allemaal wel toch? Deze onwijs leuke webshop, vol items die je kledingkast roepen heeft nu exact deze leuke stappertjes in hun assortiment. Maar je bent gewaarschuwd, ik gok dat deze leukerdjes binnen no-time zijn uitverkocht! Niet twijfelen, gewoon doen. Na twijfel komt spijt en dan grijp je sowieso mis.

Ze maken iedere outfit uniek, aldus Comgetfashion! 


En als je dan toch aan het shoppen bent stel je natuurlijk als vrouw zijnde meteen een complete outfit samen ♥ Wat vindt jij? Liefde of geen liefde? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.