Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

8 x leuke badpakken


De zoektocht naar dé perfecte en leukste zwemkleding is alweer van start gegaan. EN eerlijk is eerlijk? Ik word er een beetje verdrietig van. Het aanbod wat betreft badpakken is niet om over een huis te schrijven, terwijl juist badpakken helemaal HET zijn deze zomer. Toch heb ik wat leuke exemplaartjes weten te vinden. 

Zelfs bij H&M vond ik het aanbod erg tegenvallen. Je kunt beter gaan spieken op de kinderafdeling ha. In tegen stelling tot de bikini's. Die vindt je namelijk in alle soorten, kleuren en maten. Erg leuke plaatjes zitten ertussen. Vandaag de badpakken variant. Vooral veel "flower power" printjes. Mijn persoonlijke favoriet atm.

Als ik er eentje zou moeten uitzoeken? Dan zou ik gaan voor de poederroze off shoulder badpak met ruches. Hoewel ik nog niet echt badpak proof ben, werk aan de winkel! Hij staat in in ieder geval op mijn wishlist. 

Welke van de 8 badpakken zou jij uitkiezen? 


Van links naar recht;Van links naar rechts;