Doorgaan naar hoofdcontent

Getest - Luiers van Action (Teddy Care)Ik hou van Action, tsja wie niet! Als je de Action in loopt omdat 1 specifiek dingetje nodig hebt, weetje eigenlijk al vanaf het moment dat je je voet in de Action zet, dat je met TASSEN vol naar buiten gaat. Ik hou ervan! Last minute moesten wij nog even een leuk verjaardagscadeautje scoren. Daarvoor ga je uiteraard naar Action. Bas en ik hadden beide absoluut geen zin om door de Lidl te slenteren, maar we hadden luiers voor Esra nodig. Joh, bij de Action verkopen ze tegenwoordig ook luiers en dat voor maar € 0.13 per luier -maat3-. Gillertje toch!

Het aangewezen moment om ze ook meteen grondig te testen voor een leuk artikel. Zoals ik eerder deed met de luiers van DM Drogiterij en de luiers van de Lidl. Er zijn wat merken waar ik helemaal niet ondersteboven van ben hoor, dus ietwat sceptisch was ik wel. Ik bedoel € 0.13 per luier, ik kan er nog om lachen!

Maar goed, let's try! Wij namen luiers maatje 3 mee. Dit is de gele verpakking van 4 tot 9 kilo. Wij betaalde € 5.79 voor een pak met 43 luiers.


De "look" van de luiers is vrij basic. Maar who cares, ze gaan om de billetjes en daarna gooi je hem weg. Ze zijn er in ieder geval niet om ingelijst te worden 😉


Action zegt zelf over de luiers;

Anti-lekkage
De anti-lekrandjes zorgen voor extra bescherming ter voorkoming van lekkage ter hoogte van de beentjes.

Bewegingsvrijheid De anatomisch vorm volgt de vorm van het lichaam en garandeert een grote bewegingsvrijheid.

Ademende materialen Zonder chloor, zonder latex en zonder parfum. Maar wel gemaakt van de best ademende materialen.

Dag & nacht bescherming De super absorberende kern houdt vloeistof vast en houdt vocht weg van het babyhuidje, dag en nacht.


- Zachte toplaag en super absorberende kern
- Hersluitbare klittebandsluitingen
- Elastische oren
- Anti-lekrandjes
- Ademende materialen

Esra draagt deze luiers nu krap aan een weekje en tot zover ben ik als mama erg tevreden over de luiers. Om ze zo goed mogelijk te kunnen testen heb ik haar ook 's nachts in deze luiers laten slapen. Gelukkig is Esra nu haar ritme aan het opbouwen van hetgeen wat doorslapen heet, dus echte natte luiertjes heeft deze madam in de ochtend niet meer. Maar wel fijn als ze toch een paar plasjes heeft gedaan, dat deze luier niet gaat lekken. En inderdaad, dat doen ze niet. De beloofd anti-lekrandjes doen goed hun werk.

Maar first things first....


De luiers zijn aangenaam dus, wat voor zo'n kleintje natuurlijk een stuk fijner zit dan zo een gigantische dikke flap. Dat verbaasde mij eigenlijk enorm. De binnenkant is bizar zacht, totaal tegen mijn verwachtingen in. Ik heb ze wel eens gehad - ook vrij goedkoop- waarbij de binnenkant net schuurpapier was. Noop, ik noem geen namen. De flexibiliteit van de "oortjes" zijn voor mijn idee niet anders dan de Lidl luiers. Niks op aan te merken verder.


De luiers sluiten perfect aan! Kijk dan ↑! EN voor mij een belangrijk puntje, bij de beentjes zijn de luiers enorm elastisch. Yes voor bewegingsvrijheid. Zeker als ze zo klein zin is een stugge luier tijdens het trappelen van de beentjes, geen pretje. Dik pluspuntje!

De 1 verteld dat deze luiers wat klein vallen terwijl de ander daar niks van merkt. Ik mag mijzelf aansluiten bij de 2e groep mensen. Ik merk geen verschil met de luiers die Esra normaal gesproken draagt. Ze zitten als gegoten. Ook niet geheel onbelangrijk, poepjes. Hoe is dat met deze luier? We kunnen er lang of kort over lullen, maar dunne poepjes of harde poepjes.. it doesn't matter. De luier houdt alles binnenboord.

En dan nog iets, er bestaan op de markt van die luiers -wederom noem ik geen namen- die behoorlijk smerig ruiken na een plasje. Gewoon totaal niet fijn. Daar was ik eigenlijk in het begin met deze luiers ook erg bang voor. Het stink gedeelte. Maar oh nee, na een plasje komt er geen chemisch luchtje vrij. Wel word de luier snel gaan na wat plasjes. Geen storende of vervelende dingen te melden eigenlijk.


Voor mij zijn de luiers van Teddy Care met vlag en wimpel geslaagd, ondanks dat ik vrij sceptisch was door de prijs zijn ze echt prima in verhouding met de kwaliteit. Ik vergeet bijna te melden dat na een week gebruik van deze luiers, Esra nog geen luieruitslag heeft gekweekt. In tegendeel zelfs. Nog een dik pluspuntje wat mij betreft. Die rollercoaster van het leed dat luieruitslag heet heb ik in mijn 2 jarige mama bestaan genoeg meegemaakt haha. Yeah voor Teddy Care dus.

Ik wil de maat 5 luiers nu ook gaan proberen voor Vajèn. Kijken hoe zij hierop reageert, omdat Vajèn eigenlijk met andere luiers dan de Lidl of DM onwijs uitslag krijgt en haar plasjes zijn in de nacht behoorlijk. Wordt vervolgd. Al met al ben ik over deze luiertjes erg tevreden. De prijs, de kwaliteit yep. Goedgekeurd als je het mij vraagt.

De luiers zijn verkrijgbaar in maat 3 € 5.79, maat 4 € 5.99 en maat 6 € 6.19

Welke luiers gebruik jij? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.