8 x leuke badpakken


De zoektocht naar dé perfecte en leukste zwemkleding is alweer van start gegaan. EN eerlijk is eerlijk? Ik word er een beetje verdrietig van. Het aanbod wat betreft badpakken is niet om over een huis te schrijven, terwijl juist badpakken helemaal HET zijn deze zomer. Toch heb ik wat leuke exemplaartjes weten te vinden. 

Zelfs bij H&M vond ik het aanbod erg tegenvallen. Je kunt beter gaan spieken op de kinderafdeling ha. In tegen stelling tot de bikini's. Die vindt je namelijk in alle soorten, kleuren en maten. Erg leuke plaatjes zitten ertussen. Vandaag de badpakken variant. Vooral veel "flower power" printjes. Mijn persoonlijke favoriet atm.

Als ik er eentje zou moeten uitzoeken? Dan zou ik gaan voor de poederroze off shoulder badpak met ruches. Hoewel ik nog niet echt badpak proof ben, werk aan de winkel! Hij staat in in ieder geval op mijn wishlist. 

Welke van de 8 badpakken zou jij uitkiezen? 


Van links naar recht;Van links naar rechts;