Doorgaan naar hoofdcontent

8 x leuke badpakken


De zoektocht naar dé perfecte en leukste zwemkleding is alweer van start gegaan. EN eerlijk is eerlijk? Ik word er een beetje verdrietig van. Het aanbod wat betreft badpakken is niet om over een huis te schrijven, terwijl juist badpakken helemaal HET zijn deze zomer. Toch heb ik wat leuke exemplaartjes weten te vinden. 

Zelfs bij H&M vond ik het aanbod erg tegenvallen. Je kunt beter gaan spieken op de kinderafdeling ha. In tegen stelling tot de bikini's. Die vindt je namelijk in alle soorten, kleuren en maten. Erg leuke plaatjes zitten ertussen. Vandaag de badpakken variant. Vooral veel "flower power" printjes. Mijn persoonlijke favoriet atm.

Als ik er eentje zou moeten uitzoeken? Dan zou ik gaan voor de poederroze off shoulder badpak met ruches. Hoewel ik nog niet echt badpak proof ben, werk aan de winkel! Hij staat in in ieder geval op mijn wishlist. 

Welke van de 8 badpakken zou jij uitkiezen? 


Van links naar recht;Van links naar rechts; 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.