Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Gucci Loafers voor een prikkie


Je houdt van ze, of je steekt ze liever in brand. Alhoewel dat nogal zonde zou zijn van die dure stappers. Ik heb het natuurlijk over de Gucci Loafers. And first things first, vorige jaar zag ik voorbij komen en eigenlijk dacht ik "Iew" Ja echt waar! NU? NU wil ik ze hebben. Liever vandaag dan morgen.

Maar goed nieuws, want als jij net als mij een klein liefdes sprongetje maakt bij het zien van deze gruwelijk gave loafers maar die prijs, er is een webshop die deze loafers verkoopt en niet voor €530,- maar voor de paar centen van € 34.99. Ja, dat bedoel ik! Dat is nog eens een fijn koopje voor de musthave loafers deze zomer.

Comegetfashion kennen wij waarschijnlijk allemaal wel toch? Deze onwijs leuke webshop, vol items die je kledingkast roepen heeft nu exact deze leuke stappertjes in hun assortiment. Maar je bent gewaarschuwd, ik gok dat deze leukerdjes binnen no-time zijn uitverkocht! Niet twijfelen, gewoon doen. Na twijfel komt spijt en dan grijp je sowieso mis.

Ze maken iedere outfit uniek, aldus Comgetfashion! 


En als je dan toch aan het shoppen bent stel je natuurlijk als vrouw zijnde meteen een complete outfit samen ♥ Wat vindt jij? Liefde of geen liefde?