Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

8 x leuke badpakken


De zoektocht naar dé perfecte en leukste zwemkleding is alweer van start gegaan. EN eerlijk is eerlijk? Ik word er een beetje verdrietig van. Het aanbod wat betreft badpakken is niet om over een huis te schrijven, terwijl juist badpakken helemaal HET zijn deze zomer. Toch heb ik wat leuke exemplaartjes weten te vinden. 

Zelfs bij H&M vond ik het aanbod erg tegenvallen. Je kunt beter gaan spieken op de kinderafdeling ha. In tegen stelling tot de bikini's. Die vindt je namelijk in alle soorten, kleuren en maten. Erg leuke plaatjes zitten ertussen. Vandaag de badpakken variant. Vooral veel "flower power" printjes. Mijn persoonlijke favoriet atm.

Als ik er eentje zou moeten uitzoeken? Dan zou ik gaan voor de poederroze off shoulder badpak met ruches. Hoewel ik nog niet echt badpak proof ben, werk aan de winkel! Hij staat in in ieder geval op mijn wishlist. 

Welke van de 8 badpakken zou jij uitkiezen? 


Van links naar recht;Van links naar rechts;