Doorgaan naar hoofdcontent

Vaderdag tip - BON PARFUMEUR 901


Ooooohhh ik heb vandaag zo een gigantische leuke en vooral heerlijk ruikende Vaderdagtip voor je! Hier ga je je (schoon)paps of de vader van je kindjes heel erg gelukkig mee maken. Een BON PARFUMEUR parfum! Ik ga je er alles over vertellen.

Even een kleine note vooraf; Ik ben niet de beste in het omschrijven van geuren, dit is natuurlijk erg persoonlijk.

BON PARFUMEUR is een Frans merk. Een merk welke sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar is. Godzijdank, want hoogstwaarschijnlijk als je -in ieder geval deze geur- ruikt ben je in de zevende hemel. man of vrouw, maakt niet uit.

Even een korte intro om je kennis te laten maken met dit merk.

 "De oprichter van Bon Parfumeur, Ludovic Bonneton, droomde ervan om een parfum collectie te maken die alle geur-families zou bevatten. “Echte luxe is vrijheid. Vrijheid om te kiezen, onafhankelijk te zijn, maar ook van parfum te wisselen. Van parfum wisselen is wisselen van stemming, emotie, fantasie, zin. Met een parfum kun je je persoonlijkheid benadrukken. Zo vieren we individualiteit. We willen ook niet elke dag hetzelfde kledingstuk dragen, waarom dan wel hetzelfde parfum?,” zegt Ludovic Bonneton"

 Mix en match, dat staat bij dit merk bovenaan en dat maakt BON PARFUMEUR uniek en vooral origineel. Je kunt dus mixen en matchen met je wederhelft. Maar des te leuker om een geur uit de collectie voor Vaderdag te schenken. En stiekem, heel stiekem... als je in de naam van je kindjes 1 van de geuren schenkt is het meteen een goed excuus om voor jezelf ook een heerlijke parfum uit te zoeken. Alhoewel, wie heeft een excuus nodig om een heerlijk ruikend luchtje aan te schaffen?!

De verpakking voor op! Die is namelijk in mijn ogen pure luxe. Niet zomaar een kartonnen doosje met een leuke tekst etc. Nee, een echt luxe doosje waarvan hij ook nog geweldig staat in bijvoorbeeld de slaapkamer. De doosjes van parfums gooi ik zelf altijd weg, who's with me? Maar deze belandt absoluut niet in de prullenbak. Daar zal ik voor waken haha!


 De geuren collectie bestaat uit 15 unisex geuren en 1 Eau de Cologne en de cijfers op de verpakking geven de hoofdnoten aan. De geuren zijn onderverdeeld in geur-families en zo heeft ieder "Familie" een eigen kleur. Bekijk het zo; Je kunt de geuren verzamelen en ruilen. Dus als jij helemaal verliefd gaat worden op BON PARFUMEUR dan is het natuurlijk een kwestie van "doorvertellen". Op die manier kun je zelfs met je oma, moeder, zus, tante, nicht of je buurvrouw ruilen. Hoe leuk? Maar natuurlijk ook gewoon met je geliefde wederhelft. En dat voor de prijs van € 35.00. Voor mij een prijs die niet afschrikt en zeker meer dan de moeite waard is om 1 van de geuren aan te schaffen.

Als ik naar mijzelf kijk of eigenlijk naar Bas, bij iedere gelegenheid doen wij een andere parfum op. Gericht op waar je naartoe gaat, met wie en je "mood". Dat maakt deze geuren gewoon een musthave en iedere geur is dus uniek naar eigen smaak. Ik ben om hoor!


Bas heeft de 901 variant en daarover gaat dit artikel natuurlijk ook. De hoofdnoten van deze geur; Muscade, Amande en Patchouli. Ok, als er in een geur Patchouli zit heb je mij in ieder geval al ingepakt.  En nu -voor mij- het moeilijkste deel. De geur omschrijven. Poeh! Laat ik in ieder geval even vooraf melden dat de geur in het flesje toch heel anders ruikt dan op je huid. -Of ja Bas zijn huid- Hij ruikt fris, maar toch ook een zoetige noot. De perfecte combinatie omdat de noten precies op elkaar afgestemd zijn zodat er niet eentje per se bovenuit steekt die erg aanwezig is. Een geeur is erg persoonlijk, maar ik durf mijn hand in het vuur te steken voor het volgende; Er is waarschijnlijk bijna geen man te vinden die zal zeggen, dat dit een vieze geur is!

Enne, als Bas de geur opheeft wil ik eigenlijk alleen maar in zijn nek blijven plakken met mijn neus. Ja, echt waar! Dat zegt meer dan duizend woorden!


De collectie; Check - Uitgebreid en unisex
De verpakking; Check- Pure luxe as I said
De prijs; Check - Voor de prijs van € 35.00 krijg je 30ML EN je hebt echt maar pufjes nodig!
De geur; Check - Met de hoofdletter C!

Ik kan eigenlijk maar aanraden om je te verdiepen in dit geweldige merk. Ondanks dat wij beide nog maar met 1 geur kennis hebben gemaakt zijn wij best wel onder de indruk. Geweldig dat BON PARFUMEUR nu ook verkrijgbaar is in Nederland, want op deze manier heb je het meest fenomenale Vaderdagscadeau on earth! Van ons een oprechte en bovendien heerlijk ruikende tip, BON PARFUMEUR 901.

De geuren zijn o.a te koop via BON PARFUMEUR.NL en 100% navulbaar

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.