Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Last minute Moederdag cadeau bij GreetzMorgen is het D-day, Moederdag! Ben jij in alle drukte een cadeautje vergeten? No worries. Bij Greetz heb je namelijk de mogelijkheid om voor vandaag 22:00 te bestellen zodat deze morgen OP Moederdag bezorgt wordt. Ik bedoel, hoe fijn is dat? Vandaag de echte echte last minute tips om je mama toch nog even in het zonnetje te zetten. Want dat verdient ze toch!Bloemen
Alle mama's worden blij van bloemen! Op deze pagina heb je een ruime keuze aan boeketten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boeket met een reep Tony's? Of een boeket met een setje maskers?


Chocolade
Ook kun je nog last minute kiezen voor heerlijke chocolade speciaal voor mama. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze gepersonaliseerde Merci chocolade? Op de voorkant kun je namelijk een eigen foto toevoegen. Hoe leuk?! Of kies 1 van de andere overheerlijke chocolade. Bekijk hier de pagina


Rosé met eigen etiket
Dit vind ik persoonlijk echt een fantastisch cadeau! Als je mama gek is op Rosé natuurlijk 😉 Je kunt de naam op het etiket bijvoorbeeld veranderen in mama. Te leuk! Bestel hem hier. Toch geen Rosé? Je kunt ook kiezen voor Chardonnay!  Bekijk hier de complete pagina voor nog meer gepersonaliseerde cadeautjes. 


Heliumballon 
Ook erg leuk zijn de heliumballonnen. Bijvoorbeeld deze. Met de tekst "Mama je bent een topper". Of een echte persoonlijke heliumballon met een foto van bijvoorbeeld jullie 2? Deze kun je hier bekijken. De ballon wordt afgeleverd in een grote doos. Extra leuk als je mama de doos open maakt en hier de ballon uit vliegt! 

Natuurlijk kun je ook kiezen voor een 1 van de andere ballonnen. Deze kun je hier allemaal stuk voor stuk bekijken. 

Verwen producten 
Je mama extra verwennen? Ook dat kan bij Greetz. Een tal van verwenproducten waar je uit kunt kiezen. Bijvoorbeeld een een Rituals set. Wie houdt er nou niet van Rituals?! Of een gepersonaliseerde set van Dove? Leuk toch? Op de verpakking kun je je eigen tekst en foto plaatsen. Bekijk hier de complete "Beauty" pagina. 


Zelfs iets leuks in elkaar knutselen blijft natuurlijk het ALLERleukste. Ik bedoel, ik kan niet wachten tot mijn meisjes thuis komen van school met een Moedercadeautje, die zij op school hebben geknutseld. Maar je kunt bijvoorbeeld ook een mooie brief voor je mama schrijven! iets wat zij voor eeuwig kan koesteren. Vertel haar hoeveel je van haar houdt ♥ Of wat dacht je van een lekker ontbijt op bed? Of geef haar een tegoedbon om samen een dagje naar een spa te gaan. Ook leuk! Goh, zo kan ik nog wel even doorgaan. Met een beetje creatief denken kom je al een heel eind.