Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Gucci Loafers voor een prikkie


Je houdt van ze, of je steekt ze liever in brand. Alhoewel dat nogal zonde zou zijn van die dure stappers. Ik heb het natuurlijk over de Gucci Loafers. And first things first, vorige jaar zag ik voorbij komen en eigenlijk dacht ik "Iew" Ja echt waar! NU? NU wil ik ze hebben. Liever vandaag dan morgen.

Maar goed nieuws, want als jij net als mij een klein liefdes sprongetje maakt bij het zien van deze gruwelijk gave loafers maar die prijs, er is een webshop die deze loafers verkoopt en niet voor €530,- maar voor de paar centen van € 34.99. Ja, dat bedoel ik! Dat is nog eens een fijn koopje voor de musthave loafers deze zomer.

Comegetfashion kennen wij waarschijnlijk allemaal wel toch? Deze onwijs leuke webshop, vol items die je kledingkast roepen heeft nu exact deze leuke stappertjes in hun assortiment. Maar je bent gewaarschuwd, ik gok dat deze leukerdjes binnen no-time zijn uitverkocht! Niet twijfelen, gewoon doen. Na twijfel komt spijt en dan grijp je sowieso mis.

Ze maken iedere outfit uniek, aldus Comgetfashion! 


En als je dan toch aan het shoppen bent stel je natuurlijk als vrouw zijnde meteen een complete outfit samen ♥ Wat vindt jij? Liefde of geen liefde?