Kinderen stapelen met een stapelbed

Beeld: Instagram Ik krijg regelmatig de vraag als mama van vier kids of ze allemaal een eigen slaapkamer hebben. Nee, dat hebben ze niet. We hebben drie slaapkamers. Proppen for life huh. Het is soms behoorlijk lastig om een beetje orde in de chaos te scheppen met alle kids en hun slaapkamer. Hoe lossen we dit op?  De jongste, Quinn slaapt al bij ons vanaf de geboorte. Het voelde voor ons goed om dit zo te doen. En laten we eerlijk zijn; bij de laatste doe je het net allemaal even iets anders. Dat kan ik nu voor 100% beamen. De één na jongste slaapt af en toe met haar twee jaar oudere zus op de slaapkamer. Deze oudere zus is een vroege vogel en geen van de andere meiden kan dit handelen. 05:30 en mevrouw is klaarwakker en ready voor de dag terwijl haar zussen nog makkelijk tot 07:30 door zouden kunnen slapen. Dit brengt vooral veel chaos met zich mee. Dus eens in de zoveel tijd verbouwen wij de boel en wisselen we het af met slapen. De ene keer slaapt ze bij haar oudere zus en daarna w

8 x leuke badpakken


De zoektocht naar dé perfecte en leukste zwemkleding is alweer van start gegaan. EN eerlijk is eerlijk? Ik word er een beetje verdrietig van. Het aanbod wat betreft badpakken is niet om over een huis te schrijven, terwijl juist badpakken helemaal HET zijn deze zomer. Toch heb ik wat leuke exemplaartjes weten te vinden. 

Zelfs bij H&M vond ik het aanbod erg tegenvallen. Je kunt beter gaan spieken op de kinderafdeling ha. In tegen stelling tot de bikini's. Die vindt je namelijk in alle soorten, kleuren en maten. Erg leuke plaatjes zitten ertussen. Vandaag de badpakken variant. Vooral veel "flower power" printjes. Mijn persoonlijke favoriet atm.

Als ik er eentje zou moeten uitzoeken? Dan zou ik gaan voor de poederroze off shoulder badpak met ruches. Hoewel ik nog niet echt badpak proof ben, werk aan de winkel! Hij staat in in ieder geval op mijn wishlist. 

Welke van de 8 badpakken zou jij uitkiezen? 


Van links naar recht;Van links naar rechts;