Doorgaan naar hoofdcontent

Lidl (Cien) producten die mij hebben verbaasd

Af en toe heb je van die goudmijntjes, die je simpelweg tegenkomt bij je plaatselijke supermarkt. In dit geval de Lidl. Ik had geen idee dat de Lidl vrij veel producten verkoopt die mij zouden doen verbazen. Maar toch, they did! EN hoe! Vandaag laat ik ook jouw kennis maken met deze producten. Sharing is caring, toch? 

 Pssst; Het zijn geen uitgebreide reviews, maar gewoon mijn ongezouten mening. 

Beauty producten bij de Lidl, ha! Echt waar en wie had gedacht dat dit ook nog eens hele fijne producten zouden zijn. Ik heb nog lang niet alles getest hoor, maar de producten die ik heb geprobeerd zijn naar mijn mening de moeite waard. Zeker als we de kwaliteit en de de prijs verhouding naast elkaar leggen.

Cien Foundation; 
Hier heb ik wel een uitgebreid artikel over geschreven. Daarvoor verwijs ik je graag door naar de échte review en die kun je hier vinden.

Cien Lip Butter; 
OK, op dit product ben ik stapel verliefd geworden! Een lip butter bij de Lidl. Hoe vindt je die?! Tijdens het boodschappen doen kom je gewoon een Lip Butter tegen welke ook nog eens ONWIJS betaalbaar blijkt. Namelijk; € 1.99 Woah! En over die prijs kwaliteit? Tsja, als ik zeg dat ik verliefd ben, dan kun je mij op mijn woord geloven dat het product ook echt fantastisch is. Ik heb hem in de kleur 03 Sweet Raspberry. Uiteraard heb je nog meer andere kleurtjes. Ik durf niet precies te zeggen hoeveel kleurtjes, want dit kan per filiaal verschillen. De Lip Butter smeert heel fijn uit en ruikt daarbij ook nog eens erg lekker. Een feestje voor je lipjes! En voor die prijs hoef je het niet te laten.

Cien Lip Gloss; 
Hold your horses, als je opzoek bent naar een Lip Gloss die niet plakt... dan zit je met de Cien Lip Gloss gebakken. Ik heb 'm in de kleur 38 Berry Fun. Als je zo kijkt naar de verpakking lijkt het een felle kleur, maar hij is erg subtiel op je lippen. Geur heeft de lip gloss niet, maar natuurlijk draait het daar niet om. Het penceeltje is ook erg fijn om de lip gloss aan te brengen. Een plat penceel zodat je hem makkelijker kunt aanbrengen. Ook deze heb je in meer verschillende kleurtjes. Welke precies, daar durf ik mij niet over uit te laten. Wederom voor € 1.99. Daar kun je niet vies voor lopen, toch?!

Cien Kohl Kajal (oogpotlood); 
Dit is ook een regelrechte topper! Ik heb het oogpotlood in een bruine kleur (02 brown). En tsjeeminee wat geeft deze een kleur af. Ik heb ze wel eens slechter in mijn bezit gehad. -ik noem geen namen 😉- Een lichter shimmer maakt het oogpotlood af en staat geweldig bij een smokey brown look. Hij is trouwens een beetje "creamy" waardoor hij ook nog eens erg fijn aanbrengt. Natuurlijk ook voor € 1.99!

Cien Cover Stick;
Nog een paradepaardje! Ik ben altijd opzoek naar de meest fijne cover stick voor mijn oneffenheden. Dit is een toppertje als je het mij vraagt. Ik heb hem in de kleur 2 Medium. Hij smeert fijn uit. Wederom een beetje romig wat het product voor mij af maakt. Ik heb namelijk wel andere producten in mijn stash liggen waarvan deze duizendmaal dikker zijn en gewoonweg niet fijn uitsmeren. Ik gebruik hem nu al eventjes en is zeker de moeite waard. Ook van deze Cover Stick heb je weer meerdere kleuren en natuurlijk € 1.99.

Cien Nagellak;
Over de nagellak ben ik ook dol enthousiast. Deze heeft namelijk een heel fijn kwastje om het aan te brengen op je nagels. Zo heb ik ze het liefst. Ik heb de kleur Candy Addict. Alleen die naam al, fantastisch. Ik ben zo een typische sucker voor die leuke namen ha! Maar to the point, de nagellak. Hij smeert fijn, en eigenlijk heb je aan 1 laagje genoeg. Maar voor een nog mooier effect kun je kiezen voor 2 laagjes. Ik was mijn handen zo'n 20000x per dag -Kindjes he- maar dan nog bladert de nagellak niet af. Een musthave voor de nagellak addicts onder ons. Natuurlijk zijn ook deze in meerdere kleurtje enne € 1.99.Cien Hairspray;
Goh, dat ik dit ooit zou zeggen voor een non hairspray gebruiker, maar sinds Bas deze voor mij heeft meegenomen omdat ik een filmpje moest opnemen en geen haarlak bij de hand had. Dan maar van de Lidl. EN ondanks dat ik dus geen echte gebruiker ben haarlak is dit zeker een fijne toevoeging. Zeker wanneer je graag krullen maakt in je haar. De haarlak ruikt erg lekker en plakt niet. Dit is trouwens de voornaamste reden dat ik nooit haarlak gebruik, dat geplak. Hij's fijn! Ik durf niet met zekerheid te zeggen wat de prijs hiervan is, maar we hebben het over Lidl 😉

Cien Oog make-up remover;
Save the best for last! Deze oog make-up remover. Dames, echt waar.. als je nog opzoek bent naar een fijn product om je make-up te verwijderen dan kan ik je alleen maar deze van Cien aanbevelen. Met lotusbloem en zijde. Woah, laat Lotusbloem nou net mijn middel name zijn. Hij ruikt echt onwijs lekker, wat het fijn maakt om je make-up te verwijderen. Ik heb er al heel wat versleten, maar geen 1 haalt het bij deze remover. Het doseer pompje is trouwens ook een geweldig pluspunt. Je drukt namelijk met je wattenschijfje op het pompje, dus geen capriolen meer uithalen om iets op je watje te krijgen. EN daarbij verwijdert de remover je make-up niet alleen fantastisch, ook waterproof is voor deze remover geen enkel probleem. Ik zweeeeeer bij dit product, en ik weet het allemaal.. mensen die zweren blabla. Maar oprecht, dit is denk ik het meest fijne product wat ik in jaren heb gebruikt. En het ALLER LEUKSTE? Hij kost maar € 1.15. Ladies, echt.... ga deze proberen! Je zult versteld staan en waarschijnlijk ben je dan net zo enthousiast als mij. Geen dure watertjes meer, maar gewoon een make-up remover van de Lidl. Ha!

Mocht je dus in de buurt wonen of zijn van een Lidl, neem dan zeker even een kijkje in het gangpad van de verzorgingsspullen en make-up.


Welk product van dit artikel zou je zelf willen proberen? 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.