Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Vaderdag tip - Foto op Canvas


We blijven nog even in de Vaderdag sferen, want ik heb vandaag wederom een ERRUG leuke Vaderdag cadeau tip voor je. Namelijk; Een foto op canvas van FotoOpCanvas.nl. Dit is de nummer 1 in foto op canvas printen. En dat snap ik na mijn bestelling maar al te goed. Waarom dat lees je verderop in dit artikel.
Eerlijk is eerlijk, wij hadden nog helemaal niks aan de muur hangen. OK Kim dat lieg je, er hangt een poster van Bas in huis, maar daar is alles mee gezegd. #Mannendingen. Dus onder het mom van ons huis eindelijk een beetje meer "inhoud" geven, bestelde wij een gigantisch grote canvas met een foto van onze aapjes. De foto uitzoeken was een pittig momentje kan ik je vertellen. Toen Esra 2 maanden was deed ik een poging om beide meisjes samen op de foto te kieken. Maar dat liep uit op een marathon. Vajèn is niet zo een stilligger of zitter en al helemaal niet als iets moet. Ik kiekte uiteindelijk wat mooie plaatjes waaronder deze. Geloof mij die andere waren ook geweldig, bijvoorbeeld degene waarbij ze allebei tegelijk hun huil gezicht opzette. Maar toch ging ik voor deze. Gelukkig gemaakt met de good old camera. Het bestellen kon beginnen.

Je kunt trouwens bij FotoOpCanvas alle kanten op. Zo kun je dus een foto op canvas laten drukken, of wat dacht je van een wereldkaart? Een geboortekaartje? Wat ook leuk is, een foto op canvas voor buiten. Zeker nu het mooie zomer weer in aantocht is. Maar voor de papa's is het natuurlijk onwijs leuk om een foto van zijn kleine mini mensjes op canvas in zijn bezit te hebben.

Aan de slag! het zijn een paar simpele stappen die je moet doorlopen. Een kind kan letterlijk de was doen en dit eigenlijk met je ogen dicht. Je kunt je foto uploaden via de PC, Tablet, smartphone Instagram of Facebook. Onwijs handig. Zeker de Instagram functie omdat je daar toch 9 van de 10 keer de mooiste plaatjes op plaatst.

Als je je foto hebt uitgekozen kom in het volgende menu. Hier druk je simpelweg op Personaliseren en dan kan het leuke gedeelte beginnen. Je kunt nu kiezen om de foto een zwart/wit of sepia filter te geven. Ik moet zeggen dat ik even heb overwogen om de zwart/wit filter toe te voegen, deze was namelijk ook erg mooi bij de foto die ik uitkoos. Je kunt je foto verschuiven, inzoomen, uitzoomen en alle kanten op draaien. Aan de rechterkant van het scherm kun je kiezen uit staand of liggend. Ik heb gekozen voor liggend. Dit paste het mooist bij deze foto. Dan kun je ook nog kiezen uit een framedikte van 2 of 4cm. Ik koos 2cm! En dan de maat kiezen, onwijs veel keuze, dat valt niet mee. En de prijs begint vanaf € 6.00. Dat is nog eens een leuk prijsje voor een foto op canvas. Ik koos voor 80x60 en kost € 52.95 Ben je helemaal tevreden - Je ziet namelijk aan de linkerkant een preview. handig- dan klik je op volgende en heb je nog de keuze om een aanbevolen ophangsysteem erbij te kopen voor € 4.95. Die heb ik achterwege gelaten. Maar is natuurlijk wel erg handig om erbij te bestellen, zodat je zeker weet dat je ook echt je canvas goed kunt ophangen.

Dit blije ei was zelfs helemaal ondersteboven van de Canvas waar zij samen met haar mini zusjes op staat te pronken. Lachen lachen en lachen!  Kleine pretletter! 

Dan, kun je ook nog je foto laten controleren voor € 1.95. Dit is een fijne optie als je bijvoorbeeld een foto upload met je telefoon. Daarna klikken we wederom op volgende en zie je een complete preview van de door jou gemaakte canvas boven een bank hangen. Tevreden? Dan gaan gewoon we gewoon lekker verder. Enne, ze hebben een speciale Vaderdag aanbieding. Bestel je namelijk 2 canvas doeken dan krijg je 25% korting en bestel je er 3, dan krijg je 30% korting. Dus ook voor je schoonpaps een leuke foto op canvas en uiteraard voor opa? Nu gaan we verder naar de winkelmand en vanaf daar moet je het toch echt zelf doen. Afrekenen enzo!


Het grote wachten.. ik was zo onwijs nieuwsgierig dat ik het liefst bij de voordeur wou gaan liggen. Je wordt trouwens heel erg netjes via de mail op de hoogte gehouden van je bestelling en wanneer je deze thuis kunt verwachten. Ik bestelde de Canvas en 2 dagen later stond er een mevrouw van DHL voor de deur. Oprecht lieve mensen, dit vind ik persoonlijk fantastisch! Zo een snelle service. Excited als wat om de verpakking los te schuren. Het zat echt top ingepakt zodat er niks mee kon gebeuren. Stickers met "breekbaar" erop, al zullen sommige pakketbezorgers hier maling aan hebben 😉 En daar wassie, onze meisjes ongelooflijk groot op Canvas. Wow! Ik was er stil van, zo mooi. Ik kon mijzelf er ook totaal geen voorstelling van maken hoe groot de canvas zou zijn toen ik hem bestelde. Maar deze grote, Yes!

Hij is fantastisch gedrukt en totaal geen rarigheden. Dikke kudos voor deze Foto op Canvas!! Zoals je net al kon lezen onder de foto van Vajèn was ook zij behoorlijk onder de indruk. Ze keek naar haarzelf en weer naar de canvas, en weer naar haarzelf en weer terug naar de canvas, waarna ze even later riep "Baby" haha!


Eigenlijk kunnen we hier lang of kort of lullen, maar als je nog geen Vaderdag cadeau hebt.. dan is dit een cadeau waar je koppen met spijkers mee gaat slaan!

Nog even wat leuke feitjes op een rijtje;

- Dé goedkoopste van Nederland
- Meer dan 13 jaar ervaring
- Meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen
- Hoge kwaliteit producten
- Gratis verzending

Weetje wat ook erg leuk is? Ze geven een kijkje achter de schermen. Ik vond dit persoonlijk erg leuk om te lezen en te zien. Nieuwsgierig? Kijk hier mee!


Ik ben ongelooflijk enthousiast, de levering, de service! Yes, top! Ik kan je dan ook alleen maar aanraden om direct te beginnen met jouw gepersonaliseerde canvas!


Heb jij al ervaring met een foto op Canvas laten drukken?