Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Getest - Luiers van Action (Teddy Care)Ik hou van Action, tsja wie niet! Als je de Action in loopt omdat 1 specifiek dingetje nodig hebt, weetje eigenlijk al vanaf het moment dat je je voet in de Action zet, dat je met TASSEN vol naar buiten gaat. Ik hou ervan! Last minute moesten wij nog even een leuk verjaardagscadeautje scoren. Daarvoor ga je uiteraard naar Action. Bas en ik hadden beide absoluut geen zin om door de Lidl te slenteren, maar we hadden luiers voor Esra nodig. Joh, bij de Action verkopen ze tegenwoordig ook luiers en dat voor maar € 0.13 per luier -maat3-. Gillertje toch!

Het aangewezen moment om ze ook meteen grondig te testen voor een leuk artikel. Zoals ik eerder deed met de luiers van DM Drogiterij en de luiers van de Lidl. Er zijn wat merken waar ik helemaal niet ondersteboven van ben hoor, dus ietwat sceptisch was ik wel. Ik bedoel € 0.13 per luier, ik kan er nog om lachen!

Maar goed, let's try! Wij namen luiers maatje 3 mee. Dit is de gele verpakking van 4 tot 9 kilo. Wij betaalde € 5.79 voor een pak met 43 luiers.


De "look" van de luiers is vrij basic. Maar who cares, ze gaan om de billetjes en daarna gooi je hem weg. Ze zijn er in ieder geval niet om ingelijst te worden 😉


Action zegt zelf over de luiers;

Anti-lekkage
De anti-lekrandjes zorgen voor extra bescherming ter voorkoming van lekkage ter hoogte van de beentjes.

Bewegingsvrijheid De anatomisch vorm volgt de vorm van het lichaam en garandeert een grote bewegingsvrijheid.

Ademende materialen Zonder chloor, zonder latex en zonder parfum. Maar wel gemaakt van de best ademende materialen.

Dag & nacht bescherming De super absorberende kern houdt vloeistof vast en houdt vocht weg van het babyhuidje, dag en nacht.


- Zachte toplaag en super absorberende kern
- Hersluitbare klittebandsluitingen
- Elastische oren
- Anti-lekrandjes
- Ademende materialen

Esra draagt deze luiers nu krap aan een weekje en tot zover ben ik als mama erg tevreden over de luiers. Om ze zo goed mogelijk te kunnen testen heb ik haar ook 's nachts in deze luiers laten slapen. Gelukkig is Esra nu haar ritme aan het opbouwen van hetgeen wat doorslapen heet, dus echte natte luiertjes heeft deze madam in de ochtend niet meer. Maar wel fijn als ze toch een paar plasjes heeft gedaan, dat deze luier niet gaat lekken. En inderdaad, dat doen ze niet. De beloofd anti-lekrandjes doen goed hun werk.

Maar first things first....


De luiers zijn aangenaam dus, wat voor zo'n kleintje natuurlijk een stuk fijner zit dan zo een gigantische dikke flap. Dat verbaasde mij eigenlijk enorm. De binnenkant is bizar zacht, totaal tegen mijn verwachtingen in. Ik heb ze wel eens gehad - ook vrij goedkoop- waarbij de binnenkant net schuurpapier was. Noop, ik noem geen namen. De flexibiliteit van de "oortjes" zijn voor mijn idee niet anders dan de Lidl luiers. Niks op aan te merken verder.


De luiers sluiten perfect aan! Kijk dan ↑! EN voor mij een belangrijk puntje, bij de beentjes zijn de luiers enorm elastisch. Yes voor bewegingsvrijheid. Zeker als ze zo klein zin is een stugge luier tijdens het trappelen van de beentjes, geen pretje. Dik pluspuntje!

De 1 verteld dat deze luiers wat klein vallen terwijl de ander daar niks van merkt. Ik mag mijzelf aansluiten bij de 2e groep mensen. Ik merk geen verschil met de luiers die Esra normaal gesproken draagt. Ze zitten als gegoten. Ook niet geheel onbelangrijk, poepjes. Hoe is dat met deze luier? We kunnen er lang of kort over lullen, maar dunne poepjes of harde poepjes.. it doesn't matter. De luier houdt alles binnenboord.

En dan nog iets, er bestaan op de markt van die luiers -wederom noem ik geen namen- die behoorlijk smerig ruiken na een plasje. Gewoon totaal niet fijn. Daar was ik eigenlijk in het begin met deze luiers ook erg bang voor. Het stink gedeelte. Maar oh nee, na een plasje komt er geen chemisch luchtje vrij. Wel word de luier snel gaan na wat plasjes. Geen storende of vervelende dingen te melden eigenlijk.


Voor mij zijn de luiers van Teddy Care met vlag en wimpel geslaagd, ondanks dat ik vrij sceptisch was door de prijs zijn ze echt prima in verhouding met de kwaliteit. Ik vergeet bijna te melden dat na een week gebruik van deze luiers, Esra nog geen luieruitslag heeft gekweekt. In tegendeel zelfs. Nog een dik pluspuntje wat mij betreft. Die rollercoaster van het leed dat luieruitslag heet heb ik in mijn 2 jarige mama bestaan genoeg meegemaakt haha. Yeah voor Teddy Care dus.

Ik wil de maat 5 luiers nu ook gaan proberen voor Vajèn. Kijken hoe zij hierop reageert, omdat Vajèn eigenlijk met andere luiers dan de Lidl of DM onwijs uitslag krijgt en haar plasjes zijn in de nacht behoorlijk. Wordt vervolgd. Al met al ben ik over deze luiertjes erg tevreden. De prijs, de kwaliteit yep. Goedgekeurd als je het mij vraagt.

De luiers zijn verkrijgbaar in maat 3 € 5.79, maat 4 € 5.99 en maat 6 € 6.19

Welke luiers gebruik jij?