Doorgaan naar hoofdcontent

Last minute Moederdag cadeau bij GreetzMorgen is het D-day, Moederdag! Ben jij in alle drukte een cadeautje vergeten? No worries. Bij Greetz heb je namelijk de mogelijkheid om voor vandaag 22:00 te bestellen zodat deze morgen OP Moederdag bezorgt wordt. Ik bedoel, hoe fijn is dat? Vandaag de echte echte last minute tips om je mama toch nog even in het zonnetje te zetten. Want dat verdient ze toch!Bloemen
Alle mama's worden blij van bloemen! Op deze pagina heb je een ruime keuze aan boeketten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boeket met een reep Tony's? Of een boeket met een setje maskers?


Chocolade
Ook kun je nog last minute kiezen voor heerlijke chocolade speciaal voor mama. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze gepersonaliseerde Merci chocolade? Op de voorkant kun je namelijk een eigen foto toevoegen. Hoe leuk?! Of kies 1 van de andere overheerlijke chocolade. Bekijk hier de pagina


Rosé met eigen etiket
Dit vind ik persoonlijk echt een fantastisch cadeau! Als je mama gek is op Rosé natuurlijk 😉 Je kunt de naam op het etiket bijvoorbeeld veranderen in mama. Te leuk! Bestel hem hier. Toch geen Rosé? Je kunt ook kiezen voor Chardonnay!  Bekijk hier de complete pagina voor nog meer gepersonaliseerde cadeautjes. 


Heliumballon 
Ook erg leuk zijn de heliumballonnen. Bijvoorbeeld deze. Met de tekst "Mama je bent een topper". Of een echte persoonlijke heliumballon met een foto van bijvoorbeeld jullie 2? Deze kun je hier bekijken. De ballon wordt afgeleverd in een grote doos. Extra leuk als je mama de doos open maakt en hier de ballon uit vliegt! 

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een 1 van de andere ballonnen. Deze kun je hier allemaal stuk voor stuk bekijken. 

Verwen producten 
Je mama extra verwennen? Ook dat kan bij Greetz. Een tal van verwenproducten waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld een een Rituals set. Wie houdt er nou niet van Rituals?! Of een gepersonaliseerde set van Dove? Leuk toch? Op de verpakking kun je je eigen tekst en foto plaatsen. Bekijk hier de complete "Beauty" pagina. 


Zelfs iets leuks in elkaar knutselen blijft natuurlijk het ALLERleukste. Ik bedoel, ik kan niet wachten tot mijn meisjes thuis komen van school met een Moedercadeautje, die zij op school hebben geknutseld. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een mooie brief voor je mama schrijven! iets wat zij voor eeuwig kan koesteren. Vertel haar hoeveel je van haar houdt ♥ Of wat dacht je van een lekker ontbijt op bed? Of geef haar een tegoedbon om samen een dagje naar een spa te gaan. Ook leuk! Goh, zo kan ik nog wel even doorgaan. Met een beetje creatief denken kom je al een heel eind. Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.