Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Last minute Moederdag cadeau bij GreetzMorgen is het D-day, Moederdag! Ben jij in alle drukte een cadeautje vergeten? No worries. Bij Greetz heb je namelijk de mogelijkheid om voor vandaag 22:00 te bestellen zodat deze morgen OP Moederdag bezorgt wordt. Ik bedoel, hoe fijn is dat? Vandaag de echte echte last minute tips om je mama toch nog even in het zonnetje te zetten. Want dat verdient ze toch!Bloemen
Alle mama's worden blij van bloemen! Op deze pagina heb je een ruime keuze aan boeketten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boeket met een reep Tony's? Of een boeket met een setje maskers?


Chocolade
Ook kun je nog last minute kiezen voor heerlijke chocolade speciaal voor mama. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze gepersonaliseerde Merci chocolade? Op de voorkant kun je namelijk een eigen foto toevoegen. Hoe leuk?! Of kies 1 van de andere overheerlijke chocolade. Bekijk hier de pagina


Rosé met eigen etiket
Dit vind ik persoonlijk echt een fantastisch cadeau! Als je mama gek is op Rosé natuurlijk 😉 Je kunt de naam op het etiket bijvoorbeeld veranderen in mama. Te leuk! Bestel hem hier. Toch geen Rosé? Je kunt ook kiezen voor Chardonnay!  Bekijk hier de complete pagina voor nog meer gepersonaliseerde cadeautjes. 


Heliumballon 
Ook erg leuk zijn de heliumballonnen. Bijvoorbeeld deze. Met de tekst "Mama je bent een topper". Of een echte persoonlijke heliumballon met een foto van bijvoorbeeld jullie 2? Deze kun je hier bekijken. De ballon wordt afgeleverd in een grote doos. Extra leuk als je mama de doos open maakt en hier de ballon uit vliegt! 

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een 1 van de andere ballonnen. Deze kun je hier allemaal stuk voor stuk bekijken. 

Verwen producten 
Je mama extra verwennen? Ook dat kan bij Greetz. Een tal van verwenproducten waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld een een Rituals set. Wie houdt er nou niet van Rituals?! Of een gepersonaliseerde set van Dove? Leuk toch? Op de verpakking kun je je eigen tekst en foto plaatsen. Bekijk hier de complete "Beauty" pagina. 


Zelfs iets leuks in elkaar knutselen blijft natuurlijk het ALLERleukste. Ik bedoel, ik kan niet wachten tot mijn meisjes thuis komen van school met een Moedercadeautje, die zij op school hebben geknutseld. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een mooie brief voor je mama schrijven! iets wat zij voor eeuwig kan koesteren. Vertel haar hoeveel je van haar houdt ♥ Of wat dacht je van een lekker ontbijt op bed? Of geef haar een tegoedbon om samen een dagje naar een spa te gaan. Ook leuk! Goh, zo kan ik nog wel even doorgaan. Met een beetje creatief denken kom je al een heel eind.